Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. turnaj Bowlingzone Senior Open - Dana Hanušová všem ukázala záda

7. 1. 2015

Ve finále nebylo co řešit, Dana Hanušová všem ukázala ……… 269
V neděli se odehrál  8. turnaj ze série BOWLINGZONE SENIOR OPEN na herně Bowlingzone v Pardubicích a bylo se na co koukat, především finálový výkon Dany Hanušové bylo skvělý.
Turnaj byl plný zvratů a hlavně semifinálové a finálové boje byly někdy na ostří nože, protože v nich mnohdy rozhodoval jen handicap ! 
Kvalifikaci na 6 her suverénně ovládla Marie Frýbortová  ( 207,5 ) jen těsně před Danou Hanušovou a Blankou Hanusíkovou.  V tu chvíli dámy ovládly celou kvalifikaci.
V semifinále se pánové vzpamatovali a po Daně Hanušové, která byla skvělá i v semifinále se na pomyslnou bednu dostali také druhý Josef Bešík a třetí Mirek Sejkora.
Vyřazovací boje je ale jiná soutěž, nervozita zde hraje svoji roli ! To poznal i Mirek Sejkora, když ho ve vyřazovacích bojích o 51 bodů vyřadila ze 14. místa postupující Marie Frýbortová. O handicap také postoupil Stanislav Nejezchleba s Blankou Hanusíkovou a Vladimír Pitaš s Jiřím Egertem.
V superfinále může být vše jinak, protože se hraje pouze na 1 hru. Ale nebylo!
Dana Hanušová skvělou hrou 269 bez handicapu nenechala nikoho na pochybách, že právě ona si přivezla nejlepší formu. Na druhém místě skončil na handicap postupující Stanislav Nejezchleba výbornou hrou 206 a třetí o kousek zpět Vratislav Kulhánek ( 203 ).

Superfinálové pořadí :
Dana Hanušová
Stanislav Nejezchleba
Vratislav Kulhánek
Vladislav Podzimek
František Kučírek
Marie Frýbortová
Josef Bešík
Vladimír Pitaš

Výsledková listina

 

 

 

 

 

imag0091.jpg