Jdi na obsah Jdi na menu
 


Seniorský bowlingový rok začal 1. turnajem ČSP. Výsledky, komentář, fotky.

28. 1. 2022

První turnaj Českého Seniorského Poháru otevřel seniorský bowlingový rok 2022. Pro nové zájemce o tuto akci jsme připravili speciální bonus - start zdarma. Toho v turnaji využilo 16 hráček a hráčů. Věříme, že se jim mezi námi bude líbit...

Celý turnaj je členům našeho spolku Seniorbowling CZ zpříjemněn tradičním dárkem. Letos je to toto... ručičky to samozřejmě také má :-)

nahled-darku.png

 

Turnaj byl odehrán, detailní výsledky na náš web vloženy, včetně komentáře a nějakých fotek. Celkové lze vítěze rozhodně považovat za velmi překvapující, oba vítězové (muž, žena) si přišli otestovat své bowlingové umění coby nováčci soutěže a nechali za sebou tradiční seniorský bowlingový výkvět...O koho se vlastně jedná? To se dozvíte z článku, přímo na něj TUDY.

Zároveň jsme připravili vše pro druhý turnaj ČSP, který se bude hrát v sobotu 26.02.2022 na Bowlingzone Pardubice. Informace o turnaji včetně možnosti přihlášení naleznete ZDE.

Děkujeme všem hráčkám a hráčům, dnes to nebylo zrovna jednoduché, ani mazáním ani technicky, v Pardubicích si to vynahradíme!

A závěrem snad pozvánka na turnaj dvojic Baker CZ, což je turnaj hraný střídáním dvojice hráčů po frejmech (nikoliv po jednotlivých hodech, ale po dokončených frejmech). Tady je obsazovačka (zde najděte 12.02.2022 Baker CZ Praha Zličín) a když u tohoto turnaje kliknete na "Web stránka turnaje", dostanete se na vše potřebné).