Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2021 - průběžné info

15. 1. 2021

Vloženo 21.02.2021: ME seniorů 2021 v Berlíně zrušeno bez náhrady!

Mistrovství Evropy seniorů 2021 (ESBC) plánované na červen 2021 (20. až 26.06.2021) je stále otevřené. Nedávno nám přišly pokyny ohledně dalšího postupu, včetně termínů. Zdá se, že pořadatelé s ME počítají... Situaci ve vztahu ke kovidu asi znají všichni. Předběžné předpoklady výrazných omezení jsou u nás do konce března 21, případně do Velikonoc. Lze předpokládat, že i když vše dopadne podle odhadů, účast na ME budou mít povolenu zřejmě pouze očkovaní hráči vakcínou proti kovidu. Zda to tak bude a zda se vůbec očkování do té doby u nás seniorů stihne, to dnes neví nikdo. Samozřejmě pak jsou tady také ti, kteří se očkovat nenechají (očkování je - aspoň ještě v této době) dobrovolné. Doporučujeme, aby si každý zvážil, zda se chce za daných předpokládaných podmínek ME zúčastnit.

Jako každý rok bude otevřen přihlašovací formulář pro ME 2021. Přihlášky by měly proběhnout do 31.01.2021. Na základě přihlášek následně rozešleme přihlášeným faktury, úhrada by měla být provedena do cca 12.02.2021. Protože do té doby téměř jistě nebudou žádné seniorské akce (typicky Český Seniorský Pohár), budou nutné bezvýhradně bezhotovostní platby přímo na účet. Stejně jako vloni však budeme s platbou pořadateli za celou ČR zdrženliví, rozhodně nechceme peníze posílat příliš brzy, aby pak nenastal problém s vracením, jako tomu bylo v roce 2020 v případě těch zemí, které vše předem zaplatily, což není náš případ. Pořadateli bychom zaplatili co nejpozději až bude jistota konání ME vzhledem ke kovidu.

Přihlášky na ME už jsou připravené TADY. Letos jsme se rozhodli, že to bude formou on-line vyplňování jako vloni, ale současně bude ke stažení k dispozici soubor ve wordu pro ty, kterým on-line přihlášky nefungovaly. V případě stažení formulář prostě doma vyplníte a nám pošlete.


1. termín pořadatele: 15.01.2021 - zaslat přihlášku země. Za ČR jsme se včas registrovali a předběžně účast potvrdili.

Další termíny pro registraci hráčů a doprovodů, objednávky hotelů a registraci dopravy (letecké) následují.