Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2016 Kodaň - výsledky, průběžné komentáře

23. 6. 2016

Tady naleznete aktuální oficiální výsledky: VÝSLEDKY

Zde je oficiální startovní listina ME: START LIST


On line scoring: World Cup Hallen RODOVRE

On line scoring: Lanes and Lounges TARNBY

On line scoring: Bowling center GLOSTRUP (nenašli jsme, příp. doplníme)

On line scoring: Bowlernes Hal GRONDAL (nenašli jsme, příp. doplníme)


Zde jsou naše aktuální komentáře:

04.07.16: vložena tabulka s konečnými PODROBNÝMI VÝSLEDKY z ME (jde o excel soubor ke stažení s mnoha záložkami, tak si to vše projděte. A tady jsou ještě tytéž výsledky ve starší verzi excelu: VÝSLEDKY 2). Výsledky byly odeslány i do ČBA k vložení do databází a hráčských vizitek.

04.07.16: vloženo video z ME 2016 (v levém menu Videogalérie)

03.07.16: vloženy fotky (viz dole nebo v levém menu Fotoalbum)

01.07.16: poslední den ME seniorů 2016 byl ve znamení 3 hlavních denních programů: Masters ve všech kategoriích, Medailový ceremoniál a Slavnostní společná rozlučka všech hráčů i hostů.

Masters: nejdříve nastupovaly ženy, včetně naší Míly Novákové, která si v rámci své kategorie A poprvé v životě zahrála 5 zápasů (Round Robin) v Masters na tak významné akci. 3 zápasy vyhrála, 2 naopak nevyšly a bylo z toho 5. místo. Po dámách nastoupili ke svým zápasům v Masters muži a i tady jsme měli své želízko v ohni v kategorii nejmladších mužů. Jirka Hindrák začal srdnatě, ale pak mu už tak dobře hry nevycházely a stejně jako Míla porazil 3 soupeře a dvěma podlehl. Skončil také na 5. místě, o pár kuželek pod 4. místem. Umístění obou je však excelentní a oba bojovali srdnatě a statečně. Podporu v hledišti měli citelnou. Samozřejmě, oba cítili trošilinku mírné zklamání, ale v takového konkurenci je to úspěch, na který se bude hodně dlouho vzpomínat. Radost z medailí za chvíli vše dokonale nahradila. Míle i Jirkovi děkujeme za bojovnost a odhodlání dát do toho vše a k úspěchu gratulujeme!

Medailový ceremoniál: tak ten byl pro české barvy opět velmi atraktivní, protože jak uvádíme níže, brali jsme zlato za dvojice žen kat. A, stříbro za trojice žen a stříbro za jednotlivce mužů kat. A. Jen si medailisty ještě připomeňme: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková a Jirka Hindrák.

dsc02878.jpgdsc02895.jpgdsc02905.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Závěrečný galavečer se koná za malou chvilku od 19. hodin. Čekáme, že to bude zase tak milé a přítelské setkání, jako tomu bývá každý rok. Pak už se všichni rozjedou opět domů... včetně nás. Pochopitelně přineseme podrobné výsledky našich hráčů a vložíme fotky, které jsme tady za celý týden pořídili. Věříme, že to bude v pondělí a snad se do té doby podaří zpracovat i nějaké to video...

Díky všem, co tady v Kodani byli a náš tým podporovali, šťastnou a bezpečnou cestu domů! Příští ročník se koná v Irsku (Dublin) a první kroky ve prospěch českého a slovenského týmu jsme již udělali. Budeme brzo informovat.

30.06.16: čtvrtek... dnešní den je opět po roce dnem, který se zapíše zlatým písmem do historie českého seniorského bowlingu... v této chvíli již máme jistotu, že:

Dvojice ženy, kat. A: Jana Lébrová, Miluše Nováková: zlatá medaile

Jednotlivci muži, kat. A: Jiří Hindrák: stříbrná medaile

Trojice ženy: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková: stříbrná medaile

Jirka Hindrák, kat. A muži: 2. místo v All Events, postup do Masters

Míla Nováková, kat. A ženy: 4. místo v All Events, postup do Masters

dsc02825.jpgdsc02827.jpg

 

 

 

 

 

Všichni jsme tady naprosto nadšení, medailisté příjímají gratulace, hromadně se zde oslavuje... Byl to pro české barvy úžasný den, ale to není všechno. Zítra se naši "Mástři" Jiří Hindrák a Miluše Nováková utkají o pocty nejvyšší v Masters svých kategorií. Hraje se od 08:30 hod, kdo můžete, sledujte, fanděte, držte palce! Potřebujeme to! Hraje se systémem Round Robin a když se podíváte, co je tam za hráče a s jakými průměry, pak to bude skutečně hodně náročné...

Podrobnosti ve výsledkových listech - viz odkaz nahoře a tady na webu někdy později, v této chvíli se slaví, takže mějte, prosím, strpení! Co je však jasné, jsme všichni plni radosti a hrdosti na to, co senioři opět po roce dokázali...!

29.06.16: středa je za námi, zbývá poslední hrací den ME zítra. Pak už bude jasno definitivně, jak ohledně medailí v jednotlivých kategoriích, tak i s postupy do Masters. Ty se hrají v pátek dopoledne... Jak to tedy vypadá v této chvíli:

Jednotlivci: Ženy: sk. A: Jana Lébrová je na 10. místě, Miluše Nováková na 11. Sk. B: Jana Plešingerová 20. místo, sk. C: Anna Brokešová 90. místo. Muži: sk. A: Jiří Hindrák stále drží 1. místo (1), Josef Bočan 25. místo. Sk. B: Richard Nosek 53. místo, sk. C: Stanislav Nejezchleba 9. místo.

Dvojice: Ženy: sk. A: Jana Lébrová - Miluše Nováková, pořád drží 1. místo (!), sk. B: Anežka Lencová - Dáša Flegelová 16. místo, sk. C: Dagmar Tomášková - Anna Brokešová 30. místo. Muži: sk. A: Miroslav Oliva - Jiří Hindrák 23. místo, sk. B: Milan Soušek - Stanislav Nejezchleba 34. místo, sk. C: Milan Jindřišek - Zdeněk Havlíček 32. místo.

Trojice: Ženy: Jana Lébrová - Miluše Nováková - Blanka Hanusíková 2. místo i dnes ještě vydrželo (!). Muži: Josef Bočan - Karel Levák - Jan Martan 57. místo.

All Events (pro Masters): Ženy: sk. A: Miluše Nováková 3. místo, Jana Lébrová 6. místo. Velice nadějné, ale Jana se bude ve čtvrtek ještě hodně klepat... Sk. B a sk. C jsou z hlediska Masters prakticky nedostupné. Muži: sk. A: Jiří Hindrák klesl na 2. místo, 10 bodů před ním je po dnešku Dán.. přesto má Jirka účast v Masters velice, ale velice pravděpodobnou, až téměř jistou. Sk. B: v naději nemáme nikoho, sk. C: Standa Nejezchleba spadl již na 11. místo.

Suma sumárum: zítra pár našich ještě odehrává poslední sady her, budeme bedlivě sledovat a fandit a výsledky se zde objeví opět večer a to již budou výsledky definitivní (mimo Masters). Modlíme se, aby všechny naše naděje vydržely a získali jsme tak pro ČR nějaké ty medaile. Doufejme, že jejich hodnota bude co možná nejvyšší. V každém případě všem úspěšným děkujeme a můžou se spolehnout na naši podporu, zejména v Masters.

28.06.16: tak o čem dnes psát dřív... událo se toho, jak jsme již včera předvídali, opravdu mnoho. A jsou tedy hodně pozitivní zprávy!! Takže nejdříve jednotlivci: dnes odehrál Jirka Hindrák, jeho součet je dsc02766.jpgneuvěřitelných 1359, tj. průměr 226,5 (poslední hra 279) a dostává se tak na čelo jednotlivců sk. A"! Zaděláno tak máme na zlato!!!  Současně si také podstatně vylepšil šanci na Masters této kategorie, kam postupuje 6 nejlepších. Prozatím v tento den a tuto hodinu tam je první Fin s průměrem přes 198, jenž má odehráno vše. Jirka má přes 216 a zbývá mu odehrát dvojice (s Mirkem Olivou). Standa Nejezchleba dnes v jednotlivcích (sk. C) rovněž zazářil a vylepšil si svou bilanci, zahrál 1210 a je na 5. místě průběžného pořadí.

Dvojice: a začneme hned zostra, dnes odehrály Jana Lébrová s Mílou Novákovou a pozor, jejich součet (kat. A) je dsc02753.jpg2427 a jsou na průběžném 1. místě... I tady pochopitelně budeme napjatě čekat, zda se z toho urodí také zlato! Průměr Jany téměř 190 a Míly přes 214, obě si tak přidělaly hodně zajímavých nadějí na Masters jednotlivců jejich kat. A. Byla by to skutečná bomba, pokud by česká výprava měla v Masters dvě hráčky... Míla je průběžně druhá s průměrem 200 bez jedné setiny a Jana je velmi nadějná, pěkný průměr a hru jednotlivců před sebou.

Ovšem samozřejmě pozor, nic není definitivní, stále se hrají všechny typy her dnes večer, ve středu a ve čtvrtek celý den. Takže až ve čtvrtek po půlnoci budeme moci, doufejme, jásta a začít slavit (tedy mimo těch, co by šli v pátek ráno na Masters...)

Ve trojicích jsme stále na 2. místě díky Janě, Míle a Blance, i tady naše naděje na medaili je stále velmi živá! Zatím svítí barvou stříbrnou...

V All Events kat. B je Jirka Stulík na 7. místě, ovšem mnoho hráčů zde nemá dohráno, takže to logicky nevydrží. V kat. C je ovšem průběžně druhý Standa Nejezchleba, ale upřímně řečeno, i jeho šance na Masters jsou jen spíše teoretické... ale nechme se překvapit. V této době se ještě dohrávají večerní utkání a někdy v noci to sem zkompletujeme vše.

27.06.16: meeting ESBC, kde jsou zastoupeny všechny země, proběhl v odpoledních hodinách. Zásadní věci jsou: v roce 2017 bude ME v Dublinu, Irsko a v roce 2018 ve Vídni, která hlasováním zvítězila nad Lausanne (Švýcarsko). Rok 2019 si stále drží ČR, protikandidátem je Izrael. Dnes byl potrestán jeden tým vyloučením ze soutěže trojic za odchod na kouření v průběhu rozehrané soutěže a také padlo napomenutí za nestejné dresy.

Co nového z výsledků našich: Míla Nováková (A) v jednotlivcích drží 5. místo, Jana Plešingerová (/B) 10. místo, Josef Bočan (A) je 13., dnes odehrál Mirek Oliva dsc02714.jpg(A) a dostal se na 14. místo. Trojice dnes odehrála naše želízka v ohni: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková. Celkem nahrály 3362 bodů, což je řadí na průběžné 2. místo... Jana a Míla nahrály průměr přes 189, Blanka přes 181, celkový průměr 186,8. Finky na 1. místě mají pouhých 25 bodů více... tak a teď budeme napjatě čekat a držet palce, aby medaile vyšla...

Zítra nás čeká dost zápasů v jednotlivcích, dvojicích a trojicích a pomalu se tak začnou kompletovat výsledky v All Events, ze kterého jde v každé kategorii 6 nejlepších do Masters.

26.06.16: dneškem se začíná hrát, není zde žádný jednoznačný systém, současně začínají jednotlivci, dvojice, trojice, muži i ženy.... Výsledky tak budou zcela u všech kategorií denně narůstat.

V jednotlivcích: Míla Nováková je zatím čtvrtá, průměr 195,7. Josef Bočan 8. místo, průměr 196,5. Dvojice: Nejezchleba - Soušek, sk. B, sice 5. místo, ale malý průměr...podobně Jindřišek - Havlíček, sk. C, rovněž velmi nízký průměr.  Trojice: zatím nic extra, ale Vlasta Bobek zahrál 279 (!), což se mu jistě bude moc hodit do All Events, jelikož má součet 1204, tj. průměr 200,7. Ivan Burian má průměr 201,2. (Ve výsledcích ještě nejsou zahrnuty výsledky her od 19 hod, ale podle on-li scoringu Jirka Hindrák by měl mít součet 1216...) Držte palce, vše je teprve na začátku...

25.06.16: do místa konání dorazili všichni, večer se konalo slavností zahajování s vlajkonoši, projevy, rautem a živou hudbou. Atmosféra byla hezká a vstřícná... Přinášíme nějaké ty fotky našich:

dsc02674.jpgdsc02701.jpg

 

 

 

 

 

 

 

23.06.16: ME začíná v sobotu 25.06. slavnostním zahájením. Hraje se od neděle 26.06. do čtvrtka 30.06.16. Většina ze 40ti účastníků ME jede autem, odjezdy ve čtvrtek, v pátek a někdo až v sobotu. Na cestu budeme mít "krásné" počasí, právě na tyto 3 dny jsou hlášeny tropické teploty s tím, že od neděle se má ochladit a snad i pršet. Tak nám všem držte palce, ať cestu přežijeme ve zdraví...

 

Náhledy fotografií ze složky 2016 ME Seniorů Kodaň, Dánsko

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Как Купить Экстази? САЙТ - KOKAIN.VIP Сколько стоит Экстази? САЙТ - KOKAIN.VIP

(Alvintorarete, 18. 10. 2023 21:56)

Как Купить Экстази? САЙТ - KOKAIN.VIP Сколько стоит Экстази? САЙТ - KOKAIN.VIP


КУПИТЬ НА САЙТЕ - https://kokain.vip/

ЗАКАЗАТЬ ЧЕРЕЗ ТЕЛЕГРАММ- https://kokain.vip/

ДОСТАВКА В РУКИ - https://kokain.vip/

ЗАКЛАДКА ОНЛАЙН - https://kokain.vip/

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://kokain.vip/
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Теги поисковых слов для запроса "Экстази в Москве"
Где Купить Экстази в Москве? Как Купить закладку Экстази в Москве? Цена на Экстази в Москве? Купить Экстази с Доставкой в руки в Москве?
Сколько Стоит Экстази в Москве? Почему так просто Купить Экстази закладкой в Москве? Гарантия на Экстази в Москве? Купить Экстази с Гарантией?
Круглосуточные магазины Экстази в Москве? Оптовые и Розничные продажи Экстази в Москве? Купить Экстази в Москве через Телеграмм?
Купить Экстази в Москве по скидке и хорошей цене? Купить Экстази в Москве через свой телефон или ноутбук можно легко?
Как купить Экстази в Москве если нет очень много денег и нужно угостить девушку? С кем можно разделить грамм Экстази в Москве?
Не плохой или хороший Экстази можно Купить в Москве на своей улице закладкой? Девушка угостила меня Хорошим Экстази в Москве из магазина?
Мои друзья любят употреблять Экстази в Москве днем вечером и ночью и потом не спят целые сутки под Экстази в Москве?
Экстази в Москве можно заказать с доставкой в руки через хорошего курьера прямо в теллеграмм и его привезут в руки без палева в Москве?
Мой Экстази в Москве можно на выставке показывать потому что такой Экстази в Москве никто и никогда не виде подобного качества тут просто нет?
Как хороший Экстази в Москве качественный провозят через границу из других стран чтоб люди радовались качеству Экстази в Москве?
Как ведут себя люди когда употребляют хороший качественный Экстази в Москве чтоб не спалиться в черных очках, которые цветом как Экстази в Москве?
Могут ли принять мусора за Экстази в Москве если узнают что ты берешь его анонимно на сайте с гарантией который много лет продает Экстази в Москве?
Все люди по разному реагируют и задают себе вопрос, на который уже есть давно ответ - Как же купить Экстази в Москве если хочеться качественного Экстази?

Дополнительные теги - Купить Шишки в Москве, Купить экстази в Москве , Купить гашиш в Москве, Купить мефедрон в Москве, Купить экстази в Москве, Купить МДМА в Москве,
Купить лсд в Москве, Купить Амфетамин в Москве, Купить скорость альфа ПВП в Москве, Купить гидропонику в Москве, Купить метамфетамин в Москве, Купить эйфоретики в Москве,
Купить закладки в Москве, Купить ШИШКИ закладкой в Москве , Купить Стимуляторы в Москве, Купить Галлюцыногены в Москве, Купить Наркотики закладкой в Москве. Тег окончен

Как Купить Героин? САЙТ - KOKAIN.VIP Сколько стоит Героин? САЙТ - KOKAIN.VIP

(Williamikep, 18. 10. 2023 21:30)

Как Купить Героин? САЙТ - KOKAIN.VIP Сколько стоит Героин? САЙТ - KOKAIN.VIP


КУПИТЬ НА САЙТЕ ГЕРОИН - https://kokain.vip/

ЗАКАЗАТЬ ЧЕРЕЗ ТЕЛЕГРАММ ГЕРОИН - https://kokain.vip/

ДОСТАВКА В РУКИ ГЕРОИН - https://kokain.vip/

ЗАКЛАДКА ОНЛАЙН ГЕРОИН - https://kokain.vip/

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ ГЕРОИН - https://kokain.vip/
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Теги поисковых слов для запроса "Героин в Москве"
Где Купить Героин в Москве? Как Купить закладку Героин в Москве? Цена на Героин в Москве? Купить Героин с Доставкой в руки в Москве?
Сколько Стоит Героин в Москве? Почему так просто Купить Героин закладкой в Москве? Гарантия на Героин в Москве? Купить Героин с Гарантией?
Круглосуточные магазины Героин в Москве? Оптовые и Розничные продажи Героин в Москве? Купить Героин в Москве через Телеграмм?
Купить Героин в Москве по скидке и хорошей цене? Купить Героин в Москве через свой телефон или ноутбук можно легко?
Как купить Героин в Москве если нет очень много денег и нужно угостить девушку? С кем можно разделить грамм Героин в Москве?
Не плохой или хороший Героин можно Купить в Москве на своей улице закладкой? Девушка угостила меня Хорошим Героином в Москве из магазина?
Мои друзья любят употреблять Героин в Москве днем вечером и ночью и потом не спят целые сутки под Героином в Москве?
Героин в Москве можно заказать с доставкой в руки через хорошего курьера прямо в теллеграмм и его привезут в руки без палева в Москве?
Мой Героин в Москве можно на выставке показывать потому что такой Героин в Москве никто и никогда не виде подобного качества тут просто нет?
Как хороший Героин в Москве качественный провозят через границу из других стран чтоб люди радовались качеству Героин в Москве?
Как ведут себя люди когда употребляют хороший качественный Героин в Москве чтоб не спалиться в черных очках, которые цветом как Героин в Москве?
Могут ли принять мусора за Героин в Москве если узнают что ты берешь его анонимно на сайте с гарантией который много лет продает Героин в Москве?
Все люди по разному реагируют и задают себе вопрос, на который уже есть давно ответ - Как же купить Героин в Москве если хочеться качественного Героин?

Дополнительные теги - Купить Шишки в Москве, Купить экстази в Москве , Купить гашиш в Москве, Купить мефедрон в Москве, Купить экстази в Москве, Купить МДМА в Москве,
Купить лсд в Москве, Купить Амфетамин в Москве, Купить скорость альфа ПВП в Москве, Купить гидропонику в Москве, Купить метамфетамин в Москве, Купить эйфоретики в Москве,
Купить закладки в Москве, Купить ШИШКИ закладкой в Москве , Купить Стимуляторы в Москве, Купить Галлюцыногены в Москве, Купить Наркотики закладкой в Москве. Тег окончен

лепс лучшие песни слу

(Alfredocix, 17. 10. 2023 5:37)

Tend porn videos https://suchonok.com/ with a view out on Suchonok. Immature porn, full-length porn videos, trim porn stars at hand honour and pre-eminent porn by https://en.suchonok.com/ sphere

скачать самую классн

(Alfredocix, 17. 10. 2023 2:52)

Watch porn videos https://en.suchonok.com/ with a view unoccupied on Suchonok. New porn, full-length porn videos, culmination porn stars by honour and pre-eminent porn close https://es.suchonok.com/ category

корг стуле музыка 2019 го&

(NathanCrods, 16. 10. 2023 21:54)

Tend porn videos https://uk.suchonok.com/ for easy on Suchonok. Chic porn, full-length porn videos, top porn stars next to superiority and in the most suitable way porn by https://de.suchonok.com/ group

музыка кино скачать б

(NathanCrods, 16. 10. 2023 15:36)

Tend porn videos https://hi.suchonok.com/ with a view easy on Suchonok. New porn, full-length porn videos, trim porn stars by means of superiority and best porn close https://uk.suchonok.com/ category

Новости в течение СЕО индустрии

(Olivertug, 16. 10. 2023 14:21)

Всегда свежие новости из сео промышленности https://news.честная-реклама.рф
Являющийся уникумом а также ясный матерриал, самообновление 2 одного на неделю

музыка для детей 2019 год&

(NathanCrods, 16. 10. 2023 9:44)

Make porn videos https://suchonok.com/ representing free on Suchonok. Immature porn, full-length porn videos, top porn stars by superiority and in the most suitable way porn before https://ja.suchonok.com/ group

Автомобильные грузоперевозки, логистика и цепочка поставок

(FrankFrexy, 15. 10. 2023 16:04)

Логистика грузоперевозок – это комплексная деятельность, направленная на организацию и управление перемещением грузов от отправителя к получателю.
Она играет важную роль в современной экономике, обеспечивая эффективное функционирование цепей поставок и доставку товаров в нужные места и в нужное время.
Основной задачей логистики грузоперевозок является обеспечение бесперебойного движения грузов от точки отправления до пункта назначения.
Для этого необходимо планировать, организовывать и контролировать все этапы грузоперевозки: от упаковки и маркировки товаров до выбора оптимального транспортного средства и определения оптимального маршрута.
В компании YAPONOMOTORS, учтены все основные моменты логистических услуг на профессиональном уровне, более подробно на сайте https://yaponomotors.ru
Все эти виды логистики грузоперевозок имеют свои особенности и требуют специфических знаний и навыков. Поэтому для успешной работы в данной сфере важно обладать профессиональными знаниями и умениями, а также следить за новыми тенденциями и инновациями в области логистики.
Будем рады сотрудничеству!

как заниматься логистикой грузоперевозок
программа логистики грузоперевозок
грузоперевозки логистика транспорт
новости логистики и грузоперевозок
логистика сайт грузоперевозок

Как Купить MDMA (МДМА)? САЙТ - KOKAIN.VIP Сколько стоит MDMA (МДМА)? САЙТ - KOKAIN.VIP

(Robertiklar, 15. 10. 2023 12:49)

Как Купить MDMA (МДМА)? САЙТ - KOKAIN.VIP Сколько стоит MDMA (МДМА)? САЙТ - KOKAIN.VIP


КУПИТЬ НА САЙТЕ MDMA (МДМА) - https://kokain.vip/

ЗАКАЗАТЬ ЧЕРЕЗ ТЕЛЕГРАММ MDMA (МДМА)- https://kokain.vip/

ДОСТАВКА В РУКИ MDMA (МДМА) - https://kokain.vip/

ЗАКЛАДКА ОНЛАЙН MDMA (МДМА) - https://kokain.vip/

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ MDMA (МДМА) - https://kokain.vip/
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Теги поисковых слов для запроса "MDMA (МДМА) в Москве"
Где Купить MDMA (МДМА) в Москве? Как Купить закладку MDMA (МДМА) в Москве? Цена на MDMA (МДМА) в Москве? Купить MDMA (МДМА) с Доставкой в руки в Москве?
Сколько Стоит MDMA (МДМА) в Москве? Почему так просто Купить MDMA (МДМА) закладкой в Москве? Гарантия на MDMA (МДМА) в Москве? Купить MDMA (МДМА) с Гарантией?
Круглосуточные магазины MDMA (МДМА) в Москве? Оптовые и Розничные продажи MDMA (МДМА) в Москве? Купить MDMA (МДМА) в Москве через Телеграмм?
Купить MDMA (МДМА) в Москве по скидке и хорошей цене? Купить MDMA (МДМА) в Москве через свой телефон или ноутбук можно легко?
Как купить MDMA (МДМА) в Москве если нет очень много денег и нужно угостить девушку? С кем можно разделить грамм MDMA (МДМА) в Москве?
Не плохой или хороший MDMA (МДМА) можно Купить в Москве на своей улице закладкой? Девушка угостила меня Хорошим MDMA (МДМА) в Москве из магазина?
Мои друзья любят употреблять MDMA (МДМА) в Москве днем вечером и ночью и потом не спят целые сутки под MDMA (МДМА) в Москве?
MDMA (МДМА) в Москве можно заказать с доставкой в руки через хорошего курьера прямо в теллеграмм и его привезут в руки без палева в Москве?
Мой MDMA (МДМА) в Москве можно на выставке показывать потому что такой MDMA (МДМА) в Москве никто и никогда не виде подобного качества тут просто нет?
Как хороший MDMA (МДМА) в Москве качественный провозят через границу из других стран чтоб люди радовались качеству MDMA (МДМА) в Москве?
Как ведут себя люди когда употребляют хороший качественный MDMA (МДМА) в Москве чтоб не спалиться в черных очках, которые цветом как MDMA (МДМА) в Москве?
Могут ли принять мусора за MDMA (МДМА) в Москве если узнают что ты берешь его анонимно на сайте с гарантией который много лет продает MDMA (МДМА) в Москве?
Все люди по разному реагируют и задают себе вопрос, на который уже есть давно ответ - Как же купить MDMA (МДМА) в Москве если хочеться качественного MDMA (МДМА)?

Дополнительные теги - Купить Шишки в Москве, Купить экстази в Москве , Купить гашиш в Москве, Купить мефедрон в Москве, Купить экстази в Москве, Купить МДМА в Москве,
Купить лсд в Москве, Купить Амфетамин в Москве, Купить скорость альфа ПВП в Москве, Купить гидропонику в Москве, Купить метамфетамин в Москве, Купить эйфоретики в Москве,
Купить закладки в Москве, Купить ШИШКИ закладкой в Москве , Купить Стимуляторы в Москве, Купить Галлюцыногены в Москве, Купить Наркотики закладкой в Москве. Тег окончен

скачать клубную музы

(JimmieSof, 10. 10. 2023 23:55)

Immature taboo porn https://it.prosto-porno.cc/ gives an possibility to see most bedroom episodes to all our lewd users. Chesty stepmoms are having having it away with boyish sons, dishonest and slutty stepdaughters are seducing daddies, also step-brothers and sisters are enjoying a fuck and relatives blowjob. Stepfamilies violent with passion sound at once! So cuties-mommy's and slutty-sisters appetite to exhibit us her dreamboat nude bodies and contain making out! If you are looking for kinfolk secrets and taboos plesure, you will-power encounter a lot of frank gladden https://uk.prosto-porno.cc/ here!

лепс слушать онлайн б

(Kennyfrigo, 10. 10. 2023 8:50)

Every Day https://odporno.club/ Porn has over 100,000 delivered gay porn videos to contemplation! We search the internet looking instead of all the hottest videos and to reintroduce it all into the same place! Brand-new videos are added each day! Conceive a free account to liberate your favorite free gay porn videos, oblige playlist and so much more! We have https://it.odporno.club/ the whole shooting match from subject to twinks, cubs, otters, bears, threesomes, band against bangs and so much more! The limits are endless!

скачать музыку mp3 кырг&#1

(JimmieSof, 9. 10. 2023 22:22)

Fashionable taboo porn https://prosto-porno.cc/ gives an opportunity to get a load of most improper episodes to all our randy users. Chesty stepmoms are having lovemaking with boyish sons, dishonest and slutty stepdaughters are seducing daddies, also step-brothers and sisters are enjoying a fuck and family blowjob. Stepfamilies withering with passion sound now! So cuties-mommy's and slutty-sisters yen to exhibit us her advantage in one's birthday suit bodies and enjoy copulation! If you are looking seeking relatives secrets and taboos plesure, you desire encounter a kismet of frank gladden https://fr.prosto-porno.cc/ here!

шакира песни слушать

(Kennyfrigo, 9. 10. 2023 22:21)

Every Period https://uk.odporno.club/ Porn has beyond 100,000 free gay porn videos to aspect! We search the internet looking in behalf of all the hottest videos and to accompany it all into the same part of the country! Further videos are added each date! Create a bountiful account to save your favorite sovereign gay porn videos, oblige playlist and so much more! We have https://tr.odporno.club/ all from subject to twinks, cubs, otters, bears, threesomes, pack bangs and so much more! The limits are interminable!

Полиэтиленовая упаковка для бизнеса

(Hian_esor, 8. 10. 2023 11:51)

Полиэтиленовая упаковка для вашего бизнеса
https://ekb.musornye-meshki.ru/pakety-dlya-zamorozki-produktov/

Полиэтиленовая упаковка для бизнеса

(Hian_esor, 8. 10. 2023 11:49)

Полиэтиленовая упаковка для вашего бизнеса
https://ekb.musornye-meshki.ru/pakety-dlya-zamorozki-produktov/

Полиэтиленовая упаковка для бизнеса

(Hian_esor, 8. 10. 2023 11:48)

Полиэтиленовая упаковка для вашего бизнеса
https://ekb.musornye-meshki.ru/pakety-dlya-zamorozki-produktov/

Полиэтиленовая упаковка для бизнеса

(Hian_esor, 8. 10. 2023 11:48)

Полиэтиленовая упаковка для вашего бизнеса
https://ekb.musornye-meshki.ru/pakety-dlya-zamorozki-produktov/

Полиэтиленовая упаковка для бизнеса

(Hian_esor, 8. 10. 2023 11:47)

Полиэтиленовая упаковка для вашего бизнеса
https://ekb.musornye-meshki.ru/pakety-dlya-zamorozki-produktov/

What You Should Know Prior to Enjoying in an On-line Gaming Platform

(RonaldExoft, 6. 10. 2023 21:28)

To play authentic money slot offerings, gamblers placed way up the stake per angle and then click angle to set the reels with activity. Payouts will be credited to be able to this bill equilibrium which often may possibly be cashed out as per the website's conditions. Several titles provide extra moves, multiplicative victories, plus interactive extra circuits.
It really is crucial for you to gamblers to be able to just danger conscientious portions any time actively playing authentic funds slots on-line. Safe investing caps ought to end up being identified along with losses ought to end up being covered for every program. Sites along with wise player protection techniques offer put in restrictions, time out cycles, plus self-differentiation options.

Regulation and Licensing

Slot sites demand licensing and legislation to be able to purpose under legal standing. Several reliable sites hold licenses coming from jurisdictions for instance Maltese, Gibraltarian, Route, and the UK. These kind of police necessitate safe practices. Gamblers must ensure just about any probable page supports records from authentic licensing bodies just before depositing funds. Uncontrolled pages along with simply no oversight could possibly possibly be unsafe and scams.

Within summary, online gambling platforms offer interactive, virtual video poker machines enjoy along with advantage along with ease. But users require to be able to be mindful of dependable betting plus should very carefully assess pages to get authenticity along with certification before signing way up. Pursuing intelligent methods enables one to take pleasure in slots safely on-line.
https://anotepad.com/notes/d4q7frtd
https://mccormick-may-3.blogbright.net/bohodoen-seulros-saiteu-seontaege-daehan-modeun-geos-heungmijinjinhan-mobail-seulros-cugureul-mogjeogeuro-wanbyeoghan-gaideu
https://ide.geeksforgeeks.org/tryit.php/c1c79c46-2844-4fae-8e4f-3d9508fb0df8
https://anotepad.com/notes/wyac2pig
https://notes.io/qWieF

https://te.legra.ph/보호된-슬롯-사이트-검토에-대한-필요한-모든-것-흥미진진한-온라인-슬롯-경험를-위한-이상적인-지침서-10-05
https://anotepad.com/notes/q9fjac3s
https://ivory-anemone-wzm7qz.mystrikingly.com/blog/45f1eaf8431
https://notes.io/qWyQm
https://amicable-daffodil-ws80c4.mystrikingly.com/blog/d99bba75caa

https://joyner-ashworth-2.technetbloggers.de/bohodoen-seulros-saiteu-gyeoljeonge-daehan-pilsu-annae-jeulgeoun-onrain-seulros-peulreireul-mogjeogeuro-gunggeugjeogin-gaideu
https://www.openlearning.com/u/blomfrazier-rvlb4i/blog/0123456789101112
https://anotepad.com/notes/jh58px95
https://amstrup-joyce-2.blogbright.net/ddaddeushan-seulros-saiteu-gyeoljeonge-daehan-modeun-geos-heungmijinjinhan-onrain-seulros-peulreireul-wihayeo-isangjeogin-maenyueol
https://hogan-pena-2.technetbloggers.de/ddaddeushan-seulros-saiteu-gyeoljeonge-daehan-pilyohan-modeun-geos-heungmijinjinhan-dijiteol-seulros-gyeongheomreul-wihan-isangjeogin-maenyueol

https://notes.io/qDEdH
https://ide.geeksforgeeks.org/tryit.php/8955fb23-aad2-4671-8ca4-fcdc12ab7bbb
https://putnam-gray-2.federatedjournals.com/bohodoen-seulros-saiteu-gyeoljeonge-daehan-pilsu-annae-jeulgeoun-mobail-seulros-cugureul-wihayeo-isangjeogin-maenyueol
https://clever-wolf-wsfz87.mystrikingly.com/blog/3bf43670c98
https://rentry.co/thpyk


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74

následující »