Jdi na obsah Jdi na menu
 


2015-02-24 Zápis z jednání Výkonného Výboru

12. 5. 2015

Zápis z jednání Výkonného výboru ESBC CZ dne 24.02.2015

Místo konání: Praha Ovčín

Přítomni: M. Soušek, J. Navrátilová, P. Havel, omluven Petr Mráček

Program jednání:

A/ Úkoly

B/ Členská základna

C/ Příprava Valné hromady 2014

D/ Ostatní

Zápis z jednání:

A/ Úkoly

Z posledního zápisu VV úkoly splněny.

B/ Členská základna

VV přijal 9 nových členů do ESBC CZ a vyloučil 7 členů s nezaplacenými příspěvky za předchozí období. Aktuální stav členské základny k dnešku je 149.

C/ Valná hromada 2014

Podle plánu je naplánována na sobotu 28.02.2015 od 15 hod, proběhne o přestávce mezi předposlední a poslední kvalifikační rundou. Probrána byla organizace na místě konání, úkoly jednotlivých členů VV, složení funkcionářů Valné hromady a Volební komise. Přípravu VH má na starost Petr Havel, organizaci na místě Petr Havel, Milan Soušek, Petr Mráček.

D/ Ostatní

Projednán návrh Petra Mráčka o zavedení nového orgánu sdružení – kontrolní a revizní komise. Po diskuzi přítomní konstatovali, že tato věc není občanským sdružením uložena žádnou právní normou a proto nemá smysl s ohledem na velikost sdružení a velmi malý rozsah účetních položek za rok toto zavádět nad rámec zákona. S ohledem k minimálnímu počet účetních položek za rok, kvalitní profesionální účetní sdružení a její účetní a kontrolní činnost, není nyní důvod k zavedení takové komise.

Závěry z dnešní schůze byly přijaty hlasováním jednomyslně.

VV děkuje svým členům i bývalým členům za účast a jejich činnost ve Výkonném Výboru ESBC CZ za celé uplynulé volební období. Příští schůzka VV proběhne již v novém složení po volební Valné hromadě 2014. Svolána bude nově zvoleným Výkonným výborem.

Zapsal: Milan Soušek