Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2016 Kodaň - výsledky, průběžné komentáře

23. 6. 2016

Tady naleznete aktuální oficiální výsledky: VÝSLEDKY

Zde je oficiální startovní listina ME: START LIST


On line scoring: World Cup Hallen RODOVRE

On line scoring: Lanes and Lounges TARNBY

On line scoring: Bowling center GLOSTRUP (nenašli jsme, příp. doplníme)

On line scoring: Bowlernes Hal GRONDAL (nenašli jsme, příp. doplníme)


Zde jsou naše aktuální komentáře:

04.07.16: vložena tabulka s konečnými PODROBNÝMI VÝSLEDKY z ME (jde o excel soubor ke stažení s mnoha záložkami, tak si to vše projděte. A tady jsou ještě tytéž výsledky ve starší verzi excelu: VÝSLEDKY 2). Výsledky byly odeslány i do ČBA k vložení do databází a hráčských vizitek.

04.07.16: vloženo video z ME 2016 (v levém menu Videogalérie)

03.07.16: vloženy fotky (viz dole nebo v levém menu Fotoalbum)

01.07.16: poslední den ME seniorů 2016 byl ve znamení 3 hlavních denních programů: Masters ve všech kategoriích, Medailový ceremoniál a Slavnostní společná rozlučka všech hráčů i hostů.

Masters: nejdříve nastupovaly ženy, včetně naší Míly Novákové, která si v rámci své kategorie A poprvé v životě zahrála 5 zápasů (Round Robin) v Masters na tak významné akci. 3 zápasy vyhrála, 2 naopak nevyšly a bylo z toho 5. místo. Po dámách nastoupili ke svým zápasům v Masters muži a i tady jsme měli své želízko v ohni v kategorii nejmladších mužů. Jirka Hindrák začal srdnatě, ale pak mu už tak dobře hry nevycházely a stejně jako Míla porazil 3 soupeře a dvěma podlehl. Skončil také na 5. místě, o pár kuželek pod 4. místem. Umístění obou je však excelentní a oba bojovali srdnatě a statečně. Podporu v hledišti měli citelnou. Samozřejmě, oba cítili trošilinku mírné zklamání, ale v takového konkurenci je to úspěch, na který se bude hodně dlouho vzpomínat. Radost z medailí za chvíli vše dokonale nahradila. Míle i Jirkovi děkujeme za bojovnost a odhodlání dát do toho vše a k úspěchu gratulujeme!

Medailový ceremoniál: tak ten byl pro české barvy opět velmi atraktivní, protože jak uvádíme níže, brali jsme zlato za dvojice žen kat. A, stříbro za trojice žen a stříbro za jednotlivce mužů kat. A. Jen si medailisty ještě připomeňme: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková a Jirka Hindrák.

dsc02878.jpgdsc02895.jpgdsc02905.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Závěrečný galavečer se koná za malou chvilku od 19. hodin. Čekáme, že to bude zase tak milé a přítelské setkání, jako tomu bývá každý rok. Pak už se všichni rozjedou opět domů... včetně nás. Pochopitelně přineseme podrobné výsledky našich hráčů a vložíme fotky, které jsme tady za celý týden pořídili. Věříme, že to bude v pondělí a snad se do té doby podaří zpracovat i nějaké to video...

Díky všem, co tady v Kodani byli a náš tým podporovali, šťastnou a bezpečnou cestu domů! Příští ročník se koná v Irsku (Dublin) a první kroky ve prospěch českého a slovenského týmu jsme již udělali. Budeme brzo informovat.

30.06.16: čtvrtek... dnešní den je opět po roce dnem, který se zapíše zlatým písmem do historie českého seniorského bowlingu... v této chvíli již máme jistotu, že:

Dvojice ženy, kat. A: Jana Lébrová, Miluše Nováková: zlatá medaile

Jednotlivci muži, kat. A: Jiří Hindrák: stříbrná medaile

Trojice ženy: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková: stříbrná medaile

Jirka Hindrák, kat. A muži: 2. místo v All Events, postup do Masters

Míla Nováková, kat. A ženy: 4. místo v All Events, postup do Masters

dsc02825.jpgdsc02827.jpg

 

 

 

 

 

Všichni jsme tady naprosto nadšení, medailisté příjímají gratulace, hromadně se zde oslavuje... Byl to pro české barvy úžasný den, ale to není všechno. Zítra se naši "Mástři" Jiří Hindrák a Miluše Nováková utkají o pocty nejvyšší v Masters svých kategorií. Hraje se od 08:30 hod, kdo můžete, sledujte, fanděte, držte palce! Potřebujeme to! Hraje se systémem Round Robin a když se podíváte, co je tam za hráče a s jakými průměry, pak to bude skutečně hodně náročné...

Podrobnosti ve výsledkových listech - viz odkaz nahoře a tady na webu někdy později, v této chvíli se slaví, takže mějte, prosím, strpení! Co je však jasné, jsme všichni plni radosti a hrdosti na to, co senioři opět po roce dokázali...!

29.06.16: středa je za námi, zbývá poslední hrací den ME zítra. Pak už bude jasno definitivně, jak ohledně medailí v jednotlivých kategoriích, tak i s postupy do Masters. Ty se hrají v pátek dopoledne... Jak to tedy vypadá v této chvíli:

Jednotlivci: Ženy: sk. A: Jana Lébrová je na 10. místě, Miluše Nováková na 11. Sk. B: Jana Plešingerová 20. místo, sk. C: Anna Brokešová 90. místo. Muži: sk. A: Jiří Hindrák stále drží 1. místo (1), Josef Bočan 25. místo. Sk. B: Richard Nosek 53. místo, sk. C: Stanislav Nejezchleba 9. místo.

Dvojice: Ženy: sk. A: Jana Lébrová - Miluše Nováková, pořád drží 1. místo (!), sk. B: Anežka Lencová - Dáša Flegelová 16. místo, sk. C: Dagmar Tomášková - Anna Brokešová 30. místo. Muži: sk. A: Miroslav Oliva - Jiří Hindrák 23. místo, sk. B: Milan Soušek - Stanislav Nejezchleba 34. místo, sk. C: Milan Jindřišek - Zdeněk Havlíček 32. místo.

Trojice: Ženy: Jana Lébrová - Miluše Nováková - Blanka Hanusíková 2. místo i dnes ještě vydrželo (!). Muži: Josef Bočan - Karel Levák - Jan Martan 57. místo.

All Events (pro Masters): Ženy: sk. A: Miluše Nováková 3. místo, Jana Lébrová 6. místo. Velice nadějné, ale Jana se bude ve čtvrtek ještě hodně klepat... Sk. B a sk. C jsou z hlediska Masters prakticky nedostupné. Muži: sk. A: Jiří Hindrák klesl na 2. místo, 10 bodů před ním je po dnešku Dán.. přesto má Jirka účast v Masters velice, ale velice pravděpodobnou, až téměř jistou. Sk. B: v naději nemáme nikoho, sk. C: Standa Nejezchleba spadl již na 11. místo.

Suma sumárum: zítra pár našich ještě odehrává poslední sady her, budeme bedlivě sledovat a fandit a výsledky se zde objeví opět večer a to již budou výsledky definitivní (mimo Masters). Modlíme se, aby všechny naše naděje vydržely a získali jsme tak pro ČR nějaké ty medaile. Doufejme, že jejich hodnota bude co možná nejvyšší. V každém případě všem úspěšným děkujeme a můžou se spolehnout na naši podporu, zejména v Masters.

28.06.16: tak o čem dnes psát dřív... událo se toho, jak jsme již včera předvídali, opravdu mnoho. A jsou tedy hodně pozitivní zprávy!! Takže nejdříve jednotlivci: dnes odehrál Jirka Hindrák, jeho součet je dsc02766.jpgneuvěřitelných 1359, tj. průměr 226,5 (poslední hra 279) a dostává se tak na čelo jednotlivců sk. A"! Zaděláno tak máme na zlato!!!  Současně si také podstatně vylepšil šanci na Masters této kategorie, kam postupuje 6 nejlepších. Prozatím v tento den a tuto hodinu tam je první Fin s průměrem přes 198, jenž má odehráno vše. Jirka má přes 216 a zbývá mu odehrát dvojice (s Mirkem Olivou). Standa Nejezchleba dnes v jednotlivcích (sk. C) rovněž zazářil a vylepšil si svou bilanci, zahrál 1210 a je na 5. místě průběžného pořadí.

Dvojice: a začneme hned zostra, dnes odehrály Jana Lébrová s Mílou Novákovou a pozor, jejich součet (kat. A) je dsc02753.jpg2427 a jsou na průběžném 1. místě... I tady pochopitelně budeme napjatě čekat, zda se z toho urodí také zlato! Průměr Jany téměř 190 a Míly přes 214, obě si tak přidělaly hodně zajímavých nadějí na Masters jednotlivců jejich kat. A. Byla by to skutečná bomba, pokud by česká výprava měla v Masters dvě hráčky... Míla je průběžně druhá s průměrem 200 bez jedné setiny a Jana je velmi nadějná, pěkný průměr a hru jednotlivců před sebou.

Ovšem samozřejmě pozor, nic není definitivní, stále se hrají všechny typy her dnes večer, ve středu a ve čtvrtek celý den. Takže až ve čtvrtek po půlnoci budeme moci, doufejme, jásta a začít slavit (tedy mimo těch, co by šli v pátek ráno na Masters...)

Ve trojicích jsme stále na 2. místě díky Janě, Míle a Blance, i tady naše naděje na medaili je stále velmi živá! Zatím svítí barvou stříbrnou...

V All Events kat. B je Jirka Stulík na 7. místě, ovšem mnoho hráčů zde nemá dohráno, takže to logicky nevydrží. V kat. C je ovšem průběžně druhý Standa Nejezchleba, ale upřímně řečeno, i jeho šance na Masters jsou jen spíše teoretické... ale nechme se překvapit. V této době se ještě dohrávají večerní utkání a někdy v noci to sem zkompletujeme vše.

27.06.16: meeting ESBC, kde jsou zastoupeny všechny země, proběhl v odpoledních hodinách. Zásadní věci jsou: v roce 2017 bude ME v Dublinu, Irsko a v roce 2018 ve Vídni, která hlasováním zvítězila nad Lausanne (Švýcarsko). Rok 2019 si stále drží ČR, protikandidátem je Izrael. Dnes byl potrestán jeden tým vyloučením ze soutěže trojic za odchod na kouření v průběhu rozehrané soutěže a také padlo napomenutí za nestejné dresy.

Co nového z výsledků našich: Míla Nováková (A) v jednotlivcích drží 5. místo, Jana Plešingerová (/B) 10. místo, Josef Bočan (A) je 13., dnes odehrál Mirek Oliva dsc02714.jpg(A) a dostal se na 14. místo. Trojice dnes odehrála naše želízka v ohni: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková. Celkem nahrály 3362 bodů, což je řadí na průběžné 2. místo... Jana a Míla nahrály průměr přes 189, Blanka přes 181, celkový průměr 186,8. Finky na 1. místě mají pouhých 25 bodů více... tak a teď budeme napjatě čekat a držet palce, aby medaile vyšla...

Zítra nás čeká dost zápasů v jednotlivcích, dvojicích a trojicích a pomalu se tak začnou kompletovat výsledky v All Events, ze kterého jde v každé kategorii 6 nejlepších do Masters.

26.06.16: dneškem se začíná hrát, není zde žádný jednoznačný systém, současně začínají jednotlivci, dvojice, trojice, muži i ženy.... Výsledky tak budou zcela u všech kategorií denně narůstat.

V jednotlivcích: Míla Nováková je zatím čtvrtá, průměr 195,7. Josef Bočan 8. místo, průměr 196,5. Dvojice: Nejezchleba - Soušek, sk. B, sice 5. místo, ale malý průměr...podobně Jindřišek - Havlíček, sk. C, rovněž velmi nízký průměr.  Trojice: zatím nic extra, ale Vlasta Bobek zahrál 279 (!), což se mu jistě bude moc hodit do All Events, jelikož má součet 1204, tj. průměr 200,7. Ivan Burian má průměr 201,2. (Ve výsledcích ještě nejsou zahrnuty výsledky her od 19 hod, ale podle on-li scoringu Jirka Hindrák by měl mít součet 1216...) Držte palce, vše je teprve na začátku...

25.06.16: do místa konání dorazili všichni, večer se konalo slavností zahajování s vlajkonoši, projevy, rautem a živou hudbou. Atmosféra byla hezká a vstřícná... Přinášíme nějaké ty fotky našich:

dsc02674.jpgdsc02701.jpg

 

 

 

 

 

 

 

23.06.16: ME začíná v sobotu 25.06. slavnostním zahájením. Hraje se od neděle 26.06. do čtvrtka 30.06.16. Většina ze 40ti účastníků ME jede autem, odjezdy ve čtvrtek, v pátek a někdo až v sobotu. Na cestu budeme mít "krásné" počasí, právě na tyto 3 dny jsou hlášeny tropické teploty s tím, že od neděle se má ochladit a snad i pršet. Tak nám všem držte palce, ať cestu přežijeme ve zdraví...

 

Náhledy fotografií ze složky 2016 ME Seniorů Kodaň, Dánsko

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

HookahMagic

(GeorgeKally, 23. 2. 2022 4:35)

insta
отличные цены
Лучшие в городе
Доставка в любую точку мира!!!

hookah.magic_su

Why should you use shea butter?

(Nathanmut, 21. 2. 2022 16:25)

What is shea butter? https://skinmakeoverstore.com/will-shea-butter-cause-acne It's thick, creamy consistency makes it perfect for using as a lip balm or to help soothe chapped skin. The best way to apply shea butter is by massaging into dry areas of the body such as elbows, knees, feet etc. You should not rub too hard though, because if done incorrectly then you may cause irritation.

сдвижные стеклянные двери

(Bogdanvnb, 21. 2. 2022 5:31)

Доброго времени суток господа!
Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.На сегодняшний день межкомнатные двери из стекла быстро набирают популярность и спрос у покупателей. Причина этого понятна, ведь стеклянные двери защищают от посторонних глаз и звуков, а также пропускают свет, визуально расширяют пространство помещения и отлично вписываются в любой интерьер, который может быть выполнен как в классическом варианте, так и в стиле модерн или хай-тек.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1vmrY5GSwVaOZLTTZYDu9eRJGb7VqrLSr/view?usp=sharing
От всей души Вам всех благ!

hydra адрес

(Jamesspere, 19. 2. 2022 12:58)

www.seniorbowling.cz - ME Senioru - ME 2016, Kodan (Dansko) - ME 2016 Kodan - vysledky, prubezne komentare
-
Лучший сайт для покупки и продажи товаров - Гидра. Сегодня Hydra Юнион является самой крупной и известной торговой анонимной площадкой в РФ. Она предлагает свои пользователям доступ к большой базе продавцов из разных стран. Здесь можно приобрести любые товары. Также вы можете сами начать продажу, зарегистрировавшись на проекте. При этом важно понимать, что сайт гарантирует безопасность, а потому проверяет каждого своего продавца. Для этого используются различные способы, в числе которых - тайные покупатели. Потому вы можете быть уверены в качестве покупаемых товаров, честности продавцов, и безопасности покупок на Hydra онион. А для перехода на сайт, просто использовать активную ссылку Hydra анион - https://hydraruzrpsnew4af.xyz . hydra tor

заправка картриджей для принтера ricoh

(Marinaixw, 10. 2. 2022 15:34)

Доброго времени суток дамы и господа!
https://drive.google.com/file/d/1rKNVebGkEu2OiZTudEEmA6LCkebSN5Hj/view?usp=sharing
Предлагаем Вашему вниманию сервис оргтехники и продажу расходников для дома и офиса.Наша организация «КОПИМЕДИАГРУПП» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Заправка картриджей.Качественная заправка принтера в Минске выполняется мастерами. Расходники для печатающих аппаратов имеют ограниченный ресурс, и после их отработки приходится покупать новый картридж или заправлять старый. Заправка, ремонт и восстановление картриджей – альтернативное и удобное решение, позволяющее использовать картридж для печати повторно и многократно. Не рекомендуем заправлять картридж в домашних условиях, поскольку выполнить процедуру аккуратно и без повреждений устройства под силу только профессиональным работникам.
«КОПИМЕДИАГРУПП» ? это место, где заправить картридж для принтера вы сможете быстро и недорого. Чтобы оформить заявку на заправку картриджа, свяжитесь с менеджером. После согласования деталей заказа, указания марки принтера и количества картриджей, уточнения места и выбора подходящего времени для проведения работ, мы направим к вам специалиста. Также по телефону определим стоимость заправки картриджа для принтера. Перед выездом на дом или в офис мастер предварительно созвонится с вами, предупредив о приезде.КАК ПРОИСХОДИТ ЗАПРАВКА.Инструкция по заправке картриджа включает несколько важных этапов: разборку, очистку устройства от остатков отработанного материала, смазку и саму заправку. После установки картриджа на место мастер проверяет качество печати. Если при эксплуатации картридж течет, выясняется причина и выполняется восстановление или ремонт устройства.Мы работаем качественно и ответственно, благодаря чему получаем только положительные отзывы о своей работе. Особенности сотрудничества с нами:заправка выполняется в течение 15 минут;у нас приемлемая цена на заправку картриджей;используем качественные расходные материалы, проверенные на совместимость;
предоставляем гарантии на заправку сроком до 6 месяцев (если тонер для заправки картриджей не выработается раньше);выезд во все районы Минска;для постоянных клиентов есть скидки.Оплатить услуги можно наличным или безналичным способами.

Scuttlebutt Canada

(jonssouff, 10. 2. 2022 4:07)

Cities in British Columbia faced another age of vehicle convoys and rallies in mutuality with protesters occupying downtown Ottawa in opposition to COVID-19 mandates on Saturday.

Vancouver police officers said Saturday afternoon that hundreds of vehicles from a Bring Mainland convoy had entered the downtown core causing significant congestion.
https://newsca.ca/
Downgrade Mainland demonstrators gathered in Langley more willingly than driving to downtown Vancouver in spite of a rally at Robson and Burrard streets. The Vancouver Holm convoy left side Campbell River ahead of time Saturday, with plans to stage a recovery at the Victoria legislature.

Theres not a mortal physically here interested in any issues other than our freedom. No person wants to fight, no person wants to feud with, nobody wants to defile anything, Langley convoy partaker Precipice Caron told Gossip Canada ahead of hitting the road.

мфу pantum m6500w заправка картриджа

(Marinadga, 8. 2. 2022 0:30)

Здравствуйте друзья!
https://drive.google.com/file/d/1rKNVebGkEu2OiZTudEEmA6LCkebSN5Hj/view?usp=sharing
Предлагаем Вашему вниманию сервис оргтехники и продажу расходников для дома и офиса.Наша организация «КОПИМЕДИАГРУПП» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Заправка картриджей Минск – это скрупулезная и ответственная работа, так как от нее зависит рабочий процесс всей компании или распечатка важного документа. Малейшая ошибка или недоделка приведет к перебоям в работе заказчика, и соответственно к потере нашей репутации и прибыли. Для нас на первом месте стоит репутация, которую мы заработали нелегкими и долгими годами труда. Поэтому выполняя очередной заказ на заправку принтера или ксерокса, мы думаем о клиенте и с полной ответственностью можем гарантировать как качество, так и быстрое исполнение работы. Заявку на вызов Вы можете оставить как на сайте, так и по телефону. Так же в Online чате сбоку. Наш оператор обговорит удобное для Вас время, и наши специалисты прибудут точно в срок. Качество наших работ всегда на высшем уровне, так как у нас работает лучшая команда профессионалов!Рады предложить нашим клиентам:Заправка картриджей с выездом на дом и офис.Ремонт и восстоновление картриджей.Прошивка любого лазерного принтера.Настройка принтера (wi-fi, установка драйверов на компьютер).Замена термопленки и роликов захвата бумаги.Купить картридж к любому лазерному картриджу.Для заказа мастера просто позвоните по указанным телефонам или оставьте завку, выбрав свою модель!

матовое стекло для межкомнатных дверей

(Bogdanvqu, 7. 2. 2022 8:47)

Доброго времени суток господа!
Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Офис сегодня – это не пыльная комната в панельном здании, а лицо компании, его визитная карточка. Во многом это определяет интерьер, но также огромное значение имеют дверные конструкции и стеклянные перегородки в офисе. Появившись в качестве перегородок достаточно давно, стеклянные стены использовались чаще всего просто в качестве разделителя помещения, и только недавно они вошли в список интерьерных изюминок. В своих конструкциях мы используем стекло от лучшего мирового производителя листового стекла AGC GLASS EUROPE.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1vmrY5GSwVaOZLTTZYDu9eRJGb7VqrLSr/view?usp=sharing
Увидимся!

Izzikerdept

(IzziDoubs, 5. 2. 2022 6:50)

изи казино онлайн
izzzi casino РѕР±Р·РѕСЂ
izzzi casino no deposit bonus
обзор казино izzi
izzzi casino украина


https://bakarat.eu/

This guide will take you through the steps on how to make a newsletter your customers will love and keep them coming back for more.
Reuters provides several ways to securely and confidentially share information and materials with our journalists.
The Talk star Sharon Osbourne is recovering from a Coronavirus infection that left her hospitalised, and has been keeping a fairly low profile onвЂ.
Head coach Dan Mullen has been in communication with football players and their parents, and I have had conversations with the Southeastern Conference office, last week s opponent Texas A M, and this week s opponent Louisiana State University.
We are grateful for all the press we have received.

izzi casino engine
izzi cazino
izzi casino официальный сайт
izzi casino partners
izzi казино онлайн


縺ゅ縺
メッセージ
縺ゅ縺 メッセージ

купить стекло

(Bogdanxmz, 3. 2. 2022 9:04)

Приветствую Вас господа!
Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Стоит задача грамотно и недорого организовать офисное помещение в короткий срок? Возникли трудности с планировкой? Предлагаем оптимальное решение — современные офисные перегородки на заказ, которые позволят офис разделить по отделам или предоставить каждому сотруднику личное рабочее пространство для спокойной, уединенной работы.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1vmrY5GSwVaOZLTTZYDu9eRJGb7VqrLSr/view?usp=sharing
От всей души Вам всех благ!

bo på landet

(bo på landet, 2. 2. 2022 14:33)


Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog. Any suggestions would be greatly appreciated. bo på landet cream.prizsewoman.com/map8.php

bästa nagelsvamp medel

(bästa nagelsvamp medel, 1. 2. 2022 22:20)


I am really inspired with your writing abilities and also with the layout for your weblog. Is this a paid subject or did you modify it your self? Either way keep up the excellent high quality writing, it's rare to see a great blog like this one these days.. bästa nagelsvamp medel dragt.prizsewoman.com/map7.php

svinkoppor på benen

(svinkoppor på benen, 1. 2. 2022 0:51)


What's up, just wanted to tell you, I enjoyed this article. It was inspiring. Keep on posting! svinkoppor på benen tioko.prizsewoman.com/map1.php

få tjockare ögonbryn naturligt

(få tjockare ögonbryn naturligt, 31. 1. 2022 6:12)


Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and everything. But imagine if you added some great visuals or videos to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with pics and videos, this site could definitely be one of the most beneficial in its field. Amazing blog! få tjockare ögonbryn naturligt callch.sewomabest.com/map14.php

HookahMagic

(GeorgeKally, 30. 1. 2022 23:08)

insta

hookah.magic_su

behå utan band

(behå utan band, 30. 1. 2022 10:36)


Hey just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren't loading properly. I'm not sure why but I think its a linking issue. I've tried it in two different web browsers and both show the same outcome. behå utan band maurip.sewomabest.com/map5.php

pernilla wahlgren bilder

(pernilla wahlgren bilder, 30. 1. 2022 2:58)


My relatives always say that I am killing my time here at net, except I know I am getting familiarity daily by reading thes pleasant articles. pernilla wahlgren bilder tionus.sewomabest.com/map10.php

garra rufa stockholm

(garra rufa stockholm, 29. 1. 2022 20:27)


It's hard to find knowledgeable people about this topic, but you seem like you know what you're talking about! Thanks garra rufa stockholm tercon.prizsewoman.com/map16.php

molvärk en vecka efter ägglossning

(molvärk en vecka efter ägglossning, 29. 1. 2022 12:12)


Oh my goodness! Awesome article dude! Many thanks, However I am having issues with your RSS. I don't understand why I cannot subscribe to it. Is there anybody else having identical RSS issues? Anybody who knows the answer will you kindly respond? Thanks!! molvärk en vecka efter ägglossning amfai.sewomabest.com/map4.php

mai nails frölunda

(mai nails frölunda, 29. 1. 2022 6:00)


I couldn't refrain from commenting. Exceptionally well written! mai nails frölunda abci.sewomabest.com/map6.php


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74

následující »