Jdi na obsah Jdi na menu
 


BZ Senior Open Pardubice - červenec

28. 7. 2020

Dvojitě bodovaný Senior Open vyhrává Jiří Vrážel

Tak to byla jízda. Na příjemném mazání padala krásná čísla a nejvyšší nához ukořistil Vlado Pitaš, který jednu ze dvou dvoustovek vyšperkoval na 278. Poprvé za existenci turnaje jsme v kvalifikaci měli shodu na 1. místě ! S průměrem 232,83 se o to postarali Jiří Vrážel a Petr Tomášek. První místo po kvalifikaci ale patřilo díky vyššímu náhozu Jirkovi Vráželovi. A třetí byl za nimi taky s pěkným průměrem 231 Pavel Skalický. Celkem přes 220 průměr mělo 5 hráčů. 

V KO soubojích v semifinále už tak velká čísla nepadala, ale pořád se hrálo hodně přes 200. Také někteří lépe postavení po kvalifikaci překvapivě vypadli. Pavel Skalický prohrál s Danou Soukupovou a René Bejdl po dobré první hře odešel s Jirkou Klečkou. Právě tento souboj byl ze všech nejvyrovnanější. A i když prohrál a už měl sbaleno, tak se do finále jako šťastný poražený dostal Zdeněk Prokop.

Ve finále to byla One man show , kdy po hrách 233 a 255 nedal nikomu šanci Jirka Vrážel a zaslouženě zvítězil. Na druhé místo díky skvělé druhé hře 244 vystoupal Stanislav Nejezchleba a na třetí Pavel Konečný, který o 9 kuželek předstihl čtvrtého Františka Brokeše.

V celkovém ročním pořadí vede František Brokeš st. Před Vladimírem Pitašem a třetí je Stanislav Dohnálek.

Další turnaj série, znovu dvojitě bodovaný , se odehraje v neděli 30.8. mimořádně od 13.30 hod. Přihlásit se můžete ZDE.

Výsledková listina ke stažení - červenec                       Výsledková listina ke stažení - Roční pořadí

2020-07-bzso.jpg