Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. Přihláška na ME 2023 v Itálii

16. 1. 2021

Prosíme o vyplnění elektronického formuláře níže. Po vyplnění všech údajů klikněte na odeslat, tím se k nám údaje dostanou do databáze. Formulář vyplňuje každý hráč samostatně + za svůj případný doprovod. Děkujeme. 

Komu by nefungoval on-line dotazník, což poznáte podle toho, že po kliknutí na "odeslat" se neobjeví hláška s poděkováním a potvrzením odeslání. V tom případě si udělejte z vyplněného dotazníku printscreen všech stránek a zašlete nám jej emailem na adresu seniorbowling @ seniorbowling.cz.

Poznámka: názvy a ceny oficiálních hotelů jsou již zveřejněny v seznamu pro výběr. Kdo chce bydlet v oficiálním hotelu, vyberte si ze seznamu. Kdo chce bydlet v jiném hotelu, či zařízení, které si vybavujete sami, uveďte "individuální ubytování" a žádný hotel ze seznamu nevybírejte.

Uzávěrka příjmu přihlášek je 9. února 2023. Po tomto datu již přihlášky nebude možné přijímat.

Na všechny otázky odpovězte, prosíme, úplně, správně a hlavně s rozmyslem. Případné změny jsou následně dost komplikované z hlediska zabezpečování ze strany dodavatelů služeb a produktů. Děkujeme za pochopení. 

POZOR - formulář někomu nefunguje v Google Chrome!!! Použijte případně prohlížeč Firerfox, případně jiný. Že je formulář správně odeslán poznáte podle toho, že po kliknutí na ODESLAT se objeví speciální poděkování za odeslání. Pokud se tato hláška neobjeví, tak k nám vůbec neodešla. (Chyba se obvykle projeví tak, že kliknete na ODESLAT, ale nezobrazí se poděkování, ale opět čistý stejný formulář).

Údaje o mně, jsem hráč/ka (doprovody tuto část nevyplňují!)

Příjmení, jméno: 

Datum narození (DD.MM.RRRR): 

Přesná adresa bydliště včetně PSČ: 

Telefon (9 číslic bez předvolby a mezer): 

Email (bez mezer): 

Číslo platného registračního průkazu ČBA: 

Údaje o doprovodu (vyplňuje se pouze u oficiálního doprovodu a takového neoficiálního doprovodu, který přes nás potřebuje cokoliv objednat, zajistit, rezervovat, koupit, ap. Pokud neoficiální doprovod jede zcela soukromě a nic od nás nechce, není třeba jej uvádět.)

Příjmení, jméno: 

Doprovázím hráče (jeho příjmení, jméno): 

Doprovod je oficiální - neoficiální: 
Poznámka: neoficiální doprovod nemá právo účasti na zahajovacím a závěrečném ceremoniálu s rautem. Cena za oficiální doprovod je 180 EUR/osoba.

Doprava: individuální, každý si zajišťuje sám. V případě vlakové nebo letecké dopravy budeme následně potřebovat čísla spojů/letů včetně časů příjezdů/příletů i odjezdů/odletů.

Ubytování:

1. Zcela individuální ubytování, v tomto případě my ubytování nijak nezajišťujeme.

2. Lze využít některý z oficiálních hotelů, v tom případě si hotel níže vyberte ze seznamu, toto ubytování zarezervujeme u pořadatele. Ceny za noc v daném hotelu je vždy uvedena u názvu hotelu.

3. Za náš oficiální hotel pro českou výpravu jsme i pro toto ME zvoliil Hotel Relais Bellaria (www.hotelrelaisbellaria.com/en), který sice není mezi oficiálními hotely, nicméně je velmi blízko centra San Lazzaro, kde všechny hry odehrají muži, bude zde i Masters a medailový ceremoniál. Ženy budou komplet vše hrát v Modeně (cca 70 km). Tam ale není žádný oficiální hotel. Z Hotelu Relais Bellaria se lze dopravit do blízkého hotelu NH Villanova, odkud jezdí autobus do Modeny. V Relais Bellaria jsme již 2x bydleli, doporučujeme.

Vyberte Váš typ ubytování: 

Pokud jste vybral/a oficiální hotel ME, vyberte si konkrétní hotel (kdo má soukromé ubytování, tuto položku přeskočte, nevyplňujte!). V případě, že by vybraný hotel byl již obsazený, budeme Vás kontaktovat. (Poznámka: číslo za písmenem uvádí cenu za noc v EUR). Rezervace oficiálního hotelu je vždy předběžná, definitivní bude až po potvrzení pořadatelem, který má právo vybraný hotel nepřidělit v případě nadměrného zájmu účastníků ME. Rovněž cena hotelu může doznat změn.

Pokud jste zvolil/a oficiální hotel nebo neoficiální Relais Bellaria, zde si vyberte konkrétní hotel.

Pro všechny typy oficiálního ubytování a Relais Bellaria (v případě individuálního ubytování nevyplňujte):

Datum příjezdu do hotelu (DD.MM.RRRR): 

Datum odjezdu z hotelu (DD.MM.RRRR): 

Typ pokoje ve vašem hotelu (dejte pozor, aby počet lůžek byl v nabídce vybraného hotelu): 

V případě dvou a vícelůžkových pokojů jména a příjmení spolubydlících: 

Slavnostní závěrečný raut: požadavky na diety ap., prosím zvolte variantu:

 

Dresy a mikiny: (Dresy jsou povinně jednotné pro všechny hráčky a hráče, dres vzor 2016. Kdo ho nemá, je nutné si jej objednat. POZOR na velikost: uveďte v případě mužů minimálně o 1 číslo větší, než je Vaše běžná velikost, v případě žen o 2 čísla větší. Kdo má rád volné dresy na sobě, doporučujeme ještě o 1 další číslo větší. Obecně jsou velikosti těchto dresů spíše menší, a těsnější, než bývá zvykem. Mikiny: bílé, nejsou povinné, u těch objednejte Vaši obvyklou velikost bez zvětšování, tyto velikosti jsou na rozdíl od dresů reálné.)

Dres, počet kusů, 770 Kč/kus: 

Typ dresu:     Velikost (zapište S,M,L,XL... až 5XL): 

Mikina, počet kusů, 1.280 Kč/kus: 

Typ mikiny:     Velikost (zapište S,M,L,XL... až 5XL): 

Odznaky: (na výměnu se svými soupeři na drahách a ceremoniálech, doporučený minimální počet kusů je 10. Typ 1 je oficiální CZ odznak v obdobném provedení jako každý rok. Typ 2 je tzv. neoficiální, na výměnu však také velmi vhodný, protože odznaků typu 1 je velké množství a zahraniční hráči mají obvykle zájem i o ty různé národní modifikace, ale i různé předměty.

Typ 1 - oficiální CZ odznak 2023, (cca 70 Kč/ks) počet kusů: 

Typ 2 - neoficiální CZ dárek 2023, (cca 60 Kč/ks) počet kusů: 

Vaše poznámka pro nás (sem zapište cokoliv se někam nevešlo anebo na to nebyla žádná kolonka, max. 100 znaků): 


A nyní již jen, prosíme, zkontrolujte, zda je vše skutečně správně a úplně vyplněno. Pokud ano, děkujeme a pro odeslání opište kód z obrázku a klikněte na tlačítko Odeslat. Po odeslání se Vám objeví potvrzující hláška. V případě, že se neobjeví, nastal nějaký problém a formulář v tom případě k nám nedorazí...