Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistrovství světa Seniorů 2015 Las Vegas, USA

25. 8. 2015

Zde je proklik na oficiální Výsledky.

sobota 29.08.2015

Muži - týmy: 24. místo, průměr 174,04
Ženy týmy: 9. místo, průměr 176,04
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Jana Lébrová s průměrem 183,72 se umístila na 21. místě All Events! Velká gratulace!

V semifinále Masters na 6 her, které se načítaly k dosavadním výsledkům, se Janě nepodařilo postoupit mezi nejlepších 8 a končí na krásném 15. místě. Je to zcela poprvé, kdy na Mistrovství světa se někdo z českých hráčů probojoval do Masters. Patnácté místo Jany Lébrové mezi světovým dámským bowlingovým výběrem je úžasný počin. Jano, děkujeme!
M.

pátek 28.08.2015

Muži i ženy mají odehrány první 3 hry v týmech.

Muži: zatím na 21. místě, průměr 173,00.

Ženy: prozatím 6. místo, průměr 176,83. 

Jana Lébrová udržuje průměr kolem 193, stále má pěknou šanci v All Events na postup do Masters! Před posledními 3 hrami je na 18. místě, postupuje 24! 

 

středa 26.08.2015

Výsledky - Dvojice:

Ivan Burian, Jiří Stulík, 46. místo, průměr 175,00

František Brokeš, Miroslav Křesťan, 51. místo, průměr 173,00 (Mirek 263!)

Jana Lébrová, Miluše Nováková, 24. místo, průměr 172,83

Dagmar Stulíková, Anna Brokešová, 38. místo, průměr 155,08

Jana Lébrová je po jednotlivcích a dvojicích v celkovém pořadí na 21. místě v All Events, má tak pěknou šanci na postup do Masters. Zbývají odehrát ještě týmy, kde Jana může své výkony potvrdit. Držíme palce!

 

úterý 25.08.2015

Výsledky - Jednotlivci:

Fanda Brokeš, 48. místo, průměr 187,50

Jirka Stulík, 63. místo, průměr 183,00

Ivan Burian, 96. místo, průměr 172,00

Mirek Křesťan, 104. místo, průměr 168,50

Jana Lébrová, 25. místo, průměr 182,17

Dagmar Stulíková, 40. místo, průměr 174,33

Miluše Nováková, 49. místo, průměr 171,17

Anna Brokešová, 87. místo, průměr 146,50

Jana Lébrová je na 25. místě po jednotlivcích, nicméně situace je podobné jako na ME, má totiž stejně bodů jako hráčka na 24. místě a protože má vyšší nához, měla by snad být právě Jana na 24. místě. Ať tak nebo tak, má to docela dobře rozjeto do Masters... 

Držíme všem palce do dalších her. Čekají ještě dvojice a týmy (čtveřice) a pak, doufejme, Masters.

Postřehy Anežky Lencové z místa konání: Vysledky jsou zretelne a jasne , tak jen pocity a zazitky okolo... Nejvetsi a nejtezsi kamen spadl ze srdce v utery Frantovi. Zahral famozne! Tiha odpovednosti nahradnika se rozplynula jak para nad hrncem . Ovsem kybl oleje na draze ( 26,55 ml ) zamotal hlavy skoro vsem ostatnim. ( A bude hur ! Dalsi kybl pridaji ! Bude 27,55 !!!! ) Trapeni . Nejen tezke mazani, i podminky na drahach jsou totalne odlisne v leve a v prave casti herny...Pomerne ve stejnem duchu se odvijel i vcerejsi hraci den.

Zenskych je tady mene , hraji vsechny zaroven. Nastoupily rano. Jana se dlouho drzela na 3.pricce. Pak se posunula do druhe casti herny ...
Je to fakt k zoufani a vzteku... Ale je to zivot, ze ... Odpoledne nastoupila dvojice Franta & Mira. Totalni zvrat u obou jmenovanych. Mira - neuveritelny vykon, Franta se chudak trapil. Vubec nebyl v pohode. Bohuzel z mnoha duvodu ... Za chvili jde na radu nase druha chlapska dvojka. A vsechny damy jdou na plac dnes odpoledne . Uz mne zase boli hlasivky! V jednom ohni ! Neni divu, ze ...
.............
Zajimavost : 
Od letadla nevychazime z udivu i v jine zalezitosti. Trochu nas mrazilo, ze nam Delta specielne sestavila palubni personal - nam Seniorum - taky SENIORSKY ! Belovlase letusky, belovlasi stevardi ... VSICHNI STOPRO HOOOODNE NAD 50! Snad jedna jedina trochu carodejne vypadajici - byla mozna petactyricatnice... Personal hotelu - to same
Do jidelny platime pokladnim- velmi seniorskeho veku. Ke stolu nas uvadeji skoro o holi. Nadobi sbiraji - a nemuzou temer ani chodit, jak za sebou tahaji ztezkle nohy z te dlouhe sichty. U hracich automatu sedi sami duchodci. Vcera jsme dokonce videli starenku, ktera si za sebou vlekla vozik s kyslikovou bombickou!!! Se zaricima ockama a s hadickou vedouci z tasticky ... - zasedla k automatu! Normalne jak v trosku hororovitem filmu! Nejmladsi v celem hotelu jsou asi 3 peroxydove servirky pobihajici s tacy mezi automaty v cernych minisatech s maxivystrihy - tem je mozna tak 48!

pondělí 24.08.2015

Postřehy Anežky Lencové z místa konání: Vcera (v pondeli ) byla vstavacka brzo, v 7.00 jsme byli vsichni na snidani  a pak rovnou hura do herny. Zenske mely ofi trenink od casneho rana, chlapi po nich... Po 15 min na hvizdnuti pistalkou se vsichni posunuli o 8 drah doprava.
Vlevo na jednom podavaci -  bylo dlouhe mazani, vpravo stredni.
V 16.00 bylo zahajeni MS. Zorganizovane - jak kdyby to delal Brouk Pytlik... Polovina vlajek jim tady chybi - ani ceska nikde nevisi. Nektere jsou velikosti sotva ctvrtinove - evidentne to je vlajecka, kterou si sem privezl tym a po zjisteni, ze vlajka nevisi - tam teda podstrcili tu svou ... Takze visi rada velkych vlajek, pak chvili mezera, pak ta titerna, pak zase mezera... Vecer opet mensi particka vyrazila autem z pujcovny na prohlidku centra do tropickeho vedra ...
 
Zajimavosti - nikde se nesmi kourit, ale u hracich automatu jo. Takze zavislaci uz teda chodi pricapnout k automatu - a za dolarovou sazku honem vtahujou dym do plic. Uz se i stalo, ze za ten dolar se jich 42 a dokonce i 50 vratilo ! ... Takhle to tady ted chodi.
 
Pelasime  s Milou na snidani .
Za 3 min zacinaji hrat Franta Brokes s Jirkou Stulikem, po poledni nastoupi Moravska dvojka. Nebydli ve stejnem hotelu,  musi slapat cca 2 km po tom rozpalenem betonu - tak je asi Tomas nasadil na pozdejsi hodinu. Zensky hraji zitra - predpokladame, ze to opet Tomas nasadi podobne - ze Jana bude hrat pozdeji ( nevime s kym - myslim , ze to bude Mila ...) 
Franta teda ted uz hraje novou kouli. Mila uz vcera trenovala novou tez. Jinak muj dojem z Ameriky - des des des. Kyc, kyc, kyc... 

neděle 24.08.2015

Kdo na MS vlastně jel: hráčky: Jana Lébrová, Mila Nováková, Dáša Stulíková a Anička Brokešovic. Chlapi : Mira Křesťan, Ivan Burian,  Jirka Stulik a místo Aleše Synka - nečekané závažné ochoření - musel připakovat koule Franta Brokeš.
Vedouci vypravy : Tomáš Hlúch.
 
Z Prahy nas letelo soucasne 9, protoze Lebrovic a Burianovic klany tady byly mnohem driv. Cesta - udes , protoze byla moc dlouha. V Amsterodamu 1.5 hod na prestup - pohoda. Bez problemu dotazy imigracnich uredniku... Pak teda 9 hod pres ocean - malilinko jsme nekteri schrupli. Mezipristani v Minneapolis - 5 hod cekacka. Tady jsme si museli vystat neuveritelnou frontu na imigracnim - v naprosto bezkyslikatem prostredi.... Pak jsme museli najit otevrene , prohledane kufry a zase si je odbavit dal. Stulikum nedorazily koule uz sem. Zustaly v Amsterodamu... Dalsi 3 hodiny na palube uz byly totalnim utrpenim. Uz jsme nemohli ani sedet, ani stat v ulicce, nic. No preckali jsme to, abychom v LV zjistili, ze se ztratily dalsi koule - Mirovi Krestanovi.
 
Las Vegas - sok jeden za druhym. Hraci automaty ve velkem mnozstvi uz u pasu na bagaz. Tady proste nikdo nepromrha ani sekundu sanci. Jeste nedorazil kufr? Neva - uz to tam hrnou a uz to blika a sviti a hraje a .... Za uplne tmy nas dovezli do hotelu.
 
V sobotu byl jediny total volny den - tak se utvorila parta - Tomas, Mila , Stulici , Krestanovi - a vyrazili maxiautem z pujcovny na Grand Canyon (Jana s rodinkou uz to meli za sebou - dokonce vrtulnikem, Brokesovi to uz znaj, a ja tam jedu v listopadu za prihodnejsiho pocasi). Utvorila jsem trojku s Brokesovic a sli jsme vyzkouset drahy. Ja priletela jen s epikondylarni paskou a ortezou. Kouli si tady chci jednu koupit - tak to byla docela makacka - v house botach s house kouli ... Franta si nechal vecer uz jednu navrtat. V nedeli brzo rano - jeste pred snidani - jsme se vsichni ( vcetne Jany a Ivana - spolu s Krestanovymi (bydli v jinem hotelu) sesli na drahach - Tomas zaregistroval koule, Mila si jednu novou uz taky vyzvedla... Ostatni vyrazili opet na vylet - Hoover Dum - sokovani z vedra tak sileneho (salajiciho z tech milionu tun betonu) ze se pry nedalo treba pri foceni toho " zabradli " ani dotknout .... a vecer byli v centru Las Vegas.
(Anežka)
img_4641.jpg
 

Náhledy fotografií ze složky 2015 Las Vegas, USA

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář