Jdi na obsah Jdi na menu
 


Seniorský Pohár 2020 pokračuje vloženým turnajem v červnu

11. 5. 2020

Virus mizí a tak si doufejme můžeme dovolit hrát opět bowling, což v našem případě je Český Seniorský Pohár. Protože odpadlo letošní ME seniorů v Berlíně (přesunuto o rok), rozhodli jsme se místo toho vložit turnaj ČSP na sobotu 27.06.2020 v Pardubicích. Pak nás čekají ještě 2 změny: hrát bychom měli 15.08. v Pardubicích (místo 22.08. v Brně) a 12.09. v Brně (místo 26.09. v Pardubicích). Důvodem těchto změn je přesun Finále ABL a některých akcí ČBA.

Takže v této chvíli zveme na extra vložený turnaj ČSP, TADY se podívejte na informace o něm, budeme rádi, když se 4 měsících my senioři opět setkáme. Máme si toho hodně co říct. Pochopitelně, zdraví má totální přednost, určitě upozorníme na případná omezení a pokud by se nedejbože situace zhoršila, museli bychom turnaj odvolat. Uvidíme, zatím se vše vyvíjí pozitivním směrem.

Jako každý rok máme připraven dárek pro všechny naše členy (Seniorbowling CZ). Konečně bychom je tedy už mohli předat, právě na tomto turnaji. Děkujeme za trpělivost a musím říct, hodně jste mi už chyběli...