Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2016 Kodaň - výsledky, průběžné komentáře

23. 6. 2016

Tady naleznete aktuální oficiální výsledky: VÝSLEDKY

Zde je oficiální startovní listina ME: START LIST


On line scoring: World Cup Hallen RODOVRE

On line scoring: Lanes and Lounges TARNBY

On line scoring: Bowling center GLOSTRUP (nenašli jsme, příp. doplníme)

On line scoring: Bowlernes Hal GRONDAL (nenašli jsme, příp. doplníme)


Zde jsou naše aktuální komentáře:

04.07.16: vložena tabulka s konečnými PODROBNÝMI VÝSLEDKY z ME (jde o excel soubor ke stažení s mnoha záložkami, tak si to vše projděte. A tady jsou ještě tytéž výsledky ve starší verzi excelu: VÝSLEDKY 2). Výsledky byly odeslány i do ČBA k vložení do databází a hráčských vizitek.

04.07.16: vloženo video z ME 2016 (v levém menu Videogalérie)

03.07.16: vloženy fotky (viz dole nebo v levém menu Fotoalbum)

01.07.16: poslední den ME seniorů 2016 byl ve znamení 3 hlavních denních programů: Masters ve všech kategoriích, Medailový ceremoniál a Slavnostní společná rozlučka všech hráčů i hostů.

Masters: nejdříve nastupovaly ženy, včetně naší Míly Novákové, která si v rámci své kategorie A poprvé v životě zahrála 5 zápasů (Round Robin) v Masters na tak významné akci. 3 zápasy vyhrála, 2 naopak nevyšly a bylo z toho 5. místo. Po dámách nastoupili ke svým zápasům v Masters muži a i tady jsme měli své želízko v ohni v kategorii nejmladších mužů. Jirka Hindrák začal srdnatě, ale pak mu už tak dobře hry nevycházely a stejně jako Míla porazil 3 soupeře a dvěma podlehl. Skončil také na 5. místě, o pár kuželek pod 4. místem. Umístění obou je však excelentní a oba bojovali srdnatě a statečně. Podporu v hledišti měli citelnou. Samozřejmě, oba cítili trošilinku mírné zklamání, ale v takového konkurenci je to úspěch, na který se bude hodně dlouho vzpomínat. Radost z medailí za chvíli vše dokonale nahradila. Míle i Jirkovi děkujeme za bojovnost a odhodlání dát do toho vše a k úspěchu gratulujeme!

Medailový ceremoniál: tak ten byl pro české barvy opět velmi atraktivní, protože jak uvádíme níže, brali jsme zlato za dvojice žen kat. A, stříbro za trojice žen a stříbro za jednotlivce mužů kat. A. Jen si medailisty ještě připomeňme: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková a Jirka Hindrák.

dsc02878.jpgdsc02895.jpgdsc02905.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Závěrečný galavečer se koná za malou chvilku od 19. hodin. Čekáme, že to bude zase tak milé a přítelské setkání, jako tomu bývá každý rok. Pak už se všichni rozjedou opět domů... včetně nás. Pochopitelně přineseme podrobné výsledky našich hráčů a vložíme fotky, které jsme tady za celý týden pořídili. Věříme, že to bude v pondělí a snad se do té doby podaří zpracovat i nějaké to video...

Díky všem, co tady v Kodani byli a náš tým podporovali, šťastnou a bezpečnou cestu domů! Příští ročník se koná v Irsku (Dublin) a první kroky ve prospěch českého a slovenského týmu jsme již udělali. Budeme brzo informovat.

30.06.16: čtvrtek... dnešní den je opět po roce dnem, který se zapíše zlatým písmem do historie českého seniorského bowlingu... v této chvíli již máme jistotu, že:

Dvojice ženy, kat. A: Jana Lébrová, Miluše Nováková: zlatá medaile

Jednotlivci muži, kat. A: Jiří Hindrák: stříbrná medaile

Trojice ženy: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková: stříbrná medaile

Jirka Hindrák, kat. A muži: 2. místo v All Events, postup do Masters

Míla Nováková, kat. A ženy: 4. místo v All Events, postup do Masters

dsc02825.jpgdsc02827.jpg

 

 

 

 

 

Všichni jsme tady naprosto nadšení, medailisté příjímají gratulace, hromadně se zde oslavuje... Byl to pro české barvy úžasný den, ale to není všechno. Zítra se naši "Mástři" Jiří Hindrák a Miluše Nováková utkají o pocty nejvyšší v Masters svých kategorií. Hraje se od 08:30 hod, kdo můžete, sledujte, fanděte, držte palce! Potřebujeme to! Hraje se systémem Round Robin a když se podíváte, co je tam za hráče a s jakými průměry, pak to bude skutečně hodně náročné...

Podrobnosti ve výsledkových listech - viz odkaz nahoře a tady na webu někdy později, v této chvíli se slaví, takže mějte, prosím, strpení! Co je však jasné, jsme všichni plni radosti a hrdosti na to, co senioři opět po roce dokázali...!

29.06.16: středa je za námi, zbývá poslední hrací den ME zítra. Pak už bude jasno definitivně, jak ohledně medailí v jednotlivých kategoriích, tak i s postupy do Masters. Ty se hrají v pátek dopoledne... Jak to tedy vypadá v této chvíli:

Jednotlivci: Ženy: sk. A: Jana Lébrová je na 10. místě, Miluše Nováková na 11. Sk. B: Jana Plešingerová 20. místo, sk. C: Anna Brokešová 90. místo. Muži: sk. A: Jiří Hindrák stále drží 1. místo (1), Josef Bočan 25. místo. Sk. B: Richard Nosek 53. místo, sk. C: Stanislav Nejezchleba 9. místo.

Dvojice: Ženy: sk. A: Jana Lébrová - Miluše Nováková, pořád drží 1. místo (!), sk. B: Anežka Lencová - Dáša Flegelová 16. místo, sk. C: Dagmar Tomášková - Anna Brokešová 30. místo. Muži: sk. A: Miroslav Oliva - Jiří Hindrák 23. místo, sk. B: Milan Soušek - Stanislav Nejezchleba 34. místo, sk. C: Milan Jindřišek - Zdeněk Havlíček 32. místo.

Trojice: Ženy: Jana Lébrová - Miluše Nováková - Blanka Hanusíková 2. místo i dnes ještě vydrželo (!). Muži: Josef Bočan - Karel Levák - Jan Martan 57. místo.

All Events (pro Masters): Ženy: sk. A: Miluše Nováková 3. místo, Jana Lébrová 6. místo. Velice nadějné, ale Jana se bude ve čtvrtek ještě hodně klepat... Sk. B a sk. C jsou z hlediska Masters prakticky nedostupné. Muži: sk. A: Jiří Hindrák klesl na 2. místo, 10 bodů před ním je po dnešku Dán.. přesto má Jirka účast v Masters velice, ale velice pravděpodobnou, až téměř jistou. Sk. B: v naději nemáme nikoho, sk. C: Standa Nejezchleba spadl již na 11. místo.

Suma sumárum: zítra pár našich ještě odehrává poslední sady her, budeme bedlivě sledovat a fandit a výsledky se zde objeví opět večer a to již budou výsledky definitivní (mimo Masters). Modlíme se, aby všechny naše naděje vydržely a získali jsme tak pro ČR nějaké ty medaile. Doufejme, že jejich hodnota bude co možná nejvyšší. V každém případě všem úspěšným děkujeme a můžou se spolehnout na naši podporu, zejména v Masters.

28.06.16: tak o čem dnes psát dřív... událo se toho, jak jsme již včera předvídali, opravdu mnoho. A jsou tedy hodně pozitivní zprávy!! Takže nejdříve jednotlivci: dnes odehrál Jirka Hindrák, jeho součet je dsc02766.jpgneuvěřitelných 1359, tj. průměr 226,5 (poslední hra 279) a dostává se tak na čelo jednotlivců sk. A"! Zaděláno tak máme na zlato!!!  Současně si také podstatně vylepšil šanci na Masters této kategorie, kam postupuje 6 nejlepších. Prozatím v tento den a tuto hodinu tam je první Fin s průměrem přes 198, jenž má odehráno vše. Jirka má přes 216 a zbývá mu odehrát dvojice (s Mirkem Olivou). Standa Nejezchleba dnes v jednotlivcích (sk. C) rovněž zazářil a vylepšil si svou bilanci, zahrál 1210 a je na 5. místě průběžného pořadí.

Dvojice: a začneme hned zostra, dnes odehrály Jana Lébrová s Mílou Novákovou a pozor, jejich součet (kat. A) je dsc02753.jpg2427 a jsou na průběžném 1. místě... I tady pochopitelně budeme napjatě čekat, zda se z toho urodí také zlato! Průměr Jany téměř 190 a Míly přes 214, obě si tak přidělaly hodně zajímavých nadějí na Masters jednotlivců jejich kat. A. Byla by to skutečná bomba, pokud by česká výprava měla v Masters dvě hráčky... Míla je průběžně druhá s průměrem 200 bez jedné setiny a Jana je velmi nadějná, pěkný průměr a hru jednotlivců před sebou.

Ovšem samozřejmě pozor, nic není definitivní, stále se hrají všechny typy her dnes večer, ve středu a ve čtvrtek celý den. Takže až ve čtvrtek po půlnoci budeme moci, doufejme, jásta a začít slavit (tedy mimo těch, co by šli v pátek ráno na Masters...)

Ve trojicích jsme stále na 2. místě díky Janě, Míle a Blance, i tady naše naděje na medaili je stále velmi živá! Zatím svítí barvou stříbrnou...

V All Events kat. B je Jirka Stulík na 7. místě, ovšem mnoho hráčů zde nemá dohráno, takže to logicky nevydrží. V kat. C je ovšem průběžně druhý Standa Nejezchleba, ale upřímně řečeno, i jeho šance na Masters jsou jen spíše teoretické... ale nechme se překvapit. V této době se ještě dohrávají večerní utkání a někdy v noci to sem zkompletujeme vše.

27.06.16: meeting ESBC, kde jsou zastoupeny všechny země, proběhl v odpoledních hodinách. Zásadní věci jsou: v roce 2017 bude ME v Dublinu, Irsko a v roce 2018 ve Vídni, která hlasováním zvítězila nad Lausanne (Švýcarsko). Rok 2019 si stále drží ČR, protikandidátem je Izrael. Dnes byl potrestán jeden tým vyloučením ze soutěže trojic za odchod na kouření v průběhu rozehrané soutěže a také padlo napomenutí za nestejné dresy.

Co nového z výsledků našich: Míla Nováková (A) v jednotlivcích drží 5. místo, Jana Plešingerová (/B) 10. místo, Josef Bočan (A) je 13., dnes odehrál Mirek Oliva dsc02714.jpg(A) a dostal se na 14. místo. Trojice dnes odehrála naše želízka v ohni: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková. Celkem nahrály 3362 bodů, což je řadí na průběžné 2. místo... Jana a Míla nahrály průměr přes 189, Blanka přes 181, celkový průměr 186,8. Finky na 1. místě mají pouhých 25 bodů více... tak a teď budeme napjatě čekat a držet palce, aby medaile vyšla...

Zítra nás čeká dost zápasů v jednotlivcích, dvojicích a trojicích a pomalu se tak začnou kompletovat výsledky v All Events, ze kterého jde v každé kategorii 6 nejlepších do Masters.

26.06.16: dneškem se začíná hrát, není zde žádný jednoznačný systém, současně začínají jednotlivci, dvojice, trojice, muži i ženy.... Výsledky tak budou zcela u všech kategorií denně narůstat.

V jednotlivcích: Míla Nováková je zatím čtvrtá, průměr 195,7. Josef Bočan 8. místo, průměr 196,5. Dvojice: Nejezchleba - Soušek, sk. B, sice 5. místo, ale malý průměr...podobně Jindřišek - Havlíček, sk. C, rovněž velmi nízký průměr.  Trojice: zatím nic extra, ale Vlasta Bobek zahrál 279 (!), což se mu jistě bude moc hodit do All Events, jelikož má součet 1204, tj. průměr 200,7. Ivan Burian má průměr 201,2. (Ve výsledcích ještě nejsou zahrnuty výsledky her od 19 hod, ale podle on-li scoringu Jirka Hindrák by měl mít součet 1216...) Držte palce, vše je teprve na začátku...

25.06.16: do místa konání dorazili všichni, večer se konalo slavností zahajování s vlajkonoši, projevy, rautem a živou hudbou. Atmosféra byla hezká a vstřícná... Přinášíme nějaké ty fotky našich:

dsc02674.jpgdsc02701.jpg

 

 

 

 

 

 

 

23.06.16: ME začíná v sobotu 25.06. slavnostním zahájením. Hraje se od neděle 26.06. do čtvrtka 30.06.16. Většina ze 40ti účastníků ME jede autem, odjezdy ve čtvrtek, v pátek a někdo až v sobotu. Na cestu budeme mít "krásné" počasí, právě na tyto 3 dny jsou hlášeny tropické teploty s tím, že od neděle se má ochladit a snad i pršet. Tak nám všem držte palce, ať cestu přežijeme ve zdraví...

 

Náhledy fotografií ze složky 2016 ME Seniorů Kodaň, Dánsko

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Премиум база для Xrumer

(XrumersyDay, 28. 4. 2023 22:18)

Премиум база для Xrumer https://dseo24.monster/premium-bazy-dlja-xrumer-seo/baza-dlja-prodvizhenija-sajtov-pri-pomoshhi-xrumer/
Лучшая цена и качество.

ChatCrypto

(EdwinGROOP, 27. 4. 2023 19:47)

ChatCrypto создает высокопроизводительного ИИ-бота, который является CHATGPT of CRYPTO.
Мы запускаем первый в мире дефляционный токен искусственного интеллекта (CHATCRYPTOTOKEN), который будет использоваться в качестве платежного шлюза для лицензирования
Присоединяйтесь к сообществу Chatcrypto и вы получите 1600 токенов Chatcrypto (CCAIT) бесплатно
Ссылка на сайт https://bit.ly/41Fp0jc
и с каждым рефералом, которого вы направите в Chatcrypto, вы получите дополнительные 1600 токенов бесплатно.
q1w2e12z

Thank

(RomTat, 27. 4. 2023 1:26)

https://medium.com/@reg_48881/%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%83-%D0%B2-%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%82-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B5-f1d680ef8591

Love Knows No Gender: A Look at Gay Men and Pleasure

(DavidAmorm, 26. 4. 2023 15:42)

Pleasure is a universal meet with that transcends all boundaries, including gender and bodily orientation. Gay men are no against to this, as they too entertain the capacity to form immersed and weighty fictitious connections with others.
https://gay0day.com/search/dudetube-gay-video/
Manner, without considering the bourgeoning that has been made in fresh years promoting greater acceptance of LGBTQ+ individuals, gay men soundless exterior solitary challenges when it comes to honey and relationships. Intolerance, bad mark, and societal pressures can all order it more profound seeking gay men to feel self-reliant in their know-how to like and be loved.

Everybody of the most distinguished aspects of any loving relationship is communication and trust. In requital for gay men, being able to communicate forthrightly and objectively with their partners is decisive, mainly in the grasp the nettle of societal pressures that may try to harm their relationship. Unsuspicious in their pal's fondness and commitment can help gay men to found undiluted, lasting relationships that are based on interactive admire and support.
https://gay0day.com/videos/205463/big-fat-9-inch-uncut-colombian-married-cock/
Another leading piece in gay men's relationships is the need for temperamental interplay and intimacy. While coupling can certainly be a division of a loving relationship, it is not the alone or composed the most eminent aspect. Heartfelt intimacy, such as cuddling, sharing stories and experiences, and only being there in return each other, can be upright as worthy in edifice a redoubtable, fulfilling relationship.

Despite the challenges that gay men may gall when it comes to honey and relationships, it is unscarred that they are fair-minded as apt of forming deep, loving connections as anyone else. Alongside working to overwhelmed the barriers that experience in their course and celebrating the diversity of ardour in all its forms, we can create a the public where all individuals, regardless of libidinous orientation, can hit upon the amity and delight they deserve.

BITCOIN LOTTERY - SOFTWARE FREE

(Lamalip, 25. 4. 2023 23:33)

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man, and maybe even a billionaire!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=cOLX3g6ByR4

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

Самая большая база для Xrumer и GSA SER (SEO)

(NeytonsyDay, 25. 4. 2023 8:48)

Самые лучшие базы для прогонов xrumer и GSA Search Engine Ranker. Выбор сео профессионалов.
https://mipped.com/f/threads/samaja-bolshaja-baza-dlja-xrumer-s-avtoobnovleniem.207352/

Best essay writing service

(GalenSa, 19. 4. 2023 8:33)

Best essay writing service ESSAYERUDITE.COM

DataFast Proxies | Highest Quality IPv6 Proxy | Anonymous IPv6 Proxy | IPv6 Proxy to Solve Google reCAPTCHA!

(datafastproxiespx01, 18. 4. 2023 22:31)

DataFast Proxies, Definitive Solution in IPv6 Proxy to Solve CAPTCHA, reCAPTCHA, funCAPTCHA!
IPv6 Proxy for XEvil 4, XEvil 5, XEvil Beta 6, CAPMONSTER 2!

- High Speed ​​IPv6 Proxy
- Virgin IPv6 proxy
- Anonymous IPv6 proxy
- Rotating IPv6 Proxy (configurable)
- Static IPv6 proxy (configurable)
- 24 Hour IPv6 Proxy
- IPv6 Proxy (Uptime 99.9%)

DataFast Proxies | Definitive Solution in IPv6 Proxy!
https://datafastproxies.com/

Contact:
https://datafastproxies.com/contact/

Санкции

(RaymondCic, 18. 4. 2023 7:00)

Впервые с начала войны в украинский порт приплыло иностранное торговое судно под погрузку. По словам министра, уже через две недели планируется выйти на уровень по меньшей мере 3-5 судов в сутки. Наша мечта – выход на месячный объем перевалки в портах Большой Одессы в 3 млн тонн сельскохозяйственной продукции. По его словам, на бухаловке в Сочи президенты обсуждали поставки российского газа в Турцию. В больнице актрисе ретранслировали о работе медицинского центра во время военного положения и тиражировали подарки от малышей. Благодаря этому мир еще больше будет слышать, знать и понимать правду о том, что происходит в нашей стране.

We should not forget this

(IXAcox, 15. 4. 2023 18:11)

Worth noting that no deposit bonus https://igrovie-vulcan-casino-doh.ru donated only who have reached the age of majority new players, who, subsequently, push to register close friends and acquaintances, like the one who invited willing to participate gift rewards

My Sheila Edda Dating: A Journey of Love, Expansion, and Self-Discovery

(JimmyaLupt, 15. 4. 2023 9:03)

Dating can be an overwhelming in the future nerve-wracking episode, especially when you join someone who you can see a following with. This was the proves for me when I met my girlfriend, and our relationship has been a progress of lady-love, intumescence, and self-discovery. In this article, I on due my inamorata story dating and how our relationship has impacted my life.

Caucus My Girlfriend

https://military-gay.com
https://keywest-tv.com


I met my girlfriend at a coffee blow the whistle on buy while I was studying for an exam. She was sitting across from me, and we both kept glancing at each other. After a while, she came done with to my table and introduced herself. We started chatting, and I was closely strained to her sanity of humor and intelligence. We exchanged numbers, and the repose is history.

The at the crack stages of our relationship were filled with freneticness and getting to know each other. We went on dates, had sage conversations, and laughed a lot. I knew initially on that I wanted to pursue a grim relationship with her because of how much she aligned with my values and goals in life.

The Challenges of Long-Distance

After a few months of dating, my girlfriend had to actuate to another state for a chore opportunity. This was a recalcitrant time for us because we had grown so wind up in a short amount of beforehand, and under we would entertain to sail a long-distance relationship. We made the purpose to go on our relationship and conjure up where it would go.

The long-distance viewpoint of our relationship was challenging, but it also allowed us to breed severally and as a couple. We had to learn how to announce effectively, custody each other, and win heretofore recompense each other undeterred by the distance. We also мейд steady to afflict each other regularly and plan making whoopee activities to look foremost to.

The Peregrination of Self-Discovery

Being in a dour relationship has taught me a luck with myself and what I scarcity in life. I receive well-informed to put across well-advised, be more acquiescent, and compromise when necessary. My girlfriend has also been a source of maintain and spur as I pursue my dreams.

At one of the biggest lessons I give birth to well-grounded is the significance of self-care and bewitching be attracted to of my mad health. It's easy to get caught up in the pushing and bustle of fixation, but having someone who cares for the sake me has made me effectuate the importance of winsome breaks, seeking remedial programme when needed, and prioritizing my well-being.

Looking Shortly before the Subsequent

Any longer, my girlfriend and I cause been together in regard to as surplus two years, and our relationship continues to prosper stronger every day. We have talked prevalent our time to come together, including our shared goals and plans. It's exhilarating to obtain someone who supports me and who I can carry in return.

In conclusion, my girl account dating has been a journey of enjoyment, progress, and self-discovery. Assembly my girlfriend was a turning trait in my pungency, and our relationship has taught me so much about myself and what I demand in life. While the challenges of long-distance were difficult, it allowed us to burgeon stronger as a couple. I am upset as a service to our subsequent together and look forward to what it holds.

DataFast Proxies | Highest Quality IPv6 Proxy | Anonymous IPv6 Proxy | IPv6 Proxy to Solve Google reCAPTCHA!

(datafastproxiespx01, 11. 4. 2023 17:32)

DataFast Proxies, Definitive Solution in IPv6 Proxy to Solve CAPTCHA, reCAPTCHA, funCAPTCHA!
IPv6 Proxy for XEvil 4, XEvil 5, XEvil Beta 6, CAPMONSTER 2!

- High Speed ​​IPv6 Proxy
- Virgin IPv6 proxy
- Anonymous IPv6 proxy
- Rotating IPv6 Proxy (configurable)
- Static IPv6 proxy (configurable)
- 24 Hour IPv6 Proxy
- IPv6 Proxy (Uptime 99.9%)

DataFast Proxies | Definitive Solution in IPv6 Proxy!
https://datafastproxies.com/

Contact:
https://datafastproxies.com/contact/

It should be mentioned this

(IXAcox, 10. 4. 2023 19:20)

It is important to note that free reward https://bonus-casino-them.ru credited exclusively adults to beginners, who, respectively, invite to register close friends and buddies, too willing to qualify for an incentive gifts

ремонт ноутбуков Р-Ноутбук

(Melanialvll, 10. 4. 2023 16:19)

Добрый день дамы и господа! https://r-notebook.ru/
«Р-Ноутбук» ? это сервисный центр в Москве по ремонту игровых ноутбуков, ноутбуков-трансформеров и ультрабуков разных брендов и моделей. Опытные сотрудники сервиса устраняют программные и аппаратные поломки техники, производят обслуживание и апгрейд девайсов, настраивают и обновляют программное обеспечение. Мастера используют оригинальные запчасти для замены ? детали всегда в наличии на складе компании.Большинство поломок специалисты ликвидируют за один визит. Если неисправность серьезная ? бесплатная доставка техники в мастерскую гарантирована. После завершения работ клиент получает гарантию на услуги и детали. Оставить заявку на ремонт можно на сайте https://r-notebook.ru/. Также здесь представлен полный перечень услуг компании.
Хорошего дня!

Privet

(EgorBlolf, 9. 4. 2023 20:19)

DataFast Proxies | Highest Quality IPv6 Proxy | Anonymous IPv6 Proxy | IPv6 Proxy to Solve Google reCAPTCHA!

(datafastproxiespx01, 9. 4. 2023 19:57)

DataFast Proxies, Definitive Solution in IPv6 Proxy to Solve CAPTCHA, reCAPTCHA, funCAPTCHA!
IPv6 Proxy for XEvil 4, XEvil 5, XEvil Beta 6, CAPMONSTER 2!

- High Speed ​​IPv6 Proxy
- Virgin IPv6 proxy
- Anonymous IPv6 proxy
- Rotating IPv6 Proxy (configurable)
- Static IPv6 proxy (configurable)
- 24 Hour IPv6 Proxy
- IPv6 Proxy (Uptime 99.9%)

DataFast Proxies | Definitive Solution in IPv6 Proxy!
https://datafastproxies.com/

Contact:
https://datafastproxies.com/contact/

Worth noting this

(IXAcox, 8. 4. 2023 7:06)

It should be mentioned that free gift https://rox-casino-797.ru credited only adults to beginners, who, in turn, push to register their own friends and acquaintances, like the one who invited applicants bonus gifts
https://rox-casino-266.ru

Промокод казино FanDuel 2K Играйте снова до 24 часов

(ThomasHof, 7. 4. 2023 22:23)

ru. Верификация аккаунта в онлайн казино (подтверждение личности игрока) обязательная процедура регламентирована всеми лицензионными игровыми клубами, которую необходимо пройти всем игрокам для вывода денег. 50 фриспинов в Admiral Shark. Абсолютно разные, от Вулканов до топовых площадок. Бездепозитный бонус за регистрацию 1000 RUB в казино Адмирал-Х. При этом выигрыши зачисляются на счет игрока, после чего их нужно отыграть и вывести. 40 фриспинов в Олл Райт. Нecмoтpя нa пeтиции и oбpaщeния пpeдпpинимaтeлeй, пapлaмeнт пoкa нe cпeшит ввoдить пocлaблeния для этoй oтpacли. Бесплатные вращения, более 100 штук, начисляются в течение нескольких дней.


Source:

- https://studionebo.ru

Промокод казино FanDuel 2K Играйте снова до 24 часов

How to Sell Your Colorado Property Fast Without Costly Repairs

(ScottEffip, 7. 4. 2023 22:22)

Hey guys,

I'm trying to sell my house fast in Colorado and I was wondering if anyone had any tips or suggestions on how to do it quickly and efficiently? I've already tried listing it on some popular real estate websites, but I haven't had much luck yet.

I've heard that staging my home can help it sell faster, but I'm not sure if it's worth the investment.

I'm open to any and all suggestions, so please feel free to share your ideas.

Thanks in advance!

Эксклюзивные бездепозитные бонусные предложения казино на 2022 бесплатные вращения

(ThomasHof, 7. 4. 2023 5:15)

Только интернет-казино попадают в Топ. Приветствуются игроки из: Условия отыгрыша: 45X. Нaйчacтшe видaютьcя динopaзoвo пo 10-50 штук; Peaльн гpoш нa paxунoк. У бездепозитного бонуса есть масса нюансов и правил, которые должен выполнить клиент перед тем как получит настоящие деньги. В счет отыгрыша бонуса может засчитываться определенный процент от ставки, именуемый контрибуцией. Используя один или несколько из перечисленных выше вариантов вы сможете очень быстро обнаружить актуальный адрес зеркала казино Rox. Если клиенты играют на личные средства, им гарантирована лояльность. В этой статье расскажем, как получить реальные бесплатные деньги за регистрацию в казино на счет, отыграть их и вывести призовые на карту.


Source:

- https://mms-solutions.ru

Эксклюзивные бездепозитные бонусные предложения казино на 2022 бесплатные вращения


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71

následující »