Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rio de Brnéro, čili Czech Old School 2018, se nezadržitelně blíží

1. 9. 2018

Vysoce prestižní akce, která se pod názvem Czech Old School koná logo-2018.jpgpouze 1x za rok, se blíží. Již za cca 4 týdny začíná polojubilejní 5. ročník. Přípravy jsou v plném proudu tak, aby se všichni bavili, užili si bowlingu, pátečního galavečera a hlavně svých seniorských přátel. Letos poprvé budeme v novém centru Bowling Brno, kde jsou doufejme dostatečné prostory pro nás všechny a které nám ve všem vychází vstříc. Děkujeme za to!

Každý hráč a hráčka obdrží při registraci upomínkový dárek, opět i letos něco nového...

Letos budeme na pátečním galavečeru ve stylu karnevalu Rio de Janeiro, takže pro nás Rio de Brnéro. Kapacita akce 120 hráček a hráčů je k dnešku plně vyčerpána, ale pokud má někdo další ještě zájem, nahlaste se coby náhradníci, může se stát, že někomu do toho něco přijde a odhlásí se. To je ale bez záruky. Letošní Czech Old School 2018 se tak stane vůbec největší akcí typu Old School (koná se už pár let v ČR, SR, Maďarsku). 

A ještě jedna prosba na přihlášené: kdo už ví skladbu dvojic a trojic, prosím napište nám to s předstihem co nejdříve (info@seniorbowling.cz), ulehčí nám to práci na místě. Díky! Ohlášené sestavy naleznete ZDE.

Podívejte se na aktualizovanou POZVÁNKU, abyste věděli, do čeho jdete a co dalšího můžete čekat. Nabízíme i ubytování v blízkých hotelích, kde máme předběžné rezervace právě pro vás, hráče. Volné pokoje ještě jsou, takže kdo má zájem o ubytování v těchto hotelech, napište nám (info@seniorbowling.cz), nejpozději ale do 05.09.2018. Po tomto datu už to zajistit nelze.

Těšíme se na vás a děláme všechno pro to, abyste byli spokojeni a akce se vám líbila... 

Mazací model už víme, ale zveřejníme ho až někdy kolem 13.09.18, tedy asi 2 týdny předem.