Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přihláška do bowlingového klubu Seniorbowling CZ (pouze hráči)

Protože v ČBA evidencích nastaly některým bowlingovým klubům potíže se zveřejňováním jejich klubové příslušnosti, založili jsme z toho důvodu nový seniorský bowlingový klub s názvem Seniorbowling CZ, abychom jakýmkoliv seniorům umožnili hrát nejrůznější soutěže, zejméně ty, které pořádá ČBA a vyžaduje pro účast v nich klubovou příslušnost.

Od 10.10.2022 je tedy možné, aby se libovolní hráči a hráčky z řad seniorů do tohoto nového bowlingového klubu hlásili. Co je nutné splňovat, pro registraci do tohoto bowlingového klubu udělat a jaké jsou základní postupy:

1. Věk hráče nejméně 50 let v den podání přihlášky do bowlingového klubu

2. Žadatel musí být platným členem spolku Seniorbowling CZ (pozor, název spolku je stejný jako název bowlingového klubu, v tomto případě jde o členství ve spolku - pokud žadatel není členem spolku, přihláška do spolku je ZDE).

3. Vyplnit přihlášku do klubu (ke stažení TADY). Přihlášku je třeba vytisknout, vyplnit, podepsat a předat nám buď osobně nebo naskenovanu zaslat na emailovou adresu seniorbowling@seniorbowling.cz.

4. Registrační poplatek pro vstup do bowlingového klubu je formálně 500 Kč ročně, fakticky však 100 Kč (do klubu mohou být přijati pouze členové spolku, tedy ti, kteří uhradili členský poplatek 400 Kč pro příslušný rok, který se zároveň započítává coby registrační poplatek do bowlingového klubu, čili fakticky se doplácí pouze 100 Kč).

5. Nového člena formálně na základě žádosti přijímá Výkonný výbor spolku Seniorbowling CZ, který má rovněž právo v odůvodněných případech hráče z klubu vyloučit.,

6. Po přijetí hráče do bowlingového klubu Seniorbowling CZ má právo hrát soutěže pod hlavičkou Seniorbowling CZ.

7. V soutěžích, kde jsou vyžadovány dresy, musí členové bowlingového klubu Seniorbowling CZ hrát v klubovém dresu, který si lze naším prostřednictvím objednat a koupit. Na těchto dresech nejsou dovoleny žádné individuální úpravy.

8. V případě většího počtu registrovaných hráčů, kteří by chtěli hrát stejnou bowlingovou soutěž, budou klubové týmy doplňkově pojmenováni (např. Seniorbowling CZ A, B, atd.).

Podrobnější pravidla a pokyny mohou být zpracovány a vydány na základě poznatků a zkušeností. Ty jsou pak závazné pro všechny hráče registrované v našem klubu.