Jdi na obsah Jdi na menu
 


2011-09-05 Zápis z jednání VV

15. 1. 2015

Zápis z jednání  Rady ESBC CZ os. dne 5.9.2011

(č. 2011-03)

Přítomni – M.Soušek, P.Havel, P.Firek, J.Navrátilová, H.Uhlířová

1/  Návrhy  na změnu stanov ESBC CZ os.- vzhledem k postupnému nárůstu členské základny – připraví P.Firek, P.Havel, M.Soušek, bude předloženo Valné hromadě.

2/  M.Soušek navrhuje nové členy Rady ESBC CZ os. – Petr Mráček a Stanislav Zeidler, návrh bude předložen na Valné hromadě -  termín a místo konání bude předem oznámeno.

3/  M.Soušek informoval o možnosti dotace pro činnost ESBC CZ  os., jejíž čerpání může mít 2 formy (podle zdroje). Ověřenou kopii nových stanov  ESBC CZ os.pro podání žádostí dodá P.Firek do 6.9.2011. Druhou formu dotace zajistí Petr Havel (zpracování žádosti).

4/  Příprava turnaje ČSP v Blansku (22.10.2011) a kontakt se sponzory  - P.Havel. Závěrečný raut bude v centru Bowling Blansko.

5/  Příprava turnaje ČSP v Praze na Ovčíně (24.9.2011), Propozice připraveny a zveřejněny, organizačně zajištěno. Ceny zajistí P.Firek, organizace turnaje na místě podle dohody – M.Soušek, P.Havel, P.Firek

6/  Informace o financích ESBC CZ - J.Navrátilová, návrh na zrušení EUR bankovního účtu schválen, převod zůstatků na Kč účet, zajistí J. Navrátilová.

7/  Zahájení Seniorské bowlingové ligy, nasmlouváno 55 bowl.center, podány informace o přípravě a zahájení. Evidence přihlášek – M. Soušek, evidence zaplacených registračních poplatků hráčů -  J.Navrátilová.

8/  Příprava na evropský turnaj ESBC – Švédsko 2012, ESBC CZ os., zveřejnění a nabídka členům ESBC CZ a dalším hráčům v průběhu října, diskuze o organizačních opatřeních, návrhy na řešení.

9/ Příští jednání Rady bude svoláno krátce před Valnou hromadou ESBC CZ o.s.

 

V Praze 5.9.2011                                                                                                      zapsala J.Navrátilová