Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2015 - kdy kdo hraje?

27. 5. 2015

Nahlédněte do tabulky (ke stažení, excel) a zkontrolujte si, kdy hrajete a na jakém centru. Červeně jsou zvýrazněni hráči hrající v sobotu 20.06.2015. Jde o ty, kteří s tím předem vyslovili svůj souhlas. Takže extra tito hráči si musí dát pozor, aby byly v centru včas, obecně se doporučuje 30 minut před zahájením rundy.

Dále, prosím, zkontrolujte své dvojice a trojice, zda odpovídají tomu, co bylo nahlášeno... může se stát, že by v rozpisu mohla nějaká chybka být. Nicméně při první kontrole jsme nic neobjevili. Pokud přece jenom chybu najdete, obratem nás informujte.

Startovní listina pro ME 2015

POZOR - vzhledem ke změnám, nemocem ap. je třeba sledovat dny a časy plánovaného hraní dvojic a trojic. To se týká hráčů:

Zdeněk Čejka+Petr Pekár (dvojice), Gheorghe Karel+sparing (dvojice), Aleš Synek+Jiří Stulík+Zdeněk Čejka (trojice), Tadeusz Wilk+sparing+sparing (trojice).

Vloženo ve středu 18.06. o půlnoci: sestava souboru Českých hráčů již odpovídá skutečnosti, ale konkrétní rozpis her je stále ještě neopravený. Sledujte tedy rozpis i nadále... mohou zde být u vyjmenovaných hráčů změny. Ostatní hráči jsou beze změn.

Vloženo ve čtvrtek 17 hod: Startovní listina je již definitivně aktualizována a uvedená data a hodiny her jsou platné. Prosím nahoře uvedené hráče, aby si své starty zkontrolovali. Děkuji!

Tabulka je seřazena podle kategorií a v nich podle abecedy. Změny jsou vyznačeny tučně červeně. Červeně je rovněž zvýrazněno, kdo hraje již v sobotu 20.06.2015.