Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. Singles

V singlech české barvy dominovaly. V kvalifikaci zahrála Dagmar Stulíková 299... úžasný výsledek a zároveň trochu smůla... Vydrží to coby nához celé akce? My už víme, co a jak a tak lze jen říci: budete asi dost překvapeni, tohle se nestává často. Vlastně o podobném příběhu jsme ještě ani neslyšeli... Takže čtěte další dny a uvidíte sami... :-)

Do semifinále se dostalo 8 zástupců ČR, 1 ze Slovenska a 1 z Maďarska. V play off ale uspěli jen naši a tak se do Superfinále jednotlivců dostaly naše 3 hráčky a 3 hráči. A ti si to rozdali o mety nejvyšší.

Konečné výsledky: 1. místo Jiří Hindrák, 2. místo Jiří Stulík, 3. místo Vladislav Dedera. Detaily jsou ve výsledkové listině. postupy ze semifinále do finále byly překvapivě jasné, nedošlo v KO systému k obzvláště těsným postupům. Takže všichni, co postoupili do finále, to měli celkem jasné a bez větších dramata. Za zmínku snad stojí jen to, že Jirka Hindrák prohrál svůj duel s Maruškou Frýbortovou 405:446. Maruška hrála skutečně famózně. Ale po všech výsledcích bylo zřejmé, že lucky looserem postupujícím do finále jednotlivců je právě Jiří Hindrák. Ve finále na 2 hry se Jiří vzchopil a zahrál prostě nejlépe ze všech. Úspěšným gratulujeme a těšíme se na zítřek, kdy se hrají dvojice a na konci dne nás čeká Gala večer...

Results/Výsledky, singles

Na fotce jsou tři nejúspěšnější v singlech. Nezapomeňte se podívat na další fotky ve Fotoalbu ZDE.

vitezove---jednotlivci.jpg