Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČSP - 3. turnaj, březen, Olomouc

20. 3. 2015

3. turnaj se bude konat v sobotu 28. března 2015 , tentokrát Šantovka Olomouc.

Prosím jako obvykle respektujte vzdálenost... druhá runda je určena hráčům ze vzdálenosti 200+ km od Olomouce. Pokud se sem přihlásí někdo z bližší vzdálenosti, bude přeřazen do náhradníků v této rundě a po 21.03.2015 budou do rundy zapsáni i hráči z bližších vzdáleností, bude-li zde ještě volné místo. Díky za pochopení.

OBSAZOVAČKA  

Obě kvalifikační rundy jsou v 5ti hráčích na páru drah z důvodu omezení čekání ap. To je pouze zde v Olomouci, jinak se kvalifikace obvykle hrají ve 4 hráčích na páru drah.

Mazací graf zveřejňujeme vždy cca týden předem, ke stažení je zde již k dispozici (20.03.15). Model je kratšího typu a mastnější...

Mazací graf


Turnajová série je pouze pro hráče 50+ let. Vedle krásných putovních pohárů, prestiže, mnoha dalších pohárů a cen jsou hlavní cenou pro nejlepšího muže a nejlepší ženu podle celoročního žebříčku úhrada startovného na ME Seniorů 2016 (Dánsko) . 

Tento turnaj spadá do Bodovacího seniorského žebříčku ČR Senior Masters. Nejlepší v jednotlivých kategoriích získají právo účasti na extra turnaj Senior Masters ČR 2015.

Srdečně zveme všechny hráčky a hráče ve věku 50+ let, pozvěte i své přátele, hráče z Vašeho okolí, kamarády.Turnaj je nejvyšší kategorie A.