Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČSP únor 2023 - Pozvánka, info o turnaji

30. 1. 2023

V roce 2023 běží již 13. ročník Českého Seniorského Poháru. 

Srdečně vás všechny zveme, přijďte se pobavit, pozdravit se svými přáteli a předvést své bowlingové umění mezi sobě rovnými. Že se pobavíte, o tom na našich turnajích žádná...


Druhý turnaj ČSP 2023 se odehraje 24.02. (páteční předehrávka) a 25.02.203 (hlavní herní den).

Poslední kvalifikační runda je přednostně určena pro hráče min. 100 km od Prahy (prosíme respektujte to). Hráče nahlášené do poslední rundy, kteří nesplňují vzdálenostní podmínku, budeme muset z obsazovačky smazat. Toto pravidlo bude uvolněno vždy 7 dnů před dnem zahájení turnaje. V této době se pak do každé rundy na volná místa může hlásit již kdokoliv.

OBSAZOVAČKA  (klikni a přihlas se). Případné odhlášky prosím nejpozději 2 dny předem, buď SMS 604 243 977 nebo na email seniorbowling @ seniorbowling.cz. Díky za pochopení.

Mazací model: ke stažení ZDE (41 stop, 24,9 ml oleje).

Srdečně zveme všechny, kterým letos je nebo bude 50 let a všechny starší bez omezení věku. ČSP je dlouhodobě nejnavštěvovanější turnajovou sérií. Přidejte se i Vy, rádi Vás tu uvidíme, ať už je Vaše výkonnost na jakékoliv úrovni. Však my se s tím nějak srovnáme, o tom žádná..., nikdo není definitivní lumen, uspět tady může zcela každý.