Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2016 Kodaň - výsledky, průběžné komentáře

23. 6. 2016

Tady naleznete aktuální oficiální výsledky: VÝSLEDKY

Zde je oficiální startovní listina ME: START LIST


On line scoring: World Cup Hallen RODOVRE

On line scoring: Lanes and Lounges TARNBY

On line scoring: Bowling center GLOSTRUP (nenašli jsme, příp. doplníme)

On line scoring: Bowlernes Hal GRONDAL (nenašli jsme, příp. doplníme)


Zde jsou naše aktuální komentáře:

04.07.16: vložena tabulka s konečnými PODROBNÝMI VÝSLEDKY z ME (jde o excel soubor ke stažení s mnoha záložkami, tak si to vše projděte. A tady jsou ještě tytéž výsledky ve starší verzi excelu: VÝSLEDKY 2). Výsledky byly odeslány i do ČBA k vložení do databází a hráčských vizitek.

04.07.16: vloženo video z ME 2016 (v levém menu Videogalérie)

03.07.16: vloženy fotky (viz dole nebo v levém menu Fotoalbum)

01.07.16: poslední den ME seniorů 2016 byl ve znamení 3 hlavních denních programů: Masters ve všech kategoriích, Medailový ceremoniál a Slavnostní společná rozlučka všech hráčů i hostů.

Masters: nejdříve nastupovaly ženy, včetně naší Míly Novákové, která si v rámci své kategorie A poprvé v životě zahrála 5 zápasů (Round Robin) v Masters na tak významné akci. 3 zápasy vyhrála, 2 naopak nevyšly a bylo z toho 5. místo. Po dámách nastoupili ke svým zápasům v Masters muži a i tady jsme měli své želízko v ohni v kategorii nejmladších mužů. Jirka Hindrák začal srdnatě, ale pak mu už tak dobře hry nevycházely a stejně jako Míla porazil 3 soupeře a dvěma podlehl. Skončil také na 5. místě, o pár kuželek pod 4. místem. Umístění obou je však excelentní a oba bojovali srdnatě a statečně. Podporu v hledišti měli citelnou. Samozřejmě, oba cítili trošilinku mírné zklamání, ale v takového konkurenci je to úspěch, na který se bude hodně dlouho vzpomínat. Radost z medailí za chvíli vše dokonale nahradila. Míle i Jirkovi děkujeme za bojovnost a odhodlání dát do toho vše a k úspěchu gratulujeme!

Medailový ceremoniál: tak ten byl pro české barvy opět velmi atraktivní, protože jak uvádíme níže, brali jsme zlato za dvojice žen kat. A, stříbro za trojice žen a stříbro za jednotlivce mužů kat. A. Jen si medailisty ještě připomeňme: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková a Jirka Hindrák.

dsc02878.jpgdsc02895.jpgdsc02905.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Závěrečný galavečer se koná za malou chvilku od 19. hodin. Čekáme, že to bude zase tak milé a přítelské setkání, jako tomu bývá každý rok. Pak už se všichni rozjedou opět domů... včetně nás. Pochopitelně přineseme podrobné výsledky našich hráčů a vložíme fotky, které jsme tady za celý týden pořídili. Věříme, že to bude v pondělí a snad se do té doby podaří zpracovat i nějaké to video...

Díky všem, co tady v Kodani byli a náš tým podporovali, šťastnou a bezpečnou cestu domů! Příští ročník se koná v Irsku (Dublin) a první kroky ve prospěch českého a slovenského týmu jsme již udělali. Budeme brzo informovat.

30.06.16: čtvrtek... dnešní den je opět po roce dnem, který se zapíše zlatým písmem do historie českého seniorského bowlingu... v této chvíli již máme jistotu, že:

Dvojice ženy, kat. A: Jana Lébrová, Miluše Nováková: zlatá medaile

Jednotlivci muži, kat. A: Jiří Hindrák: stříbrná medaile

Trojice ženy: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková: stříbrná medaile

Jirka Hindrák, kat. A muži: 2. místo v All Events, postup do Masters

Míla Nováková, kat. A ženy: 4. místo v All Events, postup do Masters

dsc02825.jpgdsc02827.jpg

 

 

 

 

 

Všichni jsme tady naprosto nadšení, medailisté příjímají gratulace, hromadně se zde oslavuje... Byl to pro české barvy úžasný den, ale to není všechno. Zítra se naši "Mástři" Jiří Hindrák a Miluše Nováková utkají o pocty nejvyšší v Masters svých kategorií. Hraje se od 08:30 hod, kdo můžete, sledujte, fanděte, držte palce! Potřebujeme to! Hraje se systémem Round Robin a když se podíváte, co je tam za hráče a s jakými průměry, pak to bude skutečně hodně náročné...

Podrobnosti ve výsledkových listech - viz odkaz nahoře a tady na webu někdy později, v této chvíli se slaví, takže mějte, prosím, strpení! Co je však jasné, jsme všichni plni radosti a hrdosti na to, co senioři opět po roce dokázali...!

29.06.16: středa je za námi, zbývá poslední hrací den ME zítra. Pak už bude jasno definitivně, jak ohledně medailí v jednotlivých kategoriích, tak i s postupy do Masters. Ty se hrají v pátek dopoledne... Jak to tedy vypadá v této chvíli:

Jednotlivci: Ženy: sk. A: Jana Lébrová je na 10. místě, Miluše Nováková na 11. Sk. B: Jana Plešingerová 20. místo, sk. C: Anna Brokešová 90. místo. Muži: sk. A: Jiří Hindrák stále drží 1. místo (1), Josef Bočan 25. místo. Sk. B: Richard Nosek 53. místo, sk. C: Stanislav Nejezchleba 9. místo.

Dvojice: Ženy: sk. A: Jana Lébrová - Miluše Nováková, pořád drží 1. místo (!), sk. B: Anežka Lencová - Dáša Flegelová 16. místo, sk. C: Dagmar Tomášková - Anna Brokešová 30. místo. Muži: sk. A: Miroslav Oliva - Jiří Hindrák 23. místo, sk. B: Milan Soušek - Stanislav Nejezchleba 34. místo, sk. C: Milan Jindřišek - Zdeněk Havlíček 32. místo.

Trojice: Ženy: Jana Lébrová - Miluše Nováková - Blanka Hanusíková 2. místo i dnes ještě vydrželo (!). Muži: Josef Bočan - Karel Levák - Jan Martan 57. místo.

All Events (pro Masters): Ženy: sk. A: Miluše Nováková 3. místo, Jana Lébrová 6. místo. Velice nadějné, ale Jana se bude ve čtvrtek ještě hodně klepat... Sk. B a sk. C jsou z hlediska Masters prakticky nedostupné. Muži: sk. A: Jiří Hindrák klesl na 2. místo, 10 bodů před ním je po dnešku Dán.. přesto má Jirka účast v Masters velice, ale velice pravděpodobnou, až téměř jistou. Sk. B: v naději nemáme nikoho, sk. C: Standa Nejezchleba spadl již na 11. místo.

Suma sumárum: zítra pár našich ještě odehrává poslední sady her, budeme bedlivě sledovat a fandit a výsledky se zde objeví opět večer a to již budou výsledky definitivní (mimo Masters). Modlíme se, aby všechny naše naděje vydržely a získali jsme tak pro ČR nějaké ty medaile. Doufejme, že jejich hodnota bude co možná nejvyšší. V každém případě všem úspěšným děkujeme a můžou se spolehnout na naši podporu, zejména v Masters.

28.06.16: tak o čem dnes psát dřív... událo se toho, jak jsme již včera předvídali, opravdu mnoho. A jsou tedy hodně pozitivní zprávy!! Takže nejdříve jednotlivci: dnes odehrál Jirka Hindrák, jeho součet je dsc02766.jpgneuvěřitelných 1359, tj. průměr 226,5 (poslední hra 279) a dostává se tak na čelo jednotlivců sk. A"! Zaděláno tak máme na zlato!!!  Současně si také podstatně vylepšil šanci na Masters této kategorie, kam postupuje 6 nejlepších. Prozatím v tento den a tuto hodinu tam je první Fin s průměrem přes 198, jenž má odehráno vše. Jirka má přes 216 a zbývá mu odehrát dvojice (s Mirkem Olivou). Standa Nejezchleba dnes v jednotlivcích (sk. C) rovněž zazářil a vylepšil si svou bilanci, zahrál 1210 a je na 5. místě průběžného pořadí.

Dvojice: a začneme hned zostra, dnes odehrály Jana Lébrová s Mílou Novákovou a pozor, jejich součet (kat. A) je dsc02753.jpg2427 a jsou na průběžném 1. místě... I tady pochopitelně budeme napjatě čekat, zda se z toho urodí také zlato! Průměr Jany téměř 190 a Míly přes 214, obě si tak přidělaly hodně zajímavých nadějí na Masters jednotlivců jejich kat. A. Byla by to skutečná bomba, pokud by česká výprava měla v Masters dvě hráčky... Míla je průběžně druhá s průměrem 200 bez jedné setiny a Jana je velmi nadějná, pěkný průměr a hru jednotlivců před sebou.

Ovšem samozřejmě pozor, nic není definitivní, stále se hrají všechny typy her dnes večer, ve středu a ve čtvrtek celý den. Takže až ve čtvrtek po půlnoci budeme moci, doufejme, jásta a začít slavit (tedy mimo těch, co by šli v pátek ráno na Masters...)

Ve trojicích jsme stále na 2. místě díky Janě, Míle a Blance, i tady naše naděje na medaili je stále velmi živá! Zatím svítí barvou stříbrnou...

V All Events kat. B je Jirka Stulík na 7. místě, ovšem mnoho hráčů zde nemá dohráno, takže to logicky nevydrží. V kat. C je ovšem průběžně druhý Standa Nejezchleba, ale upřímně řečeno, i jeho šance na Masters jsou jen spíše teoretické... ale nechme se překvapit. V této době se ještě dohrávají večerní utkání a někdy v noci to sem zkompletujeme vše.

27.06.16: meeting ESBC, kde jsou zastoupeny všechny země, proběhl v odpoledních hodinách. Zásadní věci jsou: v roce 2017 bude ME v Dublinu, Irsko a v roce 2018 ve Vídni, která hlasováním zvítězila nad Lausanne (Švýcarsko). Rok 2019 si stále drží ČR, protikandidátem je Izrael. Dnes byl potrestán jeden tým vyloučením ze soutěže trojic za odchod na kouření v průběhu rozehrané soutěže a také padlo napomenutí za nestejné dresy.

Co nového z výsledků našich: Míla Nováková (A) v jednotlivcích drží 5. místo, Jana Plešingerová (/B) 10. místo, Josef Bočan (A) je 13., dnes odehrál Mirek Oliva dsc02714.jpg(A) a dostal se na 14. místo. Trojice dnes odehrála naše želízka v ohni: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková. Celkem nahrály 3362 bodů, což je řadí na průběžné 2. místo... Jana a Míla nahrály průměr přes 189, Blanka přes 181, celkový průměr 186,8. Finky na 1. místě mají pouhých 25 bodů více... tak a teď budeme napjatě čekat a držet palce, aby medaile vyšla...

Zítra nás čeká dost zápasů v jednotlivcích, dvojicích a trojicích a pomalu se tak začnou kompletovat výsledky v All Events, ze kterého jde v každé kategorii 6 nejlepších do Masters.

26.06.16: dneškem se začíná hrát, není zde žádný jednoznačný systém, současně začínají jednotlivci, dvojice, trojice, muži i ženy.... Výsledky tak budou zcela u všech kategorií denně narůstat.

V jednotlivcích: Míla Nováková je zatím čtvrtá, průměr 195,7. Josef Bočan 8. místo, průměr 196,5. Dvojice: Nejezchleba - Soušek, sk. B, sice 5. místo, ale malý průměr...podobně Jindřišek - Havlíček, sk. C, rovněž velmi nízký průměr.  Trojice: zatím nic extra, ale Vlasta Bobek zahrál 279 (!), což se mu jistě bude moc hodit do All Events, jelikož má součet 1204, tj. průměr 200,7. Ivan Burian má průměr 201,2. (Ve výsledcích ještě nejsou zahrnuty výsledky her od 19 hod, ale podle on-li scoringu Jirka Hindrák by měl mít součet 1216...) Držte palce, vše je teprve na začátku...

25.06.16: do místa konání dorazili všichni, večer se konalo slavností zahajování s vlajkonoši, projevy, rautem a živou hudbou. Atmosféra byla hezká a vstřícná... Přinášíme nějaké ty fotky našich:

dsc02674.jpgdsc02701.jpg

 

 

 

 

 

 

 

23.06.16: ME začíná v sobotu 25.06. slavnostním zahájením. Hraje se od neděle 26.06. do čtvrtka 30.06.16. Většina ze 40ti účastníků ME jede autem, odjezdy ve čtvrtek, v pátek a někdo až v sobotu. Na cestu budeme mít "krásné" počasí, právě na tyto 3 dny jsou hlášeny tropické teploty s tím, že od neděle se má ochladit a snad i pršet. Tak nám všem držte palce, ať cestu přežijeme ve zdraví...

 

Náhledy fotografií ze složky 2016 ME Seniorů Kodaň, Dánsko

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Neculiti Ivan

(Neculiti Ivan, 17. 8. 2023 18:10)

I congratulate, a magnificent idea


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Некулицы Иван hosting firebase

google yandex go

(IAcox, 12. 8. 2023 12:24)

https://azino-p6z.ru

аккумуляторы

(Keithgrozy, 10. 8. 2023 7:46)

Наши аккумуляторы обеспечивают высокую производительность и надежность, что является ключевым фактором для бесперебойной работы вашего автомобиля в любых условиях https://digicar.com.ua/

Как Купить Амфетамин? САЙТ - KOKAIN.VIP Сколько стоит Амфетамин? САЙТ - KOKAIN.VIP

(Williameescam, 10. 8. 2023 0:05)

Как Купить Амфетамин? САЙТ - KOKAIN.VIP Сколько стоит Амфетамин? САЙТ - KOKAIN.VIP


КУПИТЬ НА САЙТЕ - https://kokain.vip/

ЗАКАЗАТЬ ЧЕРЕЗ ТЕЛЕГРАММ- https://kokain.vip/

ДОСТАВКА В РУКИ - https://kokain.vip/

ЗАКЛАДКА ОНЛАЙН - https://kokain.vip/

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://kokain.vip/
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Теги поисковых слов для запроса "Амфетамин в Москве"
Где Купить Амфетамин в Москве? Как Купить закладку Амфетамин в Москве? Цена на Амфетамин в Москве? Купить Амфетамин с Доставкой в руки в Москве?
Сколько Стоит Амфетамин в Москве? Почему так просто Купить Амфетамин закладкой в Москве? Гарантия на Амфетамин в Москве? Купить Амфетамин с Гарантией?
Круглосуточные магазины Амфетамин в Москве? Оптовые и Розничные продажи Амфетамина в Москве? Купить Амфетамин в Москве через Телеграмм?
Купить Амфетамин в Москве по скидке и хорошей цене? Купить Амфетамин в Москве через свой телефон или ноутбук можно легко?
Как купить Амфетамин в Москве если нет очень много денег и нужно угостить девушку? С кем можно разделить грамм Амфетамина в Москве?
Не плохой или хороший Амфетамин можно Купить в Москве на своей улице закладкой? Девушка угостила меня Хорошим Амфетамином в Москве из магазина?
Мои друзья любят употреблять Амфетамин в Москве днем вечером и ночью и потом не спят целые сутки под амфетамином в Москве?
Амфетамин в Москве можно заказать с доставкой в руки через хорошего курьера прямо в теллеграмм и его привезут в руки без палева в Москве?
Мой амфетамин в Москве можно на выставке показывать потому что такой Амфетамин в Москве никто и никогда не виде подобного качества тут просто нет?
Как хороший Амфетамин в Москве качественный провозят через границу из других стран чтоб люди радовались качеству Амфетамина в Москве?
Как ведут себя люди когда употребляют хороший качественный Амфетамин в Москве чтоб не спалиться в черных очках, которые цветом как Амфетамин в Москве?
Могут ли принять мусора за Амфетамин в Москве если узнают что ты берешь его анонимно на сайте с гарантией который много лет продает Амфетамин в Москве?
Все люди по разному реагируют и задают себе вопрос, на который уже есть давно ответ - Как же купить Амфетамин в Москве если хочеться качественного Амфетамина?

Дополнительные теги - Купить Шишки в Москве, Купить экстази в Москве , Купить гашиш в Москве, Купить мефедрон в Москве, Купить экстази в Москве, Купить МДМА в Москве,
Купить лсд в Москве, Купить Амфетамин в Москве, Купить скорость альфа ПВП в Москве, Купить гидропонику в Москве, Купить метамфетамин в Москве, Купить эйфоретики в Москве,
Купить закладки в Москве, Купить ШИШКИ закладкой в Москве , Купить Стимуляторы в Москве, Купить Галлюцыногены в Москве, Купить Наркотики закладкой в Москве. Тег окончен

Как Купить Шишки Бошки? САЙТ - KOKAIN.VIP Сколько стоят Шишки Бошки? САЙТ - KOKAIN.VIP

(KennetheGyday, 9. 8. 2023 23:23)

Как Купить Шишки Бошки? САЙТ - KOKAIN.VIP Сколько стоят Шишки Бошки? САЙТ - KOKAIN.VIP


КУПИТЬ НА САЙТЕ - https://kokain.vip/

ЗАКАЗАТЬ ЧЕРЕЗ ТЕЛЕГРАММ- https://kokain.vip/

ДОСТАВКА В РУКИ - https://kokain.vip/

ЗАКЛАДКА ОНЛАЙН - https://kokain.vip/

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://kokain.vip/
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Теги поисковых слов для запроса "Шишки Бошки в Москве"
Где Купить Шишки Бошки в Москве? Как Купить закладку Шишки Бошки в Москве? Цена на Шишки Бошки в Москве? Купить Шишки Бошки с Доставкой в руки в Москве?
Сколько Стоит Шишки Бошки в Москве? Почему так просто Купить Шишки Бошки закладкой в Москве? Гарантия на Шишки Бошки в Москве? Купить Шишки Бошки с Гарантией?
Круглосуточные магазины Шишки Бошки в Москве? Оптовые и Розничные продажи Шишки Бошки в Москве? Купить Шишки Бошки в Москве через Телеграмм?
Купить Шишки Бошки в Москве по скидке и хорошей цене? Купить Шишки Бошки в Москве через свой телефон или ноутбук можно легко?
Как купить Шишки Бошки в Москве если нет очень много денег и нужно угостить девушку? С кем можно разделить грамм Шишки Бошки в Москве?
Не плохой или хороший Шишки Бошки можно Купить в Москве на своей улице закладкой? Девушка угостила меня Хорошим Шишки Бошки в Москве из магазина?
Мои друзья любят употреблять Шишки Бошки в Москве днем вечером и ночью и потом не спят целые сутки под Шишки Бошки в Москве?
Шишки Бошки в Москве можно заказать с доставкой в руки через хорошего курьера прямо в теллеграмм и его привезут в руки без палева в Москве?
Мой Шишки Бошки в Москве можно на выставке показывать потому что такой Шишки Бошки в Москве никто и никогда не виде подобного качества тут просто нет?
Как хороший Шишки Бошки в Москве качественный провозят через границу из других стран чтоб люди радовались качеству Шишки Бошки в Москве?
Как ведут себя люди когда употребляют хороший качественный Шишки Бошки в Москве чтоб не спалиться в черных очках, которые цветом как Шишки Бошки в Москве?
Могут ли принять мусора за Шишки Бошки в Москве если узнают что ты берешь его анонимно на сайте с гарантией который много лет продает Шишки Бошки в Москве?
Все люди по разному реагируют и задают себе вопрос, на который уже есть давно ответ - Как же купить Шишки Бошки в Москве если хочеться качественного Шишки Бошки?

Дополнительные теги - Купить Шишки в Москве, Купить экстази в Москве , Купить гашиш в Москве, Купить мефедрон в Москве, Купить экстази в Москве, Купить МДМА в Москве,
Купить лсд в Москве, Купить Амфетамин в Москве, Купить скорость альфа ПВП в Москве, Купить гидропонику в Москве, Купить метамфетамин в Москве, Купить эйфоретики в Москве,
Купить закладки в Москве, Купить ШИШКИ закладкой в Москве , Купить Стимуляторы в Москве, Купить Галлюцыногены в Москве, Купить Наркотики закладкой в Москве. Тег окончен

Инвестиционные возможности в России: анализ выгодных секторов и рисков.

(Brianclibe, 8. 8. 2023 3:42)

На сайте https://russiawithoutborders.com Исследуйте различные аспекты российской экономики,
международной торговли, инвестиционных возможностей
и загадочный мир русской мафии. Получите ценную информацию об успешных бизнес-стратегиях,
языковых услугах, а также о трудностях и преимуществах ведения бизнеса в России.
Независимо от того, являетесь ли вы предпринимателем, инвестором или любителем языков,
позвольте нам стать вашим проводником к успеху на одном из самых привлекательных рынков мира.

взять займ список займов

(Terrellaninc, 8. 8. 2023 1:34)

Возникла срочная финансовая потребность? Возьмите займ онлайн срочно без отказа. Оформите заявку на нашем сайте, указав необходимую сумму и срок займа. Мы оперативно рассмотрим вашу заявку и предоставим вам займ срочно без отказа. Решите свои финансовые проблемы с помощью быстрого займа онлайн без отказа.
https://alisa-studia.ru/bystrye-zajmy-bez-zaloga-osobennosti-oformleniya-debetovyx-produktov-rossijskix-bankov-nerezidentami-rossijskoj-federacii/

редкие микрозаймы онлайн на карту

https://alisa-studia.ru/bystrye-zajmy-bez-zaloga-prishlo-soobshhenie-o-tom-chto-mne-odobren-kredit-chto-delat/

google yandex go

(IAcox, 6. 8. 2023 17:36)

https://pinup-hf7.ru

ИКС и его роль в улучшении позиций сайта

(Thomasdic, 6. 8. 2023 1:09)

На сайте https://clck.ru/33it8x вы сможете.
Купить ссылки для продвижение сайта, поднять ИКС,
улучшить позиции, раскрутить сайт – все это теперь легко,
как никогда. Для этого Вам достаточно воспользоваться размещением ссылок
с ИКС от 10 и получить результат.

pokerdom kem

(катя покердом, 3. 8. 2023 23:47)

Я извиняюсь, но, по-моему, Вы не правы. Я уверен. Предлагаю это обсудить. Пишите мне в PM, пообщаемся.

google yandex go

(IAcox, 3. 8. 2023 22:38)

https://admiral-x-q1r.ru

Technology and AI news

(Technology_evKt, 3. 8. 2023 15:16)

Disruptive Technology: What It Is and How It Works

A Simple Key For kgb Unveiled

(WaalterGow, 3. 8. 2023 14:07)



Points Essentiels pour les Affaires en Russie :

1. Etablissez une Solide Gestion des Controles et un Suivi Regulier : Il est primordial de mettre en place des controles appropries et de les superviser regulierement. Assurez-vous egalement d'avoir des pistes d'audit bien definies pour assurer la transparence des operations.

2. Cultivez des Relations avec des Responsables Locaux de Confiance : En Russie, etablir des relations de confiance avec les responsables locaux est d'une grande importance. Tenez-les informes de vos projets, qu'ils soient au niveau central, local ou regional, pour faciliter les interactions et obtenir leur eventuel soutien.

3. Respectez Rigoureusement la Legislation et la Fiscalite du Pays : La conformite aux regles legislatives et fiscales est une obligation incontournable. Veillez a etre precis, detaille et franc dans votre approche.

4. Honorez vos Obligations Fiscales sans Compromis : Ne cedez pas aux tentations d'utiliser des echappatoires ou d'eviter les impots. Le gouvernement russe n'hesite pas a sanctionner severement les entreprises etrangeres qui ne respectent pas leurs obligations fiscales.

5. Adoptez une Politique Anti-Corruption Des le Debut : Soyez fermes dans votre position "anti-corruption" des le debut, quelles que soient les tentations. Les entreprises qui font preuve d'integrite constatent generalement une diminution des approches frauduleuses avec le temps, tandis que celles qui cedent aux pratiques illegales se voient confrontees a des demandes et des montants en augmentation.

6. Mettez en Avant votre Marque et Communiquez Efficacement : Investissez dans le developpement de votre marque et soyez pret a communiquer a l'interieur comme a l'exterieur de votre organisation, ainsi qu'avec les autorites competentes. Une forte presence de marque renforcera votre credibilite.

7. Localisez vos Communications en Russe : Meme si vos interlocuteurs parlent anglais, traduire toutes vos communications en russe demontre un respect pour la culture locale et vous confere une credibilite supplementaire.

8. Choisissez avec Soin votre Strategie d'Entree sur le Marche : Le choix de votre strategie d'entree sur le marche russe est crucial. Si vous optez pour une approche de vente, selectionnez le bon partenaire distributeur. Si vous envisagez d'etablir des capacites de production dans la region, explorez les options de construction neuve (Greenfield) avec un soutien adequat ou la possibilite d'acquerir des entreprises russes existantes.

9. Recrutez des Talents Locaux et Offrez-leur un Soutien de Qualite : Le recrutement de professionnels talentueux locaux est essentiel pour reussir en Russie. Assurez-vous de les soutenir en les integrant au sein de votre organisation.

10. Faites Preuve de Patience et Respectez la Structure Hierarchique : Gardez a l'esprit que la Russie fonctionne selon une structure hierarchique plus marquee que ce que nous sommes habitues. Soyez prepares a des delais dans les processus administratifs ou meme pour obtenir des reponses a vos courriels.

En adaptant vos strategies commerciales pour repondre aux defis et opportunites uniques en Russie, vous pourrez positionner votre entreprise pour reussir sur ce marche dynamique.
https://russiawithoutborders.com

Переобучение

(WilliamUplit, 1. 8. 2023 13:37)

Все услуги предоставляются на договорной основе https://гклидер.рф/kak-vstupit-v-stroitelnuju-sro/

Во-первых, допуск СРО – это показатель солидности компании, высокой квалификации ее персонала, ответственного подхода к ведению деятельности https://гклидер.рф/kak-vstupit-v-proektnuju-sro/
Все вместе это повышает значимость организации в глазах заказчика, являясь конкурентным преимуществом компании https://гклидер.рф/kak-vstupit-v-proektnuju-sro/

На официальном сайте СРО представлена подробная информация об условиях и сроках вступления, взносах, деятельности организации, решениях Правления и Общих собраний, реестре членов https://xn--c1acdkjg2b.xn--p1ai/anodpocpkpp-lider/
Сотрудники Ассоциации предоставляют консультации и оказывают помощь в подготовке документов, необходимых для вступления в СРО https://xn--c1acdkjg2b.xn--p1ai/anodpocpkpp-lider/

Важно https://xn--c1acdkjg2b.xn--p1ai/anodpocpkpp-lider/
Сегодня могут работать на объекте, стоимость которого более 3 миллионов рублей, фирмы без членства и допусков СРО https://гклидер.рф/sc-lider/
Но такое допускается только по договору субподряда https://гклидер.рф/kak-vstupit-v-stroitelnuju-sro/
Мелкие фирмы обязуются выполнять все требования в соответствии с договором https://гклидер.рф/sc-lider/
Но при выявлении нарушений репутационные и финансовые риски перед заказчиком несет генеральный подрядчик https://гклидер.рф/sc-lider/
Субподрядчики ответственны только перед ним и не имеют связи с заказчиком https://xn--c1acdkjg2b.xn--p1ai/anodpocpkpp-lider/

Индивидуальный предприниматель имеет полное право на выполнение вех работ, как и любая иная организация https://гклидер.рф
Но в данном случае требуется оформление допуска https://гклидер.рф/kak-vstupit-v-proektnuju-sro/
Документ необходимо в сфере строительства, проектирования и изыскательных работ https://xn--c1acdkjg2b.xn--p1ai/anodpocpkpp-lider/
Порядок вступления в ряды СРО не отличается от установленного алгоритма действий https://гклидер.рф/kak-vstupit-v-proektnuju-sro/
Индивидуальный предприниматель может ориентироваться на список документов, прописанных в Градостроительном Кодексе РФ https://гклидер.рф/kak-vstupit-v-proektnuju-sro/
Стоимость предоставления услуг также неизменна https://гклидер.рф

возможность регулярного повышения квалификации сотрудников, проверки и аттестации их уровня компетенции; защита органами СРО интересов своих членов; возможность получить квалифицированную консультацию от специалистов СРО https://гклидер.рф/kontakty/

5 Tips about международная торговля в россии You Can Use Today

(Eeugenebag, 1. 8. 2023 0:35)



Business Strategies in Russia:

1. Implement Robust Controls and Regular Oversight: To ensure smooth operations, it is crucial to establish and monitor effective controls. Additionally, maintaining proper audit trails will enhance transparency and accountability.

2. Cultivate Relationships with Local Officials: Building trust with local authorities, be it at the central, local, or regional levels, is vital in the Russian business landscape. Keeping them informed about your business plans can lead to smoother interactions and potential support.

3. Comply with Legislative and Taxation Rules: Adhering to all the country's laws and tax regulations is non-negotiable. It is essential to be specific, detailed, and transparent in your compliance efforts.

4. Fulfill Tax Obligations without Compromise: Avoid any temptation to exploit loopholes or evade taxes. The Russian Government is stringent in penalizing foreign businesses, making it crucial to meet tax obligations diligently.

5. Adopt a Zero-Tolerance Policy Towards Bribes: Taking a principled stance against bribery from the outset is essential. Companies that maintain a clean image often experience a reduction in unsolicited approaches, while those engaging in unethical practices face increased requests.

6. Invest in Brand Promotion and Effective Communication: Emphasize the importance of branding and communication both within and outside your organization, as well as with relevant authorities. A strong brand presence can foster credibility and trust.

7. Translate Communications into Russian: Localizing all communications in Russian, even if the recipient understands English, demonstrates respect for the local culture and language, which can enhance your reputation.

8. Carefully Plan Market Entry Strategy: Selecting the right market entry approach is critical, especially in Russia. If opting for a sales strategy, choosing the right distribution partner is crucial. On the other hand, Greenfield options with proper support or purchasing existing Russian businesses are viable alternatives for establishing production capabilities.

9. Recruit and Support Local Talent: Hiring talented local professionals is essential for successful operations in Russia. Offering support and integration within your organization will foster a positive work environment and enhance productivity.

Mak, <>1.07.2023 14:03]
10. Exercise Patience and Respect the Hierarchical Structure: In Russia, business interactions often follow a more hierarchical structure. Anticipate potential delays in administrative processes and responses to emails, and approach them with patience and understanding.

By tailoring your business strategies to the unique challenges and opportunities in Russia, you can position your company for success in this dynamic market.
https://russiawithoutborders.com

Сушилка Для Обуви Электрическая Металл Оптом

(BryanBailm, 31. 7. 2023 18:04)

Вам стоит отбросить всяческие опасения и довериться собственному чутью https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/000-287-131.jpg
Оно наверняка подскажет, что коллектив, не первый год работающих с поставщиками китайской продукции способен предложить практически идеальный в плане соотношения ассортимент https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/a0cd648fef9413edb9ea5496d487e279.jpg


от 5 шт 2017 р https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/89e6841c-6a84-11ea-8972-ac1f6b84c425_89e6841f-6a84-11ea-8972-ac1f6b84c425.jpeg
от 30 шт 1888 р https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/2kilvc0zfb9gx0n579jgsdqem7cujz8t.jpg
от 100 шт 1791 р https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/91279489.jpg
от 500 шт 1775 р https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/Screenshot_2-removebg-preview-2.png

Проверенные бренды, трендовые позиции https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/05/96b912cd84728d35a893af304ca485d2.jpg
Устанавливаем выгодные цены благодаря тому, что совершаем закупку напрямую у производителей, без посредников https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/2kilvc0zfb9gx0n579jgsdqem7cujz8t.jpg
Гарантируем быструю обработку заказа и доставку, хорошие отзывы, широкий выбор https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/raspilitel-butilka.jpg
Выгодная продажа мелкого и крупного опта https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/6047007277-1024x1024.jpg
Оформить заказ можно по телефону или оставив заявку на сайте https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/upcc7pw710ll8i24ytknp14yxi31ixbq.jpg
Доставляем по всей России и странам СНГ https://пром-мир.рф
Оптоми https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/acO367fMn6Q.jpg
ру - ваш надежный поставщик товаров из Китая https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/Screenshot_2-removebg-preview-2.png

Товары для дома оптом из Китая https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/535018x450y450.jpg

Бинокль Binoculars High Quality 60х60 оптомДанный бинокль подходит на все случаи жизни https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/1358226_001_10.jpg
Многослойное покрытие уменьшаем потерю светового отражения https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/05/id2244_070206002.jpg
Большой окуляр, даёт широкое поле зрения, благодаря которому Вы ничего не упустите https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/Screenshot_2-removebg-preview-2-150x150.png
Бинокль можно использовать для любых дневных наблюдений, лучше всего он зарекомендует себя п https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/b425e7d6-05f7-11e6-b3d9-94de8021cfda-ebd04637-2d89-11eb-810b-94de8021cfda.jpeg
https://пром-мир.рф/wp-content/uploads/2022/04/Sredstvo_ot_komarov_Go_out_30_nochey_zhidkost_zapasnoy_flakon_30_ml_1.jpg

Embrace the Cryptocurrency Revolution with Bitcoin

(Williamoxict, 31. 7. 2023 7:24)


Unleashing the Future of Finance with Bitcoin
Embark on an exhilarating journey into the world of next-generation currency with Bitcoin, the trailblazer of the digital revolution. Powered by a revolutionary peer-to-peer protocol, it is rewriting the very rules of finance, offering lightning-fast transactions, and shaking the foundations of traditional systems with its innovative approach.
What truly sets Bitcoin apart is its extraordinary divisibility. Picture breaking down a single bitcoin into eight decimal places, resulting in a mind-boggling value of 10 to the power of 8. This unprecedented level of precision and accessibility makes Bitcoin an unrivaled and truly unique digital asset.
Back in 2009, a mysterious figure, or perhaps a consortium of brilliant minds, unveiled this groundbreaking concept to the world under the enigmatic pseudonym Satoshi Nakamoto. Initially conceived as a peer-to-peer electronic cash system, Bitcoin has since undergone a metamorphosis, evolving into something even more extraordinary - a store of value affectionately known as the "digital gold" by its devoted holders.
Driving Bitcoin's ascent as a legitimate medium of exchange is the Lightning Network, which has witnessed an overwhelming adoption by millions of users. This transformative technology has propelled Bitcoin into the forefront of practical and efficient transactional tools, seamlessly integrated into our daily financial activities.
The enigma of Satoshi continues to captivate enthusiasts worldwide. Enshrined in the smallest unit of Bitcoin, a satoshi (sat) pays tribute to its elusive creator. These satoshis symbolize the very essence of the cryptocurrency - the fundamental building blocks of every transaction.
Much like counting stars in the night sky, each Bitcoin comprises an exact 100,000,000 satoshis, forming an immutable foundation for this digital currency.

Электро Двигателя

(Michaelvot, 31. 7. 2023 5:16)


Электродвигатель – тренд 2019 года https://elmashmotor.ru/news/novost-4/
Купив его, Вы не пожалеете https://elmashmotor.ru/news/novost-8/

3GAA101001-BSE; Двигатель асинхронный M2AA 3кВт,3000о/м,IMB5 (алюминевый корпус) купить оптом и в ро https://elmashmotor.ru/news/novost-4/
https://elmashmotor.ru/elektrodvigateli-din/

Мощность, кВт 0,25 Тип электродвигателей асинхронные однофазные ГОСТ Частота вращения вала (фактическая) 3000 Напряжение, В 220 Ток, Iн, А 1,93 Количество фаз 1 фазный КПД, % 62 https://elmashmotor.ru/vzrivozashitnie-elektrodvigateli/

Как подобрать электродвигатель https://elmashmotor.ru/news/novost-10/

Товары компании Доставка и оплата О компании Контакты https://elmashmotor.ru/about/

Искусственный интеллект и новейшие технологии

(Iskusstven_cbMa, 30. 7. 2023 11:26)

Неограниченные возможности ИИ

Столешница Из Дерева

(WinstonSaf, 29. 7. 2023 21:38)

от 7 375 руб https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=РХД-т4030/3

Материал: меламин, Цвет: желтый, Размер, см: 14,4х0,3х23,4, Выдерживает температуру до 150 градусов, Размер в упаковке, см: 14,4х0,3х23,4, Вес: 100 г, Не рекомендуется мыть в посудомоечной машине, Доска устойчива к кислотам, не затирается и не затупляет ножи, Страна производства: Германия https://roshozdom.ru/index.php?route=blog/article&article_id=131

Выбираем доски разделочные https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=банка деревянная

от 1 100 руб https://roshozdom.ru/index.php?route=product/search&tag=волная

от 3 030 руб https://roshozdom.ru/derevyannye_pribory/derevyannye_lozhki/

от 1 112 руб https://roshozdom.ru/derevyannye_pribory/derevyannye_meshalki/


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71

následující »