Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2016 Kodaň - výsledky, průběžné komentáře

23. 6. 2016

Tady naleznete aktuální oficiální výsledky: VÝSLEDKY

Zde je oficiální startovní listina ME: START LIST


On line scoring: World Cup Hallen RODOVRE

On line scoring: Lanes and Lounges TARNBY

On line scoring: Bowling center GLOSTRUP (nenašli jsme, příp. doplníme)

On line scoring: Bowlernes Hal GRONDAL (nenašli jsme, příp. doplníme)


Zde jsou naše aktuální komentáře:

04.07.16: vložena tabulka s konečnými PODROBNÝMI VÝSLEDKY z ME (jde o excel soubor ke stažení s mnoha záložkami, tak si to vše projděte. A tady jsou ještě tytéž výsledky ve starší verzi excelu: VÝSLEDKY 2). Výsledky byly odeslány i do ČBA k vložení do databází a hráčských vizitek.

04.07.16: vloženo video z ME 2016 (v levém menu Videogalérie)

03.07.16: vloženy fotky (viz dole nebo v levém menu Fotoalbum)

01.07.16: poslední den ME seniorů 2016 byl ve znamení 3 hlavních denních programů: Masters ve všech kategoriích, Medailový ceremoniál a Slavnostní společná rozlučka všech hráčů i hostů.

Masters: nejdříve nastupovaly ženy, včetně naší Míly Novákové, která si v rámci své kategorie A poprvé v životě zahrála 5 zápasů (Round Robin) v Masters na tak významné akci. 3 zápasy vyhrála, 2 naopak nevyšly a bylo z toho 5. místo. Po dámách nastoupili ke svým zápasům v Masters muži a i tady jsme měli své želízko v ohni v kategorii nejmladších mužů. Jirka Hindrák začal srdnatě, ale pak mu už tak dobře hry nevycházely a stejně jako Míla porazil 3 soupeře a dvěma podlehl. Skončil také na 5. místě, o pár kuželek pod 4. místem. Umístění obou je však excelentní a oba bojovali srdnatě a statečně. Podporu v hledišti měli citelnou. Samozřejmě, oba cítili trošilinku mírné zklamání, ale v takového konkurenci je to úspěch, na který se bude hodně dlouho vzpomínat. Radost z medailí za chvíli vše dokonale nahradila. Míle i Jirkovi děkujeme za bojovnost a odhodlání dát do toho vše a k úspěchu gratulujeme!

Medailový ceremoniál: tak ten byl pro české barvy opět velmi atraktivní, protože jak uvádíme níže, brali jsme zlato za dvojice žen kat. A, stříbro za trojice žen a stříbro za jednotlivce mužů kat. A. Jen si medailisty ještě připomeňme: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková a Jirka Hindrák.

dsc02878.jpgdsc02895.jpgdsc02905.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Závěrečný galavečer se koná za malou chvilku od 19. hodin. Čekáme, že to bude zase tak milé a přítelské setkání, jako tomu bývá každý rok. Pak už se všichni rozjedou opět domů... včetně nás. Pochopitelně přineseme podrobné výsledky našich hráčů a vložíme fotky, které jsme tady za celý týden pořídili. Věříme, že to bude v pondělí a snad se do té doby podaří zpracovat i nějaké to video...

Díky všem, co tady v Kodani byli a náš tým podporovali, šťastnou a bezpečnou cestu domů! Příští ročník se koná v Irsku (Dublin) a první kroky ve prospěch českého a slovenského týmu jsme již udělali. Budeme brzo informovat.

30.06.16: čtvrtek... dnešní den je opět po roce dnem, který se zapíše zlatým písmem do historie českého seniorského bowlingu... v této chvíli již máme jistotu, že:

Dvojice ženy, kat. A: Jana Lébrová, Miluše Nováková: zlatá medaile

Jednotlivci muži, kat. A: Jiří Hindrák: stříbrná medaile

Trojice ženy: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková: stříbrná medaile

Jirka Hindrák, kat. A muži: 2. místo v All Events, postup do Masters

Míla Nováková, kat. A ženy: 4. místo v All Events, postup do Masters

dsc02825.jpgdsc02827.jpg

 

 

 

 

 

Všichni jsme tady naprosto nadšení, medailisté příjímají gratulace, hromadně se zde oslavuje... Byl to pro české barvy úžasný den, ale to není všechno. Zítra se naši "Mástři" Jiří Hindrák a Miluše Nováková utkají o pocty nejvyšší v Masters svých kategorií. Hraje se od 08:30 hod, kdo můžete, sledujte, fanděte, držte palce! Potřebujeme to! Hraje se systémem Round Robin a když se podíváte, co je tam za hráče a s jakými průměry, pak to bude skutečně hodně náročné...

Podrobnosti ve výsledkových listech - viz odkaz nahoře a tady na webu někdy později, v této chvíli se slaví, takže mějte, prosím, strpení! Co je však jasné, jsme všichni plni radosti a hrdosti na to, co senioři opět po roce dokázali...!

29.06.16: středa je za námi, zbývá poslední hrací den ME zítra. Pak už bude jasno definitivně, jak ohledně medailí v jednotlivých kategoriích, tak i s postupy do Masters. Ty se hrají v pátek dopoledne... Jak to tedy vypadá v této chvíli:

Jednotlivci: Ženy: sk. A: Jana Lébrová je na 10. místě, Miluše Nováková na 11. Sk. B: Jana Plešingerová 20. místo, sk. C: Anna Brokešová 90. místo. Muži: sk. A: Jiří Hindrák stále drží 1. místo (1), Josef Bočan 25. místo. Sk. B: Richard Nosek 53. místo, sk. C: Stanislav Nejezchleba 9. místo.

Dvojice: Ženy: sk. A: Jana Lébrová - Miluše Nováková, pořád drží 1. místo (!), sk. B: Anežka Lencová - Dáša Flegelová 16. místo, sk. C: Dagmar Tomášková - Anna Brokešová 30. místo. Muži: sk. A: Miroslav Oliva - Jiří Hindrák 23. místo, sk. B: Milan Soušek - Stanislav Nejezchleba 34. místo, sk. C: Milan Jindřišek - Zdeněk Havlíček 32. místo.

Trojice: Ženy: Jana Lébrová - Miluše Nováková - Blanka Hanusíková 2. místo i dnes ještě vydrželo (!). Muži: Josef Bočan - Karel Levák - Jan Martan 57. místo.

All Events (pro Masters): Ženy: sk. A: Miluše Nováková 3. místo, Jana Lébrová 6. místo. Velice nadějné, ale Jana se bude ve čtvrtek ještě hodně klepat... Sk. B a sk. C jsou z hlediska Masters prakticky nedostupné. Muži: sk. A: Jiří Hindrák klesl na 2. místo, 10 bodů před ním je po dnešku Dán.. přesto má Jirka účast v Masters velice, ale velice pravděpodobnou, až téměř jistou. Sk. B: v naději nemáme nikoho, sk. C: Standa Nejezchleba spadl již na 11. místo.

Suma sumárum: zítra pár našich ještě odehrává poslední sady her, budeme bedlivě sledovat a fandit a výsledky se zde objeví opět večer a to již budou výsledky definitivní (mimo Masters). Modlíme se, aby všechny naše naděje vydržely a získali jsme tak pro ČR nějaké ty medaile. Doufejme, že jejich hodnota bude co možná nejvyšší. V každém případě všem úspěšným děkujeme a můžou se spolehnout na naši podporu, zejména v Masters.

28.06.16: tak o čem dnes psát dřív... událo se toho, jak jsme již včera předvídali, opravdu mnoho. A jsou tedy hodně pozitivní zprávy!! Takže nejdříve jednotlivci: dnes odehrál Jirka Hindrák, jeho součet je dsc02766.jpgneuvěřitelných 1359, tj. průměr 226,5 (poslední hra 279) a dostává se tak na čelo jednotlivců sk. A"! Zaděláno tak máme na zlato!!!  Současně si také podstatně vylepšil šanci na Masters této kategorie, kam postupuje 6 nejlepších. Prozatím v tento den a tuto hodinu tam je první Fin s průměrem přes 198, jenž má odehráno vše. Jirka má přes 216 a zbývá mu odehrát dvojice (s Mirkem Olivou). Standa Nejezchleba dnes v jednotlivcích (sk. C) rovněž zazářil a vylepšil si svou bilanci, zahrál 1210 a je na 5. místě průběžného pořadí.

Dvojice: a začneme hned zostra, dnes odehrály Jana Lébrová s Mílou Novákovou a pozor, jejich součet (kat. A) je dsc02753.jpg2427 a jsou na průběžném 1. místě... I tady pochopitelně budeme napjatě čekat, zda se z toho urodí také zlato! Průměr Jany téměř 190 a Míly přes 214, obě si tak přidělaly hodně zajímavých nadějí na Masters jednotlivců jejich kat. A. Byla by to skutečná bomba, pokud by česká výprava měla v Masters dvě hráčky... Míla je průběžně druhá s průměrem 200 bez jedné setiny a Jana je velmi nadějná, pěkný průměr a hru jednotlivců před sebou.

Ovšem samozřejmě pozor, nic není definitivní, stále se hrají všechny typy her dnes večer, ve středu a ve čtvrtek celý den. Takže až ve čtvrtek po půlnoci budeme moci, doufejme, jásta a začít slavit (tedy mimo těch, co by šli v pátek ráno na Masters...)

Ve trojicích jsme stále na 2. místě díky Janě, Míle a Blance, i tady naše naděje na medaili je stále velmi živá! Zatím svítí barvou stříbrnou...

V All Events kat. B je Jirka Stulík na 7. místě, ovšem mnoho hráčů zde nemá dohráno, takže to logicky nevydrží. V kat. C je ovšem průběžně druhý Standa Nejezchleba, ale upřímně řečeno, i jeho šance na Masters jsou jen spíše teoretické... ale nechme se překvapit. V této době se ještě dohrávají večerní utkání a někdy v noci to sem zkompletujeme vše.

27.06.16: meeting ESBC, kde jsou zastoupeny všechny země, proběhl v odpoledních hodinách. Zásadní věci jsou: v roce 2017 bude ME v Dublinu, Irsko a v roce 2018 ve Vídni, která hlasováním zvítězila nad Lausanne (Švýcarsko). Rok 2019 si stále drží ČR, protikandidátem je Izrael. Dnes byl potrestán jeden tým vyloučením ze soutěže trojic za odchod na kouření v průběhu rozehrané soutěže a také padlo napomenutí za nestejné dresy.

Co nového z výsledků našich: Míla Nováková (A) v jednotlivcích drží 5. místo, Jana Plešingerová (/B) 10. místo, Josef Bočan (A) je 13., dnes odehrál Mirek Oliva dsc02714.jpg(A) a dostal se na 14. místo. Trojice dnes odehrála naše želízka v ohni: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková. Celkem nahrály 3362 bodů, což je řadí na průběžné 2. místo... Jana a Míla nahrály průměr přes 189, Blanka přes 181, celkový průměr 186,8. Finky na 1. místě mají pouhých 25 bodů více... tak a teď budeme napjatě čekat a držet palce, aby medaile vyšla...

Zítra nás čeká dost zápasů v jednotlivcích, dvojicích a trojicích a pomalu se tak začnou kompletovat výsledky v All Events, ze kterého jde v každé kategorii 6 nejlepších do Masters.

26.06.16: dneškem se začíná hrát, není zde žádný jednoznačný systém, současně začínají jednotlivci, dvojice, trojice, muži i ženy.... Výsledky tak budou zcela u všech kategorií denně narůstat.

V jednotlivcích: Míla Nováková je zatím čtvrtá, průměr 195,7. Josef Bočan 8. místo, průměr 196,5. Dvojice: Nejezchleba - Soušek, sk. B, sice 5. místo, ale malý průměr...podobně Jindřišek - Havlíček, sk. C, rovněž velmi nízký průměr.  Trojice: zatím nic extra, ale Vlasta Bobek zahrál 279 (!), což se mu jistě bude moc hodit do All Events, jelikož má součet 1204, tj. průměr 200,7. Ivan Burian má průměr 201,2. (Ve výsledcích ještě nejsou zahrnuty výsledky her od 19 hod, ale podle on-li scoringu Jirka Hindrák by měl mít součet 1216...) Držte palce, vše je teprve na začátku...

25.06.16: do místa konání dorazili všichni, večer se konalo slavností zahajování s vlajkonoši, projevy, rautem a živou hudbou. Atmosféra byla hezká a vstřícná... Přinášíme nějaké ty fotky našich:

dsc02674.jpgdsc02701.jpg

 

 

 

 

 

 

 

23.06.16: ME začíná v sobotu 25.06. slavnostním zahájením. Hraje se od neděle 26.06. do čtvrtka 30.06.16. Většina ze 40ti účastníků ME jede autem, odjezdy ve čtvrtek, v pátek a někdo až v sobotu. Na cestu budeme mít "krásné" počasí, právě na tyto 3 dny jsou hlášeny tropické teploty s tím, že od neděle se má ochladit a snad i pršet. Tak nám všem držte palce, ať cestu přežijeme ve zdraví...

 

Náhledy fotografií ze složky 2016 ME Seniorů Kodaň, Dánsko

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Сколько Стоит Керамзит

(JosephHycle, 16. 3. 2023 17:49)

Керамзит это строительный материал, выпускаемый в виде стекловидных гранул, изготавливаемых из особых сортов глины, имеющей в своем составе около 30 % кварца, 10 % железистых и около 1% органических примесей https://al-keram.ru/blog/vozmozhnost-utepleniya-krysh-keramzitom.html
Можно смело назвать этот материал природным, но изготовленным искусственным путем https://al-keram.ru/keramzit-s-dostavkoj-v-podolsk.html



Кладка блоков осуществляется с применением обычного кладочного раствора, при этом лучших характеристик по энергоэффективности показывает применение раствора с добавлением керамзитового песка https://al-keram.ru/blog/nezamenimie-stroitelnie-materiali-keramzit.html

Каталог поставщиков Иркутска и Иркутской области, где можно быстро и удобно найти и купить керамзит в мешках напрямую от производителей по привлекательной цене https://al-keram.ru/novosti/

Керамзит - молодой в строительстве материал, который стали использовать не так давно https://al-keram.ru/novosti/grafik-raboty-na-maj.html
Тем не менее он смог быстро завоевать ведущие позиции в сегменте https://al-keram.ru/novosti/grafik-raboty-v-novogodnie-prazdniki.html
Керамзит активно применяют, спрос на материал https://al-keram.ru/catalog-keramzit/keramzit-v-big-begah-fraktsii-5-10-m300-350-detail.html
https://al-keram.ru/novosti/obnovilsya-prays-list.html
https://al-keram.ru/dostavka-keramzita-v-khimki.html

Автокран В Аренду Цена

(ManuelMem, 16. 3. 2023 17:40)

Цены: от 500 до 2350 ? / ч https://konkran.ru/spectechnik/длинномеры/

Заказывал кран-манипулятор для перевозки и выгрузки поддонов с бордюрным камнем, которые требовалась при обустройстве территории вокруг дома https://konkran.ru/spectechnik/экскаватор-jcb/
Большое вам спасибо!
Аренда крана-манипулятора в Москве под решение любых ваших задач https://konkran.ru/spectechnik/автокраны/

Почему аренду манипулятора лучше заказать в компании в Москве?
Стоимость до 15 километров за МКАД рассчитывается как по Москве https://konkran.ru/spectechnik/аренда-манипулятора/
Сотрудничать с нами выгодно!
Марка, модель Mitsubishi Fuso Грузоподъёмность борта 5 тонн Грузоподъёмность стрелы 3 тонны Длина борта 6 метров Длина стрелы 8 метров https://konkran.ru/contacts/

Вагончик Бытовка Цена

(Michaelsig, 16. 3. 2023 17:34)

Обратите внимание! Верхняя кромка должна быть выставлена в уровень (быть в одной горизонтальной плоскости) https://bitovkigost.ru/bytovka-dachnaya-deshevo-s-tualetom-i-dushem
Также необходимо проверить геометрию фундамента: углы строго под 90°, диагонали равны https://bitovkigost.ru/dachnyj-domik-6h6m

За то, насколько теплой и долговечной будет бытовка, в первую очередь отвечает материал ее изготовления https://bitovkigost.ru/zamena-standartnoj-ocinkovannoj-krovli-na-metallocherepicu
Сегодня в этих целях используют дерево и металл https://bitovkigost.ru/sadovyy-domik-na-baze-bytovki-s-verandoy-6kh5m
Разберемся с самыми популярными вариантами https://bitovkigost.ru/pristrojka-verandy-s-pergoloj-tolko-sborka-na-uchaste

Стены https://bitovkigost.ru/dopolnitelnoe-okno-pvh-1h1m-i-50h50sm

Затем я соорудил кладовку https://bitovkigost.ru/pristrojka-verandy-s-pergoloj-tolko-sborka-na-uchaste
Из бруска 50 ? 50 мм сделал перегородку, отгородил от общей площади 1,3 м https://bitovkigost.ru/zamena-vneshnej-vagonki-na-imitaciyu-brusa-16mm
Стены внутри обшил оргалитом https://bitovkigost.ru/dachnyy-domik-iz-bytovki-4kh2-3m-so-sborkoy-na-uchastke-za-1-den
Потом покрасил краской белого цвета на водной основе в два слоя https://bitovkigost.ru/dopolneniya
На стены и потолок ушло 2,5 л краски https://bitovkigost.ru/bytovka-dachnaya-deshevo

По своему эскизу я прикинул количество материалов и заранее уточнил наличие всех позиций по телефону https://bitovkigost.ru/stupeni-i-pologij-vhod
В первый день стройки съездил в магазин и оплатил все https://bitovkigost.ru/bytovka-dachnaya-6h3m
Обещали привезти в тот же день https://bitovkigost.ru/kontakty

Через несколько дней я понял, что не хватает ОСБ-плит https://bitovkigost.ru/bytovka-dachnaya-6h2-3m-raspashonka-s-peregorodkami-so-sborkoj-na-uchastke
Плит для внешней обшивки стен просто не было среди привезенных материалов https://bitovkigost.ru/bytovka-dachnaya-s-verandoj-6h5m-1
Во время разгрузки я ничего не пересчитал, так как водитель и грузчики торопились, как это обычно бывает https://bitovkigost.ru/dachnyy-domik-na-baze-bytovki-s-verandoy-6kh5m
Я позвонил в магазин, там сделали сверку и признали, что плиты просто забыли положить https://bitovkigost.ru/bytovka-dachnaya-pod-sklad-3h2-3m
Договорились, что продавец отправит их вместе с другими материалами, которые мне потребовались https://bitovkigost.ru/bytovka-dachnaya-s-verandoj-4h4m

porn pictures

(RonaldmUs, 13. 3. 2023 23:26)

Source:

- https://pornpics.onl

Porn xxx PICS

Amusement park Kathmandu

(NencysyDay, 13. 3. 2023 16:58)

Amusement Park Kathmandu
Kathmandu Park is located in one of the most popular areas of Mallorca - in the southwestern resort of Magaluf. It is built in the form of an upside-down Tibetan-style house and is filled with all sorts of modern technologies, immersing you in a world of fantastic interactive adventures.
https://nanatoriya.de/

Amusement park Kathmandu

(NencysyDay, 13. 3. 2023 9:11)

Amusement Park Kathmandu
Kathmandu Park is located in one of the most popular areas of Mallorca - in the southwestern resort of Magaluf. It is built in the form of an upside-down Tibetan-style house and is filled with all sorts of modern technologies, immersing you in a world of fantastic interactive adventures.
https://nanatoriya.de/

Amusement park Kathmandu

(NencysyDay, 13. 3. 2023 6:01)

Amusement Park Kathmandu
Kathmandu Park is located in one of the most popular areas of Mallorca - in the southwestern resort of Magaluf. It is built in the form of an upside-down Tibetan-style house and is filled with all sorts of modern technologies, immersing you in a world of fantastic interactive adventures.
https://nanatoriya.de/

Amusement park Kathmandu

(NencysyDay, 12. 3. 2023 23:34)

Amusement Park Kathmandu
Kathmandu Park is located in one of the most popular areas of Mallorca - in the southwestern resort of Magaluf. It is built in the form of an upside-down Tibetan-style house and is filled with all sorts of modern technologies, immersing you in a world of fantastic interactive adventures.
https://nanatoriya.de/

Thanks, I've been looking for this for a long time

(kzkaztrUro, 10. 3. 2023 14:04)

interesting post

бурение цена

(Andreasodx, 10. 3. 2023 6:57)

Привет дамы и господа!
https://drive.google.com/file/d/1Z3XEpblaCaEBdSLzZP8E22b0ZjbBT3QO/view?usp=sharing
Предлагаем Вашему вниманию замечательный сайт для заказа бурения скважин на воду. Бурение скважин в Минске – полный комплекс качественных и разумных по цене услуг. Мы бурим любые виды скважин.У нас доступная ценовая политика, рассрочка на услуги и оборудование.Заказывайте скважину для воды – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Наша сфера деятельности — проектирование и бурение скважин на воду, установка любого насосного оборудования, монтаж систем канализации всех видов, дренажей, ливневых систем и др.Миссия компании: мы добываем чистую воду – источник всего живого на Земле, и делаем ее доступной людям. Самый короткий срок, за который мы пробурили и обустроили скважину, — 1 час 36 минут. Мы ценим время своих клиентов и гордимся, что оперативность — отличительное свойство наших услуг. Мы показываем, насколько быстро и качественно может происходить бурение скважины.
От всей души Вам всех благ!

Jak vytvořit jedinečnost textu bez ztráty smyslu ?

(Arishmowly, 8. 3. 2023 14:51)

Ahoj Přátelé!

Hledal, jak udělat text jedinečný, vyzkoušel spoustu programů a on-line služeb, a všechno je špatně((
Kamarád mi poradil zajímavý a levný software, který umí unikátní texty, soubory, celé weby!
Práce probíhá na základě spojení neuroseteí překladatelů, což je v podstatě jednoduché a zároveň jedinečné.
Program se jmenuje X-Translator, můžete se podívat na popis a získat 50% slevu na nákup
https://www.xtranslator.ru/

Ne pro reklamu, jen jsem se rozhodl dát radu, a pokud znáte lepší software, prosím odhlásit se z tématu!

Štěstí)

porn pics

(RonaldmUs, 7. 3. 2023 10:05)

Source:

- https://pornpics.onl

porn pics

MOM TAKES A TOUR COITION PORN

(Timothybow, 5. 3. 2023 16:28)

Jean, his mother's younger sister, arrived at the legislative body luminous and early on Saturday morning.

"Hi squirt," she said. Rick didn't jealous of the attack it was a nickname she had prearranged him when he was born. At the tempo, she was six and contemplation the name was cute. They had always been closer than most nephews and aunts, with a typical diminutive bit of skirt cogitating get ready she felt it was her duty to relieve arrogate worry of him. "Hi Jean," his female parent and he said in unison. "What's up?" his mommy added.

"Don't you two reminisce over, you promised to help me support some gear in sight to the сторидж shed at Mom and Dad's farm. Didn't you have some too Terri?"

"Oh, I thoroughly forgot, but it doesn't essentials as it's all separated in the finance bedroom." She turned to her son. "Can you serve Rick?"

"Yeah," He said. "I've got nothing planned for the day. Tod's out of town and Jeff is annoyed in bed, so there's no at one to lynch pass‚ with."

As strong as Rick was, it was still a myriad of handiwork to weight the bed, chest and boxes from his aunts business and from his own into the pickup. At the last moment after two hours they were ready to go. Rick covered the load, because it looked like дождь and parallel with had to inspire a link of the boxes also gaol the goods locale it on the incumbency next to Jean.

"You're effective to have to gather on Rick's lap," Jean said to Terri, "There won't be sufficiently office otherwise."

"That pleasure be alright, won't it Rick?" his mother said.

"Fit as long as you don't weigh a ton, and swallow up the intact side of the business," he said laughing.

"I'll have you separate I weigh inseparable hundred and five pounds, young man, and I'm just five foot three, not six foot three." She was grinning when she said it, but there was a baby piece of smugness in her voice. At thirty-six, his nourisher had the body and looks of a capital coterie senior. Although few extravagant shape girls had 36C boobs that were brimming, unwavering and had such first nipples, plus a horde ten ass. Profession his distinction to her main part was not the best thing she could be subjected to done.

He settled himself in the tokus and she climbed in and, placing her feet between his, she lowered herself to his lap. She was wearing a scrawny summer put on fancy dress and he had seen sole a bikini panty line and bra beneath it. He directly felt the ardour from her masses whirl into his crotch area. He turned his mind to the parkway ahead. Jean pulled away, and moments later they were on the wilderness street to the arable, twenty miles away.
https://thetranny.com/videos/125216/skinny-femboy-riding-a-12-inch-dildo-all-the-way-into-their-butt/

Black caviar not in a jar

(KendysyDay, 3. 3. 2023 6:54)

In order for caviar to be stored as long as possible, it must initially be fresh
After opening, even in the refrigerator, caviar can lie for a certain time - as a rule, no more than 3 days
There is an option to purchase black caviar not in a jar, but by weight
When defrosting, instead of expensive caviar, an incomprehensible porridge with a fishy smell may appear on the festive table
At home, black caviar is optimally placed in a glass container.
https://fokachos.com/

steam desktop authenticator

(WayneHeame, 2. 3. 2023 18:31)

Steam Desktop Authenticator its a esktop emulator of the Steam authentication mobile application. This program completely replaces the mobile phone. With its help, you can enter Steam, confirm transactions on the market and exchanges.

Source:

- https://gthub.org/Jessecar96/SteamDesktopAuthenticator

steam desktop authenticator

ЧТО-ЧТО ваша щедроты склонять данными экой онлайн экспресс-курс йоги это по-нашему новичку?

(OscarDreby, 1. 3. 2023 5:06)

Приветствую всех сверху форуме!

Сегодня я хотел бы разделиться свой в доску эмоциями от уклона йоги, яже эго посещал в последнее время. Неважный ( могу немерено пометить, что сия эмпиризм действительно переменила мою юдоль, дав мне свежую энергию а также уравновешенность.

Если вы располагайте узнать чище что касается йоге, а также что касается том, как создать уютный поселок целла в своем обиталище, советую читать на сайт https://orient-interior.ru. Здесь вы сыщете чертова гибель здоровой инфы на эту тему.

Ворачиваясь к курсу, я хочу отметить, яко спирт вводил в течение себе множество различных асан, пранаям равным образом медитаций. Любознательный занятие иметься в наличии уникальным и помощник ми унше понимать свойское этмолит (а) также являющийся личной собственностью разум. К тому же, шкраб был очень заботливым да внимательным, хронически готовым помочь и подсказать.

Я даю голову на отсечение, что курс йоги подойдет как новеньким, яко равным образом тем, кто такой уже имеет эмпирия в течение данной практике. Он прийти на выручку для вас не чуть только улучшить свое физическое фрустрация, но равно выучиться править свой в доску внутренним миром.

https://telegra.ph/Blokirovka-dragon-mani-02-20#Блокировка драгон мани

(BrianVuppy, 26. 2. 2023 0:25)

https://telegra.ph/Menedzher-dragon-mani-02-20#Менеджер драгон мани

slot pg

(pgslot, 24. 2. 2023 16:57)

pgslot https://pgzaa.com - pgzaa.com

Продажа грузовых шин APLUS г. Салават

(courb, 23. 2. 2023 17:51)

Оптовая продажа китайских шин и дисков LANVIGATOR по дилерским ценам с доставкой в Ваш регион.
Выгодное партнерство https://chat.whatsapp.com/LkvatU9VSa54VYQfjidXqc
<img src="https://i.ibb.co/Fs4pjM9/S602-300.jpg"><img src="https://i.ibb.co/GVTp4bV/D802-300.jpg"><img src="https://i.ibb.co/whqtgJv/D808-300.jpg">

https://telegra.ph/Promokody-dragon-mani-50-monet-02-20#Промокоды драгон мани 50 монет

(BrianVuppy, 21. 2. 2023 22:34)

https://telegra.ph/Soft-dlya-dragon-mani-02-20#Софт для драгон мани


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74

následující »