Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2016 Kodaň - výsledky, průběžné komentáře

23. 6. 2016

Tady naleznete aktuální oficiální výsledky: VÝSLEDKY

Zde je oficiální startovní listina ME: START LIST


On line scoring: World Cup Hallen RODOVRE

On line scoring: Lanes and Lounges TARNBY

On line scoring: Bowling center GLOSTRUP (nenašli jsme, příp. doplníme)

On line scoring: Bowlernes Hal GRONDAL (nenašli jsme, příp. doplníme)


Zde jsou naše aktuální komentáře:

04.07.16: vložena tabulka s konečnými PODROBNÝMI VÝSLEDKY z ME (jde o excel soubor ke stažení s mnoha záložkami, tak si to vše projděte. A tady jsou ještě tytéž výsledky ve starší verzi excelu: VÝSLEDKY 2). Výsledky byly odeslány i do ČBA k vložení do databází a hráčských vizitek.

04.07.16: vloženo video z ME 2016 (v levém menu Videogalérie)

03.07.16: vloženy fotky (viz dole nebo v levém menu Fotoalbum)

01.07.16: poslední den ME seniorů 2016 byl ve znamení 3 hlavních denních programů: Masters ve všech kategoriích, Medailový ceremoniál a Slavnostní společná rozlučka všech hráčů i hostů.

Masters: nejdříve nastupovaly ženy, včetně naší Míly Novákové, která si v rámci své kategorie A poprvé v životě zahrála 5 zápasů (Round Robin) v Masters na tak významné akci. 3 zápasy vyhrála, 2 naopak nevyšly a bylo z toho 5. místo. Po dámách nastoupili ke svým zápasům v Masters muži a i tady jsme měli své želízko v ohni v kategorii nejmladších mužů. Jirka Hindrák začal srdnatě, ale pak mu už tak dobře hry nevycházely a stejně jako Míla porazil 3 soupeře a dvěma podlehl. Skončil také na 5. místě, o pár kuželek pod 4. místem. Umístění obou je však excelentní a oba bojovali srdnatě a statečně. Podporu v hledišti měli citelnou. Samozřejmě, oba cítili trošilinku mírné zklamání, ale v takového konkurenci je to úspěch, na který se bude hodně dlouho vzpomínat. Radost z medailí za chvíli vše dokonale nahradila. Míle i Jirkovi děkujeme za bojovnost a odhodlání dát do toho vše a k úspěchu gratulujeme!

Medailový ceremoniál: tak ten byl pro české barvy opět velmi atraktivní, protože jak uvádíme níže, brali jsme zlato za dvojice žen kat. A, stříbro za trojice žen a stříbro za jednotlivce mužů kat. A. Jen si medailisty ještě připomeňme: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková a Jirka Hindrák.

dsc02878.jpgdsc02895.jpgdsc02905.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Závěrečný galavečer se koná za malou chvilku od 19. hodin. Čekáme, že to bude zase tak milé a přítelské setkání, jako tomu bývá každý rok. Pak už se všichni rozjedou opět domů... včetně nás. Pochopitelně přineseme podrobné výsledky našich hráčů a vložíme fotky, které jsme tady za celý týden pořídili. Věříme, že to bude v pondělí a snad se do té doby podaří zpracovat i nějaké to video...

Díky všem, co tady v Kodani byli a náš tým podporovali, šťastnou a bezpečnou cestu domů! Příští ročník se koná v Irsku (Dublin) a první kroky ve prospěch českého a slovenského týmu jsme již udělali. Budeme brzo informovat.

30.06.16: čtvrtek... dnešní den je opět po roce dnem, který se zapíše zlatým písmem do historie českého seniorského bowlingu... v této chvíli již máme jistotu, že:

Dvojice ženy, kat. A: Jana Lébrová, Miluše Nováková: zlatá medaile

Jednotlivci muži, kat. A: Jiří Hindrák: stříbrná medaile

Trojice ženy: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková: stříbrná medaile

Jirka Hindrák, kat. A muži: 2. místo v All Events, postup do Masters

Míla Nováková, kat. A ženy: 4. místo v All Events, postup do Masters

dsc02825.jpgdsc02827.jpg

 

 

 

 

 

Všichni jsme tady naprosto nadšení, medailisté příjímají gratulace, hromadně se zde oslavuje... Byl to pro české barvy úžasný den, ale to není všechno. Zítra se naši "Mástři" Jiří Hindrák a Miluše Nováková utkají o pocty nejvyšší v Masters svých kategorií. Hraje se od 08:30 hod, kdo můžete, sledujte, fanděte, držte palce! Potřebujeme to! Hraje se systémem Round Robin a když se podíváte, co je tam za hráče a s jakými průměry, pak to bude skutečně hodně náročné...

Podrobnosti ve výsledkových listech - viz odkaz nahoře a tady na webu někdy později, v této chvíli se slaví, takže mějte, prosím, strpení! Co je však jasné, jsme všichni plni radosti a hrdosti na to, co senioři opět po roce dokázali...!

29.06.16: středa je za námi, zbývá poslední hrací den ME zítra. Pak už bude jasno definitivně, jak ohledně medailí v jednotlivých kategoriích, tak i s postupy do Masters. Ty se hrají v pátek dopoledne... Jak to tedy vypadá v této chvíli:

Jednotlivci: Ženy: sk. A: Jana Lébrová je na 10. místě, Miluše Nováková na 11. Sk. B: Jana Plešingerová 20. místo, sk. C: Anna Brokešová 90. místo. Muži: sk. A: Jiří Hindrák stále drží 1. místo (1), Josef Bočan 25. místo. Sk. B: Richard Nosek 53. místo, sk. C: Stanislav Nejezchleba 9. místo.

Dvojice: Ženy: sk. A: Jana Lébrová - Miluše Nováková, pořád drží 1. místo (!), sk. B: Anežka Lencová - Dáša Flegelová 16. místo, sk. C: Dagmar Tomášková - Anna Brokešová 30. místo. Muži: sk. A: Miroslav Oliva - Jiří Hindrák 23. místo, sk. B: Milan Soušek - Stanislav Nejezchleba 34. místo, sk. C: Milan Jindřišek - Zdeněk Havlíček 32. místo.

Trojice: Ženy: Jana Lébrová - Miluše Nováková - Blanka Hanusíková 2. místo i dnes ještě vydrželo (!). Muži: Josef Bočan - Karel Levák - Jan Martan 57. místo.

All Events (pro Masters): Ženy: sk. A: Miluše Nováková 3. místo, Jana Lébrová 6. místo. Velice nadějné, ale Jana se bude ve čtvrtek ještě hodně klepat... Sk. B a sk. C jsou z hlediska Masters prakticky nedostupné. Muži: sk. A: Jiří Hindrák klesl na 2. místo, 10 bodů před ním je po dnešku Dán.. přesto má Jirka účast v Masters velice, ale velice pravděpodobnou, až téměř jistou. Sk. B: v naději nemáme nikoho, sk. C: Standa Nejezchleba spadl již na 11. místo.

Suma sumárum: zítra pár našich ještě odehrává poslední sady her, budeme bedlivě sledovat a fandit a výsledky se zde objeví opět večer a to již budou výsledky definitivní (mimo Masters). Modlíme se, aby všechny naše naděje vydržely a získali jsme tak pro ČR nějaké ty medaile. Doufejme, že jejich hodnota bude co možná nejvyšší. V každém případě všem úspěšným děkujeme a můžou se spolehnout na naši podporu, zejména v Masters.

28.06.16: tak o čem dnes psát dřív... událo se toho, jak jsme již včera předvídali, opravdu mnoho. A jsou tedy hodně pozitivní zprávy!! Takže nejdříve jednotlivci: dnes odehrál Jirka Hindrák, jeho součet je dsc02766.jpgneuvěřitelných 1359, tj. průměr 226,5 (poslední hra 279) a dostává se tak na čelo jednotlivců sk. A"! Zaděláno tak máme na zlato!!!  Současně si také podstatně vylepšil šanci na Masters této kategorie, kam postupuje 6 nejlepších. Prozatím v tento den a tuto hodinu tam je první Fin s průměrem přes 198, jenž má odehráno vše. Jirka má přes 216 a zbývá mu odehrát dvojice (s Mirkem Olivou). Standa Nejezchleba dnes v jednotlivcích (sk. C) rovněž zazářil a vylepšil si svou bilanci, zahrál 1210 a je na 5. místě průběžného pořadí.

Dvojice: a začneme hned zostra, dnes odehrály Jana Lébrová s Mílou Novákovou a pozor, jejich součet (kat. A) je dsc02753.jpg2427 a jsou na průběžném 1. místě... I tady pochopitelně budeme napjatě čekat, zda se z toho urodí také zlato! Průměr Jany téměř 190 a Míly přes 214, obě si tak přidělaly hodně zajímavých nadějí na Masters jednotlivců jejich kat. A. Byla by to skutečná bomba, pokud by česká výprava měla v Masters dvě hráčky... Míla je průběžně druhá s průměrem 200 bez jedné setiny a Jana je velmi nadějná, pěkný průměr a hru jednotlivců před sebou.

Ovšem samozřejmě pozor, nic není definitivní, stále se hrají všechny typy her dnes večer, ve středu a ve čtvrtek celý den. Takže až ve čtvrtek po půlnoci budeme moci, doufejme, jásta a začít slavit (tedy mimo těch, co by šli v pátek ráno na Masters...)

Ve trojicích jsme stále na 2. místě díky Janě, Míle a Blance, i tady naše naděje na medaili je stále velmi živá! Zatím svítí barvou stříbrnou...

V All Events kat. B je Jirka Stulík na 7. místě, ovšem mnoho hráčů zde nemá dohráno, takže to logicky nevydrží. V kat. C je ovšem průběžně druhý Standa Nejezchleba, ale upřímně řečeno, i jeho šance na Masters jsou jen spíše teoretické... ale nechme se překvapit. V této době se ještě dohrávají večerní utkání a někdy v noci to sem zkompletujeme vše.

27.06.16: meeting ESBC, kde jsou zastoupeny všechny země, proběhl v odpoledních hodinách. Zásadní věci jsou: v roce 2017 bude ME v Dublinu, Irsko a v roce 2018 ve Vídni, která hlasováním zvítězila nad Lausanne (Švýcarsko). Rok 2019 si stále drží ČR, protikandidátem je Izrael. Dnes byl potrestán jeden tým vyloučením ze soutěže trojic za odchod na kouření v průběhu rozehrané soutěže a také padlo napomenutí za nestejné dresy.

Co nového z výsledků našich: Míla Nováková (A) v jednotlivcích drží 5. místo, Jana Plešingerová (/B) 10. místo, Josef Bočan (A) je 13., dnes odehrál Mirek Oliva dsc02714.jpg(A) a dostal se na 14. místo. Trojice dnes odehrála naše želízka v ohni: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková. Celkem nahrály 3362 bodů, což je řadí na průběžné 2. místo... Jana a Míla nahrály průměr přes 189, Blanka přes 181, celkový průměr 186,8. Finky na 1. místě mají pouhých 25 bodů více... tak a teď budeme napjatě čekat a držet palce, aby medaile vyšla...

Zítra nás čeká dost zápasů v jednotlivcích, dvojicích a trojicích a pomalu se tak začnou kompletovat výsledky v All Events, ze kterého jde v každé kategorii 6 nejlepších do Masters.

26.06.16: dneškem se začíná hrát, není zde žádný jednoznačný systém, současně začínají jednotlivci, dvojice, trojice, muži i ženy.... Výsledky tak budou zcela u všech kategorií denně narůstat.

V jednotlivcích: Míla Nováková je zatím čtvrtá, průměr 195,7. Josef Bočan 8. místo, průměr 196,5. Dvojice: Nejezchleba - Soušek, sk. B, sice 5. místo, ale malý průměr...podobně Jindřišek - Havlíček, sk. C, rovněž velmi nízký průměr.  Trojice: zatím nic extra, ale Vlasta Bobek zahrál 279 (!), což se mu jistě bude moc hodit do All Events, jelikož má součet 1204, tj. průměr 200,7. Ivan Burian má průměr 201,2. (Ve výsledcích ještě nejsou zahrnuty výsledky her od 19 hod, ale podle on-li scoringu Jirka Hindrák by měl mít součet 1216...) Držte palce, vše je teprve na začátku...

25.06.16: do místa konání dorazili všichni, večer se konalo slavností zahajování s vlajkonoši, projevy, rautem a živou hudbou. Atmosféra byla hezká a vstřícná... Přinášíme nějaké ty fotky našich:

dsc02674.jpgdsc02701.jpg

 

 

 

 

 

 

 

23.06.16: ME začíná v sobotu 25.06. slavnostním zahájením. Hraje se od neděle 26.06. do čtvrtka 30.06.16. Většina ze 40ti účastníků ME jede autem, odjezdy ve čtvrtek, v pátek a někdo až v sobotu. Na cestu budeme mít "krásné" počasí, právě na tyto 3 dny jsou hlášeny tropické teploty s tím, že od neděle se má ochladit a snad i pršet. Tak nám všem držte palce, ať cestu přežijeme ve zdraví...

 

Náhledy fotografií ze složky 2016 ME Seniorů Kodaň, Dánsko

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Whole-Body Care in De Complementary Health care

(Robertnen, 15. 11. 2023 1:15)

Review of Delaware Alternative Health care and his or her holistic method to be able to remedies within Middle village, Del.

Primary Sections:

1. Alternative Medicine Product
-Goodies the whole individual - brain, body along with spirit
-Combines conventional as well as substitute approaches
-Talks about physical, mental along with life-style factors
-Medical professional-affected individual partnership centered in health objectives
https://www.pinterest.com/pin/991354936714391952/
2. Services Made available
-Key treatment as well as persistent disease supervision
-Acupuncture, massage, natural medicine
-Diet advising along with wellbeing instruction
-Yoga remedy, meditation and recognition
-Bioidentical hormone therapy
-4 therapies along with visual treatments

3. Main Treatment Vendors
-Doctor. Christina Panaccione, Maryland
-Medical professional. Kristen Sniatkowski, MD
-Doctor medical expert Theresa Gillman
-Places of knowledge protected

4. Alternative Wellness Method
-Organic vitamin supplements and medical meals
-Cleansing software
-Anxiety management along with lifestyle modifications
-Community classes and well-being occasions

5. Hospital Atmosphere
-Peaceful setting conducive in order to recovery
-Relaxing beautification and leisure space
-On site meditation business
-Dispensary of organic remedies

Conclusion:
-Summary of Delaware Complementary Healthcare's providers
-Contact particulars as well as place within Middle village, Del.

Permit everyone recognize when a person might such as everyone to be able to broaden on just about any particular portion throughout a lot more aspect.

Whole-Physique Care from Delaware Integrative Medical

(Robertnen, 14. 11. 2023 22:43)

Introduction of De Complementary Health care along with his or her integrative strategy in order to treatments throughout Middle village, Del.

Key Portions:

1. Complementary Remedies Design
-Goodies the actual complete person - mind, physique as well as character
-Mixes mainstream as well as substitute techniques
-Contact information actual, mental along with life-style aspects
-Medical professional-patient relationship focused on wellbeing objectives
https://www.pinterest.com/pin/991354936714391952/
2. Expert services Offered
-Primary attention as well as continual illness management
-Acupuncture, massage, natural medicine
-Nourishment advising and wellness teaching
-Meditation remedy, meditation as well as mindfulness
-Bioidentical endocrine treatment
-Intravenous remedies as well as cosmetic remedies

3. Key Care Vendors
-Doctor. Melinda Panaccione, Doctor of medicine
-Doctor. Kristen Sniatkowski, MD
-Nurse medical expert Theresa Gilman
-Areas of expertise included

4. Alternative Health Strategy
-All-natural supplements as well as restorative food
-Cleansing programs
-Stress supervision and way of life adjustments
-Community training courses along with wellness activities

5. Hospital Environment
-Tranquil establishing favorable to restorative healing
-Soothing beautification and rest and relaxation place
-Onsite yoga exercises facility
-Dispensary of natural solutions

Realization:
-Overview of Diamond state Alternative Healthcare's expert services
-Get hold of information and location in Middle village, DE

Allow everyone understand in the event that you would certainly such as me in order to expand upon any specific portion throughout far more fine detail.

Entire-System Attention from De Complementary Health care

(Robertnen, 14. 11. 2023 15:11)

Introduction of Diamond state Integrative Health care as well as their holistic strategy to medicine in Middle village, De

Key Sections:

1. Alternative Medicine Product
-Treats the entire person - thoughts, body along with heart
-Blends mainstream as well as substitute techniques
-Addresses actual, mental and way of life aspects
-Doctor-patient partnership concentrated in health targets
https://www.pinterest.com/pin/991354936714391952/
2. Services Offered
-Primary treatment along with chronic condition management
-Acupuncture, therapeutic massage, natural medicine
-Nourishment guidance as well as health coaching
-Meditation remedy, deep breathing and recognition
-Bioidentical endocrine remedy
-Intravenous remedies as well as cosmetic remedies

3. Main Care Providers
-Doctor. Melinda Panaccione, MD
-Doctor. Kristen Sniatkowski, Doctor of medicine
-Health professional specialist Teresa Gilman
-Locations of knowledge protected

4. Alternative Wellbeing Method
-Organic supplements as well as restorative foods
-Body cleanse software
-Stress management along with lifestyle modifications
-Neighborhood training courses as well as well-being occasions

5. Hospital Setting
-Tranquil environment conducive in order to restorative healing
-Relieving design along with relaxation space
-On-site yoga exercises business
-Local pharmacy of organic treatments

Conclusion:
-Recap of Delaware Integrative Healthcare's services
-Contact details and location within Middletown, Del.

Allow me recognize if a person would like everyone to increase about virtually any certain section within far more aspect.

Complete-Body Attention at De Integrative Health care

(Robertnen, 14. 11. 2023 13:57)

Overview of Delaware Complementary Medical and his or her holistic strategy to remedies within Middleton, De

Main Portions:

1. Integrative Medicine Product
-Dog snacks the particular complete particular person - brain, physique and character
-Blends mainstream as well as option techniques
-Talks about bodily, psychological and way of life aspects
-Doctor-patient collaboration concentrated upon wellness targets
https://www.pinterest.com/pin/991354936714391952/
2. Expert services Offered
-Main treatment along with continual illness supervision
-Acupuncture, therapeutic massage, natural medicine
-Nutrition guidance and health teaching
-Meditation remedy, meditation and consciousness
-Bioidentical hormone treatment
-Intravenous remedies as well as visual treatments

3. Key Care Companies
-Medical professional. Christina Panuccio, MD
-Doctor. Kristen Sniatkowski, Maryland
-Doctor specialist Theresa Gilman
-Places of knowledge covered

4. Integrative Wellness Method
-All-natural supplements along with medical foods
-Detoxification programs
-Stress management and way of life modifications
-Local community workshops along with wellness events

5. Hospital Setting
-Soothing environment favorable to be able to healing
-Relieving decor along with relaxation space
-On site yoga business
-Dispensary of natural treatments

Conclusion:
-Recap of Diamond state Complementary Medical's services
-Get hold of information and area throughout Middleton, DE

Let me understand if a person might similar to myself to be able to broaden upon any certain section throughout a lot more detail.

Complete-Physique Attention at De Alternative Medical

(Robertnen, 14. 11. 2023 10:22)

Review of Diamond state Alternative Health care and their holistic method in order to treatments throughout Middle village, De

Primary Sections:

1. Integrative Treatments Model
-Goodies the particular entire person - brain, body along with heart
-Combines mainstream and alternative techniques
-Contact information actual, psychological as well as life-style elements
-Doctor-affected individual relationship concentrated on wellness targets
https://www.pinterest.com/pin/991354936714391952/
2. Expert services Provided
-Primary treatment as well as chronic illness operations
-Chinese medicine, therapeutic massage, naturopathy
-Nutrition advising as well as health instruction
-Yoga exercises treatment, meditation and recognition
-Pure endocrine treatment
-4 treatments and visual solutions

3. Primary Treatment Vendors
-Medical professional. Christina Panaccione, Maryland
-Dr. Kristen Sniatkowski, Doctor of medicine
-Nurse specialist Teresa Gillman
-Locations of skills covered

4. Integrative Health Strategy
-All-natural dietary supplements along with restorative foods
-Body cleanse programs
-Tension supervision as well as life-style modifications
-Community training courses along with well-being occasions

5. Clinic Environment
-Tranquil environment good to healing
-Relieving design and relaxation place
-Onsite meditation business
-Local pharmacy of organic solutions

Bottom line:
-Summary of Diamond state Integrative Health care's providers
-Contact information along with area throughout Middleton, De

Let me understand in the event that an individual might such as myself to increase on just about any specific section throughout more detail.

Educating Your Pet Utilizing Dominant Behavior

(MilfordRar, 12. 11. 2023 5:43)

Review of Dominant Reactions pet education philosophy and approaches. That they emphasis on positive reinforcement although establishing the actual user because load up innovator.

Primary Areas:

1. Alpha Behavior Coaching Method
-Utilizing pet's natural load up reactions to value proprietor because leader
-Constructive reinforcement strategies
-Incentive-dependent coaching methods
-Knowing dog psychology and manners
-Personalized training plans for each canine
https://twitter.com/alpha_instincts
2. Obedience Coaching
-Basic orders - take a seat, stay, arrive, heel, along
-Leash training for jogging adequately
-Checking jumping, pinching, woofing
-Interpersonal interaction with additional puppies and people
-Off-leash handle

3. Habits Modification
-Addressing issue habits - aggression, nervousness, chewing, burrowing, and so on.
-Rectifying undesirable habits
-Coping with excitable along with high vitality canines
-Coaching with regard to splitting up stress and anxiety

4. Customized Coaching
-Services pet planning
-Therapy canine accreditation
-Guard canine health and fitness
-Detection as well as monitoring capabilities
-Seeking dog proficiency
-Opposition and show education

5. In-Home as well as Boarding Training
-Exclusive in-home classes
-Evening training and boarding software
-Team courses at his or her education capability
-24/7 coach help for ship owners

Realization:
-Overview of Dominant Behavior' knowledge as well as adaptable training providers
-Get in touch with information with regard to evaluating along with costs

Permit myself know if a person would certainly like everyone to be able to broaden or include far more particulars about any particular area.

Training Your Pet With Alpha Instincts

(MilfordRar, 12. 11. 2023 1:16)

Overview of Leader Behavior pet training ideology as well as techniques. These people emphasis in constructive encouragement although establishing the user because pack leader.

Key Portions:

1. Leader Reactions Training Strategy
-Using pet's all-natural load up behavior to be able to value user because head
-Positive encouragement strategies
-Compensate-based training methods
-Knowing dog psychology as well as behaviors
-Personalized education ideas with regard to each and every canine
https://twitter.com/alpha_instincts
2. Obedience Training
-Fundamental orders - remain, stay, come, back heel, lower
-Leash training regarding jogging adequately
-Curbing bouncing, biting, too much barking
-Interpersonal interaction together with additional puppies along with folks
-Off-leash handle

3. Conduct Changes
-Dealing with issue manners - anger, stress and anxiety, chewing, digging, etc.
-Rectifying unsatisfactory practices
-Managing excitable along with higher power dogs
-Training regarding spliting up nervousness

4. Customized Training
-Services pet preparation
-Therapies dog accreditation
-Defend pet health and fitness
-Detection as well as tracking capabilities
-Seeking pet proficiency
-Competition along with display training

5. Throughout-Home and Pet Education
-Exclusive within-house periods
-Evening coaching along with pet programs
-Team instruction in their coaching service
-Twenty four/Several coach help with regard to ship owners

Realization:
-Introduction of Dominant Instincts' experience as well as versatile training providers
-Get hold of information for examining along with pricing

Permit me know in the event that you would certainly such as everyone in order to increase or perhaps put far more information about virtually any certain portion.

Educating Ones Dog With Alpha Instincts

(MilfordRar, 11. 11. 2023 15:31)

Review of Alpha Instincts canine education philosophy along with techniques. That they concentrate in good motivation although creating the actual user because pack innovator.

Main Sections:

1. Dominant Behavior Coaching Method
-Utilizing pet's organic pack behavior in order to regard user as leader
-Good motivation methods
-Reward-structured coaching methods
-Knowing dog psychology and behaviors
-Customized training ideas for every canine
https://twitter.com/alpha_instincts
2. Compliance Training
-Basic orders - remain, keep, come, back heel, along
-Lead training with regard to strolling adequately
-Controlling getting, biting, barking
-Socializing together with other dogs and people
-Off-leash handle

3. Conduct Modification
-Addressing issue behaviors - aggression, nervousness, chewing, searching, and so forth.
-Fixing unwanted routines
-Controlling excitable and high energy puppies
-Education with regard to splitting up anxiety

4. Specialized Coaching
-Services canine processing
-Therapy pet accreditation
-Safeguard pet fitness and health
-Diagnosis as well as monitoring skills
-Searching for dog proficiency
-Competition along with show coaching

5. In-Home as well as Pet Coaching
-Private throughout-property classes
-Day education along with pet software
-Party courses in their education service
-24/7 coach support regarding companies

Bottom line:
-Overview of Dominant Instincts' experience and adaptable education providers
-Get hold of information for evaluating as well as charges

Allow me recognize in the event that a person would like everyone in order to increase or even include a lot more particulars on just about any specific portion.

Амфетамин Ташкент? Сайт - MEFEDRON.PRO Купить Амфетамин Ташкент - MEFEDRON.PRO

(Calvinimtaria, 11. 11. 2023 12:57)

Амфетамин Ташкент? Сайт - MEFEDRON.PRO Купить Амфетамин Ташкент - MEFEDRON.PRO
.
Для Заказа Амфетамина в Ташкенте САЙТ - https://mefedron.pro/
Купить в Ташкенте Амфетамин закладкой САЙТ - https://mefedron.pro/
Заказать Амфетамин в Ташкенте доставкой САЙТ - https://mefedron.pro/
Покупка в руки Амфетамин в Ташкенте САЙТ - https://mefedron.pro/
Лучший Амфетамин в Узбекистане САЙТ - https://mefedron.pro/
Качественный Амфетамин в Ташкенте САЙТ - https://mefedron.pro/
.
.
.
..
ДЛЯ ЗАКАЗА ТОВАРА В УЗБЕКИСТАНЕ НУЖНО НАПИСАТЬ НА САЙТ - https://mefedron.pro/ (MEFEDRON.PRO)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Теги для гугла - Купить Амфетамин Ташкент, Купить Амфетамин Самарканд, Купить Амфетамин Бухара, Купить Амфетамин Хива, Купить Амфетамин Шахрисабз,
Купить Амфетамин Муйнак, Купить Амфетамин Заамин, Купить Амфетамин Термез, Купить Амфетамин Гулистан, Купить Амфетамин Нукус, Купить Амфетамин Наманган,
Купить Амфетамин Карши, Купить Амфетамин Навои, Купить Амфетамин Коканд, Купить Амфетамин Андижан, Купить Амфетамин город Фергана оптом и в розницу!
Купить Амфетамин в Ташкенте, Ташкент Лучший Амфетамина Купить, Какой Амфетамин в Ташкенте Купить? Легкий Амфетамин Ташкент Цена?
Сколько стоит Амфетамин в Узбекистане? Способы употребления Амфетамин в Ташкенте? Как без палева забрать закладку в Ташкенте?
Лабораторный Амфетамин в Ташкенте по какой цене можно купить? Оптовые и Розничные Фассовки Амфетамина в Ташкенте? Ташкеин и Амфетамин это братья?
Мне как человеку с опытом нужен Амфетамин в Ташкенте, но только быстро. Как правильно хранить Амфетамин в Ташкенте в домашних условиях?
Все кто любит Амфетамин в Ташкенте - знают где его можно купить без проблем! Различные способы фассоки Амфетамин в Ташкенте!
В каком районе можно Купить Амфетамин в Ташкенте без проблем и заморочек? Нужно Купить Амфетамин в Ташкенте Закладкой Магнит?
Целебные свойства лекарства под названием "Амфетамин в Ташкенте" по сниженной цене сейчас доступен каждому покупателю без ограничений?
Мне очень нужен Амфетамин в Ташкенте, потому что моя сестра заболела и не может принимать лекарства без Амфетамин в Ташкенте.
Все кто способен Купить Амфетамин в Ташкенте закладками прикопами или магнитами могут это сделать моментально через круглосуточный магазин Ташкент.
.
.
.
ТАШКЕНТ - УЗБЕКИСТАН - АМФЕТАМИН - ЗАКЛАДКИ- ДОСТАВКА- ГАРАНТИИ - КУПИТЬ - КРУГЛОСУТОЧНО - ЛЮБОЙ РАЙОН - УЗБЕКИСТАН
.
.
.
Конец тегов.

Мефедрон Ташкент? Сайт - MEFEDRON.PRO Купить Мефедрон Ташкент - MEFEDRON.PRO

(Kennethaatoge, 11. 11. 2023 12:38)

Мефедрон Ташкент? Сайт - MEFEDRON.PRO Купить Мефедрон Ташкент - MEFEDRON.PRO
.
Для Заказа Мефедрона в Ташкенте САЙТ - https://mefedron.pro/
Купить в Ташкенте Мефедрон закладкой САЙТ - https://mefedron.pro/
Заказать Мефедрон в Ташкенте доставкой САЙТ - https://mefedron.pro/
Покупка в руки Мефедрона в Ташкенте САЙТ - https://mefedron.pro/
Лучший Мефедрон в Узбекистане САЙТ - https://mefedron.pro/
Качественный Мефедрон в Ташкенте САЙТ - https://mefedron.pro/
.
.
.
..
ДЛЯ ЗАКАЗА ТОВАРА В УЗБЕКИСТАНЕ НУЖНО НАПИСАТЬ НА САЙТ - https://mefedron.pro/ (MEFEDRON.PRO)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Теги для гугла - Купить Мефедрон Ташкент, Купить Мефедрон Самарканд, Купить Мефедрон Бухара, Купить Мефедрон Хива, Купить Мефедрон Шахрисабз,
Купить Мефедрон Муйнак, Купить Мефедрон Заамин, Купить Мефедрон Термез, Купить Мефедрон Гулистан, Купить Мефедрон Нукус, Купить Мефедрон Наманган,
Купить Мефедрон Карши, Купить Мефедрон Навои, Купить Мефедрон Коканд, Купить Мефедрон Андижан, Купить Мефедрон город Фергана оптом и в розницу!
Купить Мефедрон в Ташкенте, Ташкент Лучший Мефедрон Купить, Какой Мефедрон в Ташкенте Купить? Легкий Мефедрон Ташкент Цена?
Сколько стоит Мефедрон в Узбекистане? Способы употребления Мефедрона в Ташкенте? Как без палева забрать закладку в Ташкенте?
Лабораторный Мефедрон в Ташкенте по какой цене можно купить? Оптовые и Розничные Фассовки Мефедрона в Ташкенте? Ташкеин и Мефедрон это братья?
Мне как человеку с опытом нужен Мефедрон в Ташкенте, но только быстро. Как правильно хранить Мефедрон в Ташкенте в домашних условиях?
Все кто любит Мефедрон в Ташкенте - знают где его можно купить без проблем! Различные способы фассоки Мефедрона в Ташкенте!
В каком районе можно Купить Мефедрон в Ташкенте без проблем и заморочек? Нужно Купить Мефедрон в Ташкенте Закладкой Магнит?
Целебные свойства лекарства под названием "Мефедрон в Ташкенте" по сниженной цене сейчас доступен каждому покупателю без ограничений?
Мне очень нужен Мефедрон в Ташкенте, потому что моя сестра заболела и не может принимать лекарства без Мефедрона в Ташкенте.
Все кто способен Купить Мефедрон в Ташкенте закладками прикопами или магнитами могут это сделать моментально через круглосуточный магазин Ташкент.
.
.
.
ТАШКЕНТ - УЗБЕКИСТАН - МЕФЕДРОН - ЗАКЛАДКИ- ДОСТАВКА- ГАРАНТИИ - КУПИТЬ - КРУГЛОСУТОЧНО - ЛЮБОЙ РАЙОН - УЗБЕКИСТАН
.
.
.
Конец тегов.

Bali villas for sale

(Bali_tlpa, 9. 11. 2023 5:22)

Bali of your dreams – buy a villa

interesting for a very long time

(TimothyDuH, 9. 11. 2023 3:08)

very good

Bali villas for sale

(Bali_klMa, 8. 11. 2023 23:35)

Luxury Bali Villas for Sale

very good

(Kennethmut, 4. 11. 2023 13:55)

+ for the post

interesting news

(TimothyDuH, 4. 11. 2023 13:16)

thank you very much

Thanks, +

(ThomasDop, 3. 11. 2023 13:21)

very interesting, but nothing sensible

Super theme! Earn every minute without limit of 100, 200, 500 or more Dollars USA

(Olplip, 1. 11. 2023 16:50)

Hi!
Earn every MINUTE without limit of 100, 200, 500, 1000 and whiter Dollars USA, there are NO limits!

We have been trusted by millions of people around the world since 2014!
The most convenient platform for online trading and investment 2023!
*Awarded by FxDailyInfo, a reputable international resource!
*World Business Outlook Award!
The most reliable financial broker 2023!

+ Instant withdrawal!
+ Demo account +10 000D!
+ Free Signals!
+ Free training!
+ *PROMO-CODE*: OLYMPOLYMP
*From $50 +30% to deposit!

WARNING! If registration is closed for your country, you need to enable VPN and choose a country from which registration is not prohibited, for example (Singapore).
After registration you can disable VPN and start earning, it is allowed!

Sign up, and earn unlimited earnings every 60 seconds!
The promo code is valid on these links only!

DOWNLOAD IOS APP (App Store)
https://app.appsflyer.com/id1053416106?pid=affiliate&c=101773&af_siteid=101773&af_sub2=App-Store&af_sub1=XR

DOWNLOAD ANDROID APP (Google Play)
https://app.appsflyer.com/com.ticno.olymptrade?pid=affiliate&c=101773&af_siteid=101773&af_sub2=Google-Play&af_sub1=XR

WEB VERSION
https://trkmad.com/101773/

don't think anything

(TimothyDuH, 31. 10. 2023 8:09)

interesting for a very long time

скачать музыку беспл

(Erwinkib, 28. 10. 2023 7:49)

Fucking presents you the best collection of porn https://de.ebuha.cc/ for free. Fucker! Daily updates and thousands of sex videos available online. https://ja.ebuha.cc/

лучшие треки лета муз

(Erwinkib, 27. 10. 2023 17:00)

Fucking presents you the best collection of porn https://ja.ebuha.cc/ for free. Fucker! Daily updates and thousands of sex videos available online. https://uk.ebuha.cc/


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71

následující »