Jdi na obsah Jdi na menu
 


Magyar Old School 2020 - Výsledky

17. 1. 2020

Letošní Magyar Old School se konal v Székesfehérváru (Maďarsko) od čtvrtka 5.3. do soboty 7.3.2020. Bowlingové centrum Five X - 10 drah Brunswick. Program: čtvrtek jednotlivci, pátek dvojice a večerní raut, sobota trojice a Masters. Za ČR jeli bojovat Anna a František Brokešovi, František Kolář a Milan Soušek. Celkem se akce zúčastnilo 47 hráček a hráčů ze 4 zemí, mj. 2 z Rakouska.

Výsledky:

Jednotlivci: Milan Soušek zahrál průměr 184,83, ale na postup mezi 4 finalisty to nestačilo, chybělo 30 kuželek. Milan končí na 8. místě, Anička 21. místo, Fanda K. 23. místo a Franta B. 31. místo. Zítra je také den, snad to bude lepší... Finále vyhrává domácí Zoltán Skobrics.

Dvojice: ani dnes se nijak moc nedařilo, Milan s Fandou K. končí na 13. místě, Brokešovic na 16. místě. Na postup mezi čtyřku finalistů chybělo hodně... 1. místo brali slováci Anton a Rudo Zoričákovi. Odreagovali jsme se večer na společenském večírku s rautem, losováním cen a vyhlašování pořadí jednotlivců a dvojic. Spát se šlo celkem rozumně lehce před půlnocí, neboť v sobotu nás čekaly již od 10 hodin trojice.

Trojice: hráli jsme ve složení Franta B., Fanda K. a Milan. Franta Brokeš zahrál velmi pěkně, průměr 185,50. Milan trochu polevil oproti předchozím dnům na 170, Fanda Kolář se také trochu trápil - 168. Obsazujeme sice 9. místo, ale na postup do nejlepší čtyřky nám chybělo necelých 50 kuželek. Anička si trojice zahrála v kombinované sestavě se slovákem a maďarem, ale i pro ně byl postup velmi vzdálen. Trojice vyhrává maďarský tým István Tarnawa, Zoltán Hevele, Mária Tóth.

Masters: postup do Masters si zajistilo 16 nejlepších hráček a hráčů podle All Event (16 her). Jako jediný z našich se tam dostal Milan, s celkovým průměrem přes 182 obsazuje 12. místo. Franta Brokeš je na 22. místě s průměrem 172,19, Fanda Kolář má 31. místo a Anička 34. místo. Finále se hraje systémem play-off na 1 hru. Milan nafasoval Miro Koníka ze Slovenska, jenž se dosud ukazoval ve velmi dobrém světle. Papírový předpoklad se potvrdil, Miro vyhrává 213:194. V celkovém konečném umístění poskočil o 2 příčky výše a skončil na 10. místě. Masters se stal kořistí rakouského hráče Manfreda Panzenböcka, který v závěrečném superfinále porazil maďarku Máriu Tóth. Ta se tak stala nejlepší ženou. Nejvyšší hru zahrál 268 zahrál domácí hráč Martin József.

Výsledková listina ke stažení                                 Výsledky CZ hráčů

Nezapomeňte se podívat na pár fotek (trojice a Masters fotky dostaneme později, přidáme je do přiloženého Fotoalba. Na ČBA byly výsledky rovněž odeslány.

 

Náhledy fotografií ze složky 2020 Magyar Old School