Jdi na obsah Jdi na menu
 


Magyar Old School 2022 - výsledky

6. 4. 2022

Do Maďarska na tamní Old School jede z ČR 14 hráček a hráčů, aby se pokusili mezi cca 55 účastníky akce uspět a dovézt nějaká ta ocenění. Těžko predikovat, jaká by to mohla být. Ale věříme, že se v každé soutěži naši dostanou na stupeň vítězů a navíc v každé soutěži budou další do 5. místa. Zda je to odhad realistický ukáží až následující dny. Na této stránce budeme uveřejňovat výsledky a doufejme i nějaké ty fotky.

______________________________________________________________________

2022-04-07-sungles--1-.jpgČtvrtek 07.04.3022, jednotlivci: zdá se, že plán začínáme postupně naplňovat. Do finále jednotlivců, kam postupují pouze 4 nejlepší hráči, se probojpovali Zoltán Skrobrics, Ondřej Surán, Pavol Kečkéš a Anton Zoričák. V prvním utkání porazila náš Ondra Antona a postoupil tak do boje o 1. místo. I tady měl navrch a  poráží Zoltána, čímž máme na kontě hned první den zlatou medaili. Konečné pořadí je Ondřej Surán, Zoltán Skobrics, Pavol Kečkéš.

Gratulace Ondrovi! Navíc jsme měli pár dalších úspěchů, skvěle zahrála třeba Dagmar Vaněčková, ale dařilo se i pár dalším. Zítra hrajeme dvojice a ny doufáme, že i tady vybojujeme něco hodnotného. Výsledky dvojic budou známy v pátek až pozdě večer, ale určitě je sem vložíme, jakmile to bude možné. Na fotce je nejúspěšnější dvojice hráčů, kteří se potkali v boji o 1. místo. Podívejte se i na přiložené Fotoalbum, například po prvním dni je tam vidět, kde jsme hodnotili dnešní výsledky na hotelu...

Výsledková listina ke stažení

______________________________________________________________________

2022-04-08-doubles--5-.jpgPátek 08.04.2022, dvojice: mezi nejlepší čtyřku dvojic se dostali naši Jana Lébrová s Ondřejem Suránem, dvě slovenské dvojice a jedna maďarská. V první finálové hře naši podlehli maďarské dvojic Mária Tóth, Zoltán Hevele, takže šli ve druhém zápase do boje o 3. místo, kde si poradili s dvojicí Štefan Trembecký, František Kuziel a naše barvy tak získávají po včerejším zlatu Ondry bronzový stupínek. Gratulujeme, ani jeden z finálových zápasů nebyl jednoduchý, bylo to skutečně vydřené. O to je ten výsledek nakonec radostnější. Níže přikládáme výsledkovou listinu ke stažení. Po skončení dnešních duelů následoval společenský večer, kde došlo k ocenění jednotlivců a dvojic. Vedle bohaté večeře bylo na pořadu večera i losování majitelů různého bowlingového vybavení, včetně 3 koulí. Štěstí se však usmálo pouze na Petra Henzla, který si domů poveze návlek na boty.

Výsledková listina ke stažení

V přiloženém fotoalbu najdete pár fotek ze včerejška a větší počet pak z vyhlašování a ze společenského večera. Zítra je poslední den akce, hrají se trojice a po nich Masters, kam postoupí nejlepších 16 hráček a hráčů.

______________________________________________________________________

2022-04-09---tymy--1-.jpgSobota 09.04.2022 týmy a Masters: dalším úspěch našich barev, do finále trojic se vešly 2 maďarské, 1 slovenská a 1 česká trojice. V prvním KO zápase si Ondra, Jana a Standa poradili s maďarskou trojicí v čele se Zoltánem Skobricsem a postoupili tak do doje o zlaté medaile. Tam si suverénně poradili 623:460 s dalšími maďary a zcela zaslouženě si šli pro zlato. Na druhém místrě a třetím místě končí maďaři, na bramborovém čtvrteém pak slováci s Palom Kečkéšom. Takže třetí den a třetí medaile, to je skutečně pěkný český úspěch. Hned po finále trojic se šlo do finále Masters.

Sem postoupilo 16 nejlepších podle All Events, my měli zastoupení: Ondřej Surán (1. místo), Jana Lébrová (12. místo, Stanislav Nejezchleba (13. místo) a 16. místo Milan Soušek, jenž tam ovšem proklouzl jedině proto, 2022-04-09-masters.jpgže někteří hráči se již odebrali na cestu ke svým domovům. Systém her byl KO na 1 hru. V první hře Ondra snadno vyřadil Milana, Standa podlehl maďarovi Ból Csaba, ale Jana a Ondra šli dál. Ondra si poradil s Istvánem Tarnawou, ale Jana podlehla těsně Zoltánovi Skobricsovi. V boji o medailová umístění podlehl Ondra 210:234 Ból Csabovi a šel do hry o bronz. Tady zvládl porazit Máriu Tóth 189:175 a bronz byl jeho. Zklamání? Jen chvilkové, vždyť v takové konkurenci je to ocenění hodnotné. Vítězové obdrželi své medaile, finanční prémii a drobné tekuté ceny.

Na závěr ještě jeden pěkný okamžik pro ČR - ceny pro nejvyšší náhozy celé akce. A to už byla jen čistě česká záležitost. 2022-04-09-nejvyssi-nahozy--1-.jpgZ předchozích her to vypadalo na Dagmar Vaněčkovou, ale ve finálových hrách ji překonala číslem 258 Jana Lébrové. V pánské části se stejnou hodnotou náhozu cenu přebral Ondřej Surán.

 

 

 

Celkově bylo vystoupení české výpravy úspěšné, v každé soutěži medaile a nutno podotknout, že při všem byl Ondra Surán, který na Magyar Old School byl poprvé a stal se tak nejúspěšnějším jednotlivcem turnaje, byť mu nevyšlo podle jeho představ Masters.

Výsledková listina ke stažení (konečné výsledky)

Výsledková listina pro staré verze excelu (konečné výsledky)

Díky všem hráčkám a hráčům, co tam byli. Podívejte se fotky v přiloženém Fotoalbu.

A před námi je tedy Slovak Old School v černu 2022. Uvidíme, zda i tam se česká parta dokáže prosadit.

 

 

Náhledy fotografií ze složky 2022 Magyar Old School