Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slovak Old School 2019 - Výsledky

7. 6. 2019

Od 6. do 8. června 2019 se konal 9. ročník Slovak Old School v BNC Bratislava. Komentované výsledky byly vkládány víceméně denně, k dispozici jsou už i konečné výsledkové listiny, které nám dělají skutečně radost. Na výsledky se lze podívat i na domovské stránce akce TADY. Musíme poděkovat všem zástupcům českých barev, nebylo to jednoduché, ale je evidentní, že jsme to všem prostě natřeli. Pokud se podíváte na konečné výsledky třeba Masters, byla to čísla jako hrom... To, co by jinde vyhrávalo, bylo dnes až tak nějak v závěsu. Ty průměry v Masters jsou fantastické, a to i přes nekompromisní mazání, které nikomu nic neodpustilo. Tím více si vážíme našich výsledků a především snahy všech našich účastníků Slovak Old School 2019. Slováci se po skončení akce nechali slyšet, že v říjnu na našem Czech Old School nám to oplatí, ale my víme svoje. Myslíme, že teda dost těžko... 

Program Slovak Old School 2019: 06.06.19: jednotlivci, 07.06.19 dvojice, 08.06.19 trojice a Masters.

Kompletní výsledky všech soutěží jsou ke stažení zdeSingly kvalifikaceSingly FináleDvojice kvalifikaceDvojice FináleTýmy kvalifikaceTýmy FináleAll EventMasters

Nově vloženo 11.06.2019: Pouze CZ hráči - všechny hry

Masters: nasazení hráčů na základě All Event a tady kraluje Petr Ivanciv, nominován samozřejmě za české barvy. O trochu níže se vyskytuje Ivan Burian a Jana Lébrová. To jsou tedy naše želízka v závěrečném bojovém ohni. Našinců ale v Masters bylo více, celkem 11. Hrálo se na součet 5 her a konec (Propozice hovořily o 4 hrách a finále pro 6 nejlepších, ale to se podobně jako vloni změnilo na 5 her a konec). Z našich papírových nadějí se ale neprosadil nikdo, Petr Ivanciv potřeboval na vítězství ve své poslední hře strajky ještě aspoň jednou spojit, to se ale nepodařilo. A tak tady máme velké překvapení v podobě 1. místa. Překvapen byl i samotný aktér, ale jeho hry byly velice pěkné, takže vítězství zcela zasloužené. Překvapivé 1. místo - Jarda Růžička. Druhý končí Marian Švárny (SK), třetí Jirka Stulík! Úžasné, děkujeme a gratulujeme!!! Nejlepší žena Mária Tóth (HU), nejvyšší nához Vladimír Pavlikovský - 267 (SK). A jede se domů, v neděli přidáme trochu víc. Na fotce jsou vítězové Masters.

2019-06-08-masters---vitezove.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Týmy: trojice se hrají jen na 4 hry, do finále o stupně vítězů se dostaly dvě naše dvojice a dvě slovenské. Vzájemnými duely vykrystalizovalo konečné pořadí, když poprvé jsme na trůn (nedobrovolně) pustili borce z jiné země... 1. místo slováci Jurinyi, Kečkéš, Koník, v boji o zlato jim podlehli naši Vláďa Pitaš, Ivan Burian, Mirek Křesťan, tedy druhé místo. Naopak bitvu o bronz zvládla naše druhá finálová trojka (i když složení "naší" trojice bylo 2x čech, 1x slovák) Jaroslav Růžička, Lubo Matera, Igor Lendácky. Tato kombinovaná sestava byla výsledkem manažerského vyjednání vedoucího české výpravy a podařilo se... Gratulujeme a nyní jdeme do posledních her v Masters. Naše naděje jsou papírově moc pěkné, ale uvidíme... K tomuto okamžiku jsme vydolovali neuvěřitelných 8 medailí, o další 3 se právě hraje. Na fotce jsou naše dvě úspěšné týmy.

2019-06-08-teams---2.-misto.jpg2019-06-08-teams---3.-misto.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Dvojice: pro naše barvy zase pěkný až krásný den. I dvojice kompletně ovládly naše sestavy. 1. místo Vladimir Stanishevskyi - Marcel Štochl, 2. místo Mirek Křesťan - Jana Lébrová, 3. místo Stulíkovic. Večer následoval společný raut s programem a živou hudbou. A pochopitelně losováním cen, což byly jednak 3 bowlingové koule a jednak hlavní výhra elektrická koloběžka. Na té pojede v sobotu domů Vlasta Talaš. Snad aby už vyrazil, aby stihl být doma aspoň v neděli do večera.... Koule si převzali vylosovaní Igor Láník, Mária Tóth (HU) a Fanda Brokeš. Toho výhra tak rozparádila, že koupil na místě 10 lahví vína, které věnoval do tomboly. Díky, Fando, gesto hodné šampionů... V sobotu se hrají trojice a pak Masters. Takže věříme, že i zde budou první tři místa naše... Na fotce je vítězná dvojice. Další fotky jsou ve fotoalbu, včetně pár fotek z galavečera.

2019-06-07-doubles---1.-misto.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jednotlivci: kvalifikaci vyhrává Ivan Burian. Do první finálové části se probojovali 4 naši, 3 slováci a 1 maďarka. Do druhé části postupuje trojice čechů a Ján Debnár (SK). Moc mrzí Ivan Burian, hrál skvěle v kvalifikaci, ale singlové finále už mu prostě nevyšlo. Stupně vítězů kompletně obsadili české barvy, či hráči hrající za ně: 1. místo Vladimir Stanishevskyi, 2. místo Mirek Křesťan, 3. místo Petr Ivanciv. Gratulujeme! Zítra se hrají dvojice. Na fotce je vítěz Vladimir Stranishevskyi, jenž byl nominován za naše české barvy. S jeho samozřejmým souhlasem. Další fotky ve Fotoalbu níže.

2019-06-06-singly---1.-misto.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky 2019 Slovak Old School