Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slovakia Old School 2012, Bratislava - Informace

2. 1. 2015

Informace o 2. ročníku 3-denního mezinárodního seniorského turnaje.

Poslední pokyny pro účastníky přes cestou do Bratislavy: na hotelu se hlaste přímo sami, rezervace jsou na jména účastníků turnaje. Na sebe si vezměte pokud možno český repre dres (kdo nemá, nedá se nic dělat, černé kalhoty jsou vhodné, ale tady ne nezbytné). Jednotlivci jsou jasní, ve čtvrtek cca v 17:30 hod donesu papír se seznamem dvojic a trojic. Někdo je již domluven, dost lidí naopak ještě ne. Sestavy dáme dohromady na místě. Pokud by na někoho parťák nezbyl, dostane od centra sparinga nebo může být i tým kombinovaný s jiným hráčem. Startovné 70 EUR lze platit pouze hotově, hotel a konzumace běžně kartou. Těším se, že se ve čtvrtek se všemi potkám a tunaj si hezky užijeme a prožijeme.

Milan Soušek, 04.06. 19:30 hod

 

BNC Senior Open se bude konat opět v Bratislavě v centru BNC (16 drah Brunswick) v termínu 07. až 09.06.2012 (čtvrtek až sobota). Tady je odkaz na stránky centra a hotelu: http://www.bnc-sk.sk/sk/bowling?from =

Ubytování:  je možné přímo u centra v novém hotelu BNC (hotel nám poskytl slevu 30% na všechny typy pokojů, platí pro hráče registrované do turnaje přes nás).

Program:  čtvrtek jednotlivci - 6 her, pátek dvojice (lze i mixy) - 6 her, sobota trojice (lze i mixy) - 4 hry. Každý den Masters pro nejlepší jednotlivce, dvojice, trojice, v sobotu masters za všech 16 her. V pátek společná večeře s programem a slosováním mnoha krásných cen pro hráče.

Doprava:  mohu vzít s sebou až 8 lidí (Milan Soušek) tam i zpět (Soušek, Rathouský, Běhal, Havlíček, Flegelová - odjezd 07.06. od MS ve 13 hod, Jardu nabereme v Jesenici, s Dášou se domluvíme... Ještě jsou 3 místa volná pro případné zájemce - ozvěte se!). Jinak doprava individuální.

Složení týmů:  jednotlivci jsou jasní, dvojice a trojice mi nahlaste, případně sestavíme až podle přihlášených hráčů.

Přihlášky:  přihlášky přes nás jsou již uzavřeny (k 15.05.2012). Případní další hráči už si musí vybavit start, ubytování a doprava individuálně.

Stránky turnaje:  http://bncsenior.webnode.sk/  (Propozice, mazací model, popis, termíny, atd.)

Obsazovačka:  je na uvedených stránkách turnaje, my zajišťujeme hromadně účast pro přihlášé hráče přes ESBC CZ.

Seznam přihlášených:  Běhal Jaroslav, Breindlová Anna, Havlíček Zdeněk, Kovaříček Jaroslav, Kulhánek Vratislav, Pitaš Vladimír, Rathouský Tomáš, Růžička Jaroslav, Soušek Milan, Stanishevskyi Vladimir, Ševčík Vlastimil, Štochl Marcel, Závladská Svatava, Závladský Dušan. Dále Bešík Josef, Stulík Jiří, Stulíková Dagmar, Enders Walter, Endersová Alena, Větrovský Jaromír, Pleticha Jaroslav, Brokeš František, Brokešová Anna, Kšica Jan, Láník Igor, Egert Jiří, Flegelová Dáša.

Ubytování v hotelu BNC: (daší změna v ubytování byla provedena 17.05. na základě nesouhlasu několika lidí. Upozorňuji, že další změny již možné nejsou. Kdo nesouhlasí, nechť si zajistí ubytování sám a nám jen ohlásí zrušení rezervace v hotelu BNC. Děkuji za pochopení. Je dobré si uvědomit, že v hotelu jsou ubytování i poláci, maďaři, slováci...a kapacita hotelu je omezena)

2lůžkové pokoje :  Stulíkovic, Endersovic, Kulhánkovic, Závladští, Brokešovic, Soušek+Rathauský, Stanishevskiy+Štochl, 1+Kovaříček, Pleticha+Větrovský, Bešík+Pitaš, Láníkovic, Breindlová sama, Flegelová sama.

Apartmán (2x 2lůžkové pokoje):  první apartmán: Růžička + Ševčík, Egert, druhý apartmán: Běhal, Havlíček + Kšica.

Hotel 21  (kousek od centra BNC): nikdo (Dáša Flegelová i Ratko Burič co byli původně nahlášeni sem byli oba po odhláškách jiných hráčů přesunuti do hotelu BNC přímo v centru BNC.

Snad bude tato čtvrtá varianta ubytování všem vyhovovat, případně si dohodněte navzájem proházení podle libosti....