Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČSP červenec 2023 - výsledky

22. 7. 2023

Sobota 22.07.2023 byla ve znamení sedmého turnaje Seniorského Poháru. Hráli jsme tentokrát v Chomutově v nově opraveném centru na mazacím modelu Abbey Road. Návštěvnost letní, dovolenková, 57 startů, 53 hráček a hráčů. Zřejmě jsme dnes také zaznamenali věkový rekord účastníka Seniorského Poháru - Harald Schelle, ročník 1940. Díky za účast a hry! .. .

Kvalifikace: v 1. rundě byl nejlepší Milan Soušek se součtem 1172, tj. průměr přes 185 bez HDC. Po druhé rundě se před něj dostává Zdeněk Havlíček díky většímu hendykepu - 1208. Třetí runda vše změnila, díky posledním dvěma hrám jde do čela Pepa Colon, tím odsunuje Zdeňka na 2. pozici a na třetí místo se dostala nejlepší žena kvalifikace Marie Frýbortová se součtem 1183. Po skončení kvalifikací mohly být předány ceny útěchy - první nepostupující do finále Alena Endersová a poslední hráčka startovního pole Jana Mlčáková.

Finále: 36 nejlepších hráček a hráčů se ve finále na 3 hry pokusilo obsadit celkem 15 míst na stupních vítězů všech pěti kategorií. Výsledky byly vcelku rozpačité i ve finále. Slušné hry byly často doprovázeny slabšími prakticky u všech hráčů. Jak to tedy dopadlo v jednotlivých kategoriích:

  Muži 50-59 Ženy 50-64 Muži 60-69 Ženy 65+ Muži 70+
1. místo Ondřej Surán Jana Marešová Pavel Nádvorník Marie Frýbortová Zdeněk Havlíček
2. místo Vít Hasník Jarmila Krejčí Jiří Vrážel Dagmar Stulíková Josef Colon
3. místo Ladislav Jirků x x x Jiří Stulík Dagmar Prokopová Oto Kunc

Absolutními vítězi dnešního turnaje jsou Pavel Nádvorník a Marie Frýbortová

dsc02269.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roční žebříček má za sebou již 7 turnajů. Z deseti se jich započítává do celoroku 8 nejlepších. Detaily naleznete ve Výsledkové listině na listu Rok. I zde, stejně jako výsledky na listě Turnaj, pro třídění kategorií použijte filtr v buňce C3. Co je tam zatrženo, to se zobrazí.

Výsledková listina ke stažení (excel)

Devátý turnaj hrajeme po srpnové pauze až 23. září na BB Brno. Obsazovací listina na to již je otevřena, lze se registrovat. Pozvánka a informace jsou TADY.

Děkujeme všem za účast, podívejte se také na přiložené fotky ve fotoalbu.

Přejeme pěkné léto a těšíme se na zářijová seniorská shledání, kdy hrajeme kromě Seniorského Poháru také prestižní Czech Old School, kde je posledních pár míst ještě volných.

 

Náhledy fotografií ze složky 2023-07 Chomutov