Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slovak Old School 2018 - Výsledky

3. 6. 2018

8. ročník Slovak Old School proběhl v BNC Bratislava od 31.05. do 02.06.2018. Čeští hráči měli bohatou účast a za to děkujeme všem přítomným hráčkám, hráčům, doprovodům, podporovatelům z CZ... V našem plánu bylo prostě uspět a dovézt domů tolik ocenění, které odpovídá naší české účasti na této akci. A to se podle našeho hodnocení povedlo...

Program soutěže byl standardní: jednotlivci, dvojice, večerní raut se zábavou, trojice, Masters. Ve všech věcech jsme úspěšní byli, o tom žádná... Výsledky jsou níže ke stažení.

Jednotlivci: do finálové osmičky postoupili 3 naši: Vláďa Dedera, Standa Nejezchleba a Honza Fleischmann. Vítězí Zoltán Skobricz, druhá končí maďarka Mária Tóth a na třetím děleném místě náš Standa Nejezchleba a slovenský kamarád Janko Debnár. Čili české barvy berou bronz. Díky, Stando!

Dvojice: tady je náš velký úspěch, i ve dvojicích mezi 8 nejlepších se dostaly naše tři dvojice: Marcel Štochl - Vladimir Stanishevskiy, Jana Lébrová - Mirek Křesťan, a Dáša s Jirkou Stulíkovi. Do finále ale jde jen prvně jmenovaná dvojice a konečné výsledky jsou velmi potěšující: první jsou Marcel Štochl a Vladimir Stanishevskiy, druzí slováci Vlado Pavlikovský, Anton Zoričák a třetí dělené místo patří dvojicím Pavol Kečkéš, Ludo Jurinyi, László Gyomai, István Tarnawa.  Máme tedy zlato!

Páteční zábavný večer s rautem se opravdu vydařil. Zábava, tanec, výborný raut, pečené prasátko, tanec, zpěvy, losované 3 televize a další ceny. Televizory si postupně odnesli: Ferenc Fürbuzs, Petr Henzl a novačka Old School turnajů naše Lenka Germanová. Všem samozřejmě gratulujeme! Kromě hlavních cen se braly i ceny "vedlejší" a těch bylo něurekom díky pořádajícímu centru BNC Bratislava. Seniorskou pozornost oblažily dívenky ve svých třech vystoupeních a výborná kapela nám zahrála krásné věci nejen ze svého repertoáru, ale i na přání. Tančilo se, jako obvykle zahajovali naši Endersáci k nimž se ihned připojili další, a další, a další... Zpívalo se, tančilo, popíjelo, konzumovalo prasátko a tak šli mnozí na kutě v hodinách, kteří mnozí mladí považují až skoro za perverzní. Ale senioři, zvláště čeští a slovenští, to jsou tvorové nezmarové a zábavylační, takže žádný problém s pozdním odchodem "na ubikace". Letos se to skutečně vydařilo a díky za to patří celému slovenskému organizačnímu týmu, ale především všem přítomným seniorům. Bylo to fakt hezké!

Sobotní trojice byly pro české barvy také hodně zajímavé. Do finálových bojů se nás dostalo dost, do konečné medailové podoby ale pronikli jen některé naše trojky. Vyhrávají Marcel Štochl, Jana Lébrová, Vladimir Stanishevskiy. Druzí končí maďarští přátelé Zoltán Skobrics, Magdi Kapronczaine, László Gyomai. No a bronz vybojovali našinci Milan Soušek, Mirek Křesťan a Tomáš Rathouský. Dělené 3. místo brali i domácí Slováci  pod vedením Pavola Kečkéše, Ĺudo Jurinyi, Vlado Pavlikovský.

Po trojicích bylo jasné, kdo půjde do závěrečného Masters. Naše zastoupení bylo celkem bohaté, ale důležité jsou zejména výsledky Masters. A tady jsme my Češi opět dominovali... 1. místo bere trochu překvapivě, ale naprosto zaslouženě Vojta Plánička. Prostě úžasné, co dnes zahrál... Druhé místo má naše Janička Lébrová a třetí pozici si přivlastnila maďarka Mária Tóth. Ta uspěla už vloni na Czech Old School a uspěla i zde v Bratislavě 2018. 

Kromě jednotlivců, dvojic, trojic  se zde oceňují i nejvyšší náhozy turnaje a nejlepší žena. Všechny tyto věci jdou za námi: nejvyšší náhozy Jirka Stulík a Jana Lébrová, nejlepší žena Jana Lébrová. Oběma samozřejmě gratulujeme, jakož i všem našim úspěšným v jednotlivých soutěžích. Díky za naši skvělou reprezentaci!!!

Celkově jsme tedy v Bratislavě 2018 uspěli. Vezeme domů 6 medailových pozic včetně příslušných finančních a věcných ocenění a všechny doplňkové ceny. Za to patří poděkování všem úspěšným, opět seniorská reprezentace, jak má být a na jakou jsme už také v českých podmínkách náležitě zvyklí...

Výsledkové detaily jsou v excel souboru vloženy níže, najdete tam i tabulky, které slovenský pořadatel nemá, včetně Senior Masters (pouze pro CZ hráče). Pokud by někdo přece jenom ještě nějakou chybu objevil, dejte nám vědět. Fotky jsou vloženy už všechny. Tak se na ně podívejte. A v pondělí 04.06.2018 otevřeme obsazovačku na Czech Old School 2018, který se letos hraje od 27. do 30.09.2018. Bavit nás tam budou Schůtovic, ale v plánu jsou i další pěkné věci.Těšíme se na všechny, hrajeme na novém centru Bowling Brno. Vítejte v Rio de Brneiro!

Výsledková listina ke stažení

Výsledky ke stažení ze stránek pořadatele jsou TADY.

Fotky: vidíte zde všechny úspěšné našince a podívejte se ale na všechny fotky z akce... viz fotoalbum

slovak-old-school-2018--4-.jpgslovak-old-school-2018--12-.jpgslovak-old-school-2018--46-.jpgslovak-old-school-2018--76-.jpgslovak-old-school-2018--75-.jpgslovak-old-school-2018--79-.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky 2018 Slovak Old School