Jdi na obsah Jdi na menu
 


Grand Prix of Senior Champions

Velká cena seniorských šampionů je soutěžní setkání českých seniorských mistrů všech pravidelných seniorských soutěží, tedy standardně vítězů MS seniorů, ME seniorů (nominované i otevřené), MČR seniorů jednotlivců, MČR seniorských dvojic, vítěze Seniorské bowlingové ligy, vítězů Českého seniorského poháru, úspěšných v akcích Old School, případně dalších pravidelných čistě seniorských celoročních turnajů a soutěží (s minimálním počtem 6 turnajů v roce). Nejde tedy o otevřený turnaj, právo účasti mají pouze vyjmenovaní.

Tato vrcholná seniorská akce se bude konat 1x za rok po skončení roční sezony, každoročně pravděpodobně koncem roku nebo počátkem ledna následujícího roku. Soutěž nahrazuje dosavadní roční bodovací soutěž Senior Masters, která se konala od roku 2013 do roku 2018 včetně a která byla přesunuta do našeho ARCHIVU.

Obecně se jedná o jednodenní akci, v rámci které účastníci odehrají určitý počet her na dvou různých mazacích modelech (krátké, dlouhé), následuje závěrečná finálová nadstavba. Na základě konečných výsledků budou vyhlášeni vítězové této Grand Prix za příslušný kalendářní rok, kteří budou rovněž uvedeni do seniorské síně slávy.

Věříme, že se Grand Prix of Senior Champions stane důstojnou náhradou dřívějšího Senior Masters a uvidíme zde absolutní seniorskou bowlingovou špičku.

Prohlédněte si jednak Propozice akce, dále také seznam hráček a hráčů s právem účasti (ti jsou doplňováni postupně po skončení jednotlivých zařazených akcí), informace o akci a výsledky. 

 

Rubriky

2023 - 5. ročník

Příspěvků: 0

2022 - 4. ročník

Příspěvků: 0

2021 - 3. ročník

Příspěvků: 0

2020 - 2. ročník

Příspěvků: 0

2019 - 1. ročník

Příspěvků: 0