Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. Accommodation / Ubytování

Níže naleznete 4 hotely, v nichž máme pro hráče rezervace pokojů. Máte-li zájem o něco z toho, napište nám: hotel, typ pokoje, jména ubytovaných, příjezd, odjezd a my ve vybraném hotelu pokoj pro zájemce zajistíme. Cena ubytování se platí až přímo v hotelu. Ubytování je možné rezervovat pouze do 5. září 2018, později už to nebude možné... Ubytovací možnosti jsou dneškem (05.09.18) uzavřeny. Pokud by ještě někdo i po dnešku ubytování chtěl zajistit, obraťte se přímo na uvedené hotely, ovšem z naší strany je to již bez záruky...

Bellow you will find 4 hotels in which we reserve rooms for players and guests. If you are interested in any of this, please write to us: hotel, room type, name of the guests, arrival, departure and we will arrange a room for those interested in the selected hotel. The price is paid directly at the hotel.

Ubytování – Accommodation

Následující hotely a kapacity máme zarezervovány pro hráče a doprovody. Napište nám, kde chcete bydlet. My to zajistíme. Platba přímo hotelu na místě.

The following hotels and capacities are reserved for the players. Tell us where you want to live. You do not have to worry about anything. Payment directly to the hotel.

Kontakt pro objednávku hotelu - Contact for a hotel reservation: info@seniorbowling.cz

Hotel Velká Klajdovka

Internet: www.klajdovka.cz/

Address: Jedovnická 7, 62800 Brno

Distance from Bowling Brno: 3,2 km

Pokoje – Rooms: 9x Single: 1.150 CZK/night, 5x Double: 1.300 CZK/night, 6x Double: 1.400 CZK/night

PLAYERS: Vladimír Pitaš (double), Vlastimír Talaš (single), Tomáškovi  27.+28.9. (double), Marcel Štochl + 1 (double), Petr Florík 27.-29.9. (single), Jiří Hindrák+Blanka+Dana s přistýlkou  (ubytovací možnosti jsou již vyčerpány)

Hotel Kadlcův Mlýn

Internet: www.kadlcuvmlyn.cz/

Address: Mariánské údolí 2169/3, 628 00 Brno

Distance from Bowling Brno: 5,9 km

Pokoje – 506 CZK/person/night

PLAYERS: Jana Plešingerová (twin), Pláničkovi (twin), L. Germanová, R. Barkman (double), Šlechtovi (double), Peter Špaček + 1 (double), Anežka Lencová (single) (ubytovací kapacita vyčerpána)

Hotel Zannam

Internet: www.zannam.cz/

Address: Selská 1057/76, 614 00  Brno

Distance from Bowling Brno: 4 km

Pokoje – Rooms: 5x Double: 40 EUR/night (cca 1.040 CZK/noc)

PLAYERS: (rezervace v tomto hotelu jsou zrušeny)

Ubytovna ZKL – UZB CZ

Internet: www.uzb.cz/ubytovna

Address: Jedovnická 8, 62800 Brno

Distance from Bowling Brno: 1 km

Pokoje – Rooms (without breakfast!, bez snídaní): 10x Double (garsoniéra): 430 CZK/night

PLAYERS: Tomáš Rathouský, Josef Kučera (garsoniéra), Milan Soušek (garson.), Tibor Bodnár, Štefan Trembecký (garson.), Janko Debnár, Ondrej Šovčík (garson.), Trnka, Viskupič (garson.),  Graus, Oravec (garson.), Túrociovci 1 (garson.), Túrociovci 2 (garson.), St. Nejezchleba (garson), Rostislav Píka, Zdeněk Čejka 28./29.09. (garson.) (PLNĚ OBSAZENO!)