Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přihláška do spolku Seniorbowling CZ pro nové zájemce

Přihlášku, prosím, pečlivě a pravdivě vyplňte ve všech bodech, zkontrolujte správnost všech údajů a odešlete. K právoplatnému členství je třeba uhradit roční příspěvek ve stanovené výši 400 Kč. Členské příspěvky slouží pro financování nutných nákladů v souvislosti s administrativou, účetnictvím, poplatky za internetové stránky, bankovními poplatky ap. 

Přijetí do Seniorbowling CZ poznáte podle toho, že se objevíte v Seznamu členů na internetových  stránkách (Členská základna). 

Prosíme o pečlivě vyplnění ve všech položkách, před odesláním údaje zkontrolujte (zejména emailovou adresu, kde se často chybuje) a pokud je vše v pořádku, klikněte na tlačítko ODESLAT. Následně se během pár dnů objevíte v seznamu členů Seniorbowling CZ.

Za Vaši přihlášku děkujeme!

Jméno a příjmení

Kompletní adresa bydliště (ulice, číslo, PSČ, obec)

Rodné číslo (včetně čísla za lomítkem)

Vaše telefonní číslo

Vaše emailová adresa

Odesláním formuláře (Odeslat) stvrzuji, že jsem seznámen/a a souhlasím se stanovami Seniorbowling CZ a beru na vědomí, že členem Seniorbowling CZ se mohu stát po formálním přijetí do spolku Seniorbowling CZ a úhradě ročního příspěvku ve výši 400 Kč.

Zkontrolujte, prosíme, zda je vše správně vyplněno. Pokud ano, klikněte na tlačítko Odeslat. Tím se Vaše přihláška dostane k nám.