Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přihláška na ME seniorů 2020 v Berlíně

6. 12. 2019

Upozorňujeme, že v případě vyhlášení kvót počtu hráčů z jednotlivých zemí bude uplatňováno pravidlo nejméně 4 startů v roce 2019 na Českém Seniorském Poháru a hráči budou připouštění na toto ME v závislosti na jejich celkovém průměru z nejméně 4 turnajů ČSP. 

Prosíme všechny účastníky ME seniorů 2020 v Berlíně o vyplnění elektronického formuláře níže. Po dokončení klikněte na odeslat a tím se k nám údaje dostanou do databáze. Formulář vyplňuje každý hráč samostatně + za svůj případný doprovod. Děkujeme. 

Poznámka: názvy a ceny oficiálních hotelů jsou již zveřejněny: - výběr viz oficiální hotely ME. Kdo chce bydlet v oficiálním hotelu, vyberte si ze seznamu. Kdo chce bydlet v jiném hotelu, či zařízení, které si vybavujete sami, uveďte "soukromé ubytování".

Uzávěrka příjmu přihlášek je 31. ledna 2020. Po tomto datu již přihlášky nebudeme moci přijímat.

Na všechny otázky odpovězte, prosíme, úplně, správně a hlavně s rozmyslem. Případné změny jsou následně dost komplikované z hlediska zabezpečování ze strany dodavatelů služeb a produktů. Děkujeme za pochopení. 

POZOR - formulář nefunguje v Google Chrome!!! Použijte prohlížeč Firerfox. Že je formulář správně odeslán poznáte podle toho, že po kliknutí na ODESLAT se objeví speciální poděkování za odeslání. Pokud se tato hláška neobjeví, tak k nám vůbec neodešla. (Standardně se to v Chrome projeví tak, že kliknete na ODESLAT a skočíte zpět na stejný formulář aniž se objevila hláška s poděkováním za odeslání).

Údaje o hráči

Příjmení, jméno: 

Datum narození (DD.MM.RRRR): 

Přesná adresa bydliště včetně PSČ: 

Telefon (9 číslic bez předvolby a mezer): 

Email (bez mezer): 

Číslo platného registračního průkazu ČBA: 

Údaje o doprovodu (Poznámka: vyplňte pouze u oficiálního doprovodu a takového neoficiálního doprovodu, který přes nás potřebuje cokoliv objednat, zajistit, rezervovat, koupit, ap. Pokud neoficiální doprovod jede zcela soukromě a nic od nás nechce, není třeba jej uvádět.)

Příjmení, jméno: 

Můj doprovod je oficiální - neoficiální: 
Poznámka: neoficiální doprovod nemá právo účasti na zahajovacím a závěrečném ceremoniálu s rautem a zábavou. Cena za oficiální doprovod je 180 EUR/osoba.

Doprava: pouze individuální, hromadná s ohledem na dostupnost Berlína není letos námi nijak organizována.

Ubytování:

1. Zcela individuální ubytování, v tomto případě my ubytování nijak nezajišťujeme.

2. Lze využít některý z oficiálních hotelů a v tom případě si hotel níže vyberte, toto ubytování zarezervujeme u pořadatele.

3. Za náš oficiální hotel pro českou výpravu jsme zvolil Mercure Hotel Berlin Tempelhof (www.mercure.com/1894). Předpokládáme, že právě zde bude ubytována většina hráček a hráčů, zde bude naše základna i po stránce informační. Jde o hotel oficiální, čili odtud a sem je zajištěna organizátorem ME doprava hráčů a koulí do a z bowlingových center. Kdo si tento hotel zajistil již dříve sám, zvolte typ ubytování INDIVIDUÁLNÍ. 

Vyberte Váš typ ubytování: 

Pokud jste vybral/a oficiální hotel ME, vyberte si konkrétní hotel (kdo má jiný typ ubytování, tuto o položku přeskočte, nevyplňujte!). V případě, že by vybraný hotel byl již obsazený, budeme Vás kontaktovat. (Poznámka: S=single, D=double, T=triple pokoj. Číslo za písmenem uvádí cenu za noc v v EUR). Poznámka: rezervace oficiálního hotelu je vždy předběžná, definitivní bude až po potvrzení pořadatelem, který má právo vybraný hotel nepřidělit v případě nadměrného zájmu účastníků ME.

Pokud jste zvolil/a oficiální hotel, zde si vyberte konkrétní hotel. Náš hotel pro CZ výpravu je Mercure Hotel Berlin Tempelhof, kde už máme předběžně rezervovaný dostatečně velký počet pokojů.

Pro všechny typy oficiálního ubytování (tedy mimo individuálního):

Datum příjezdu do hotelu (DD.MM.RRRR): 

Datum odjezdu z hotelu (DD.MM.RRRR): 

Typ pokoje (dejte pozor, aby počet lůžek byl v nabídce vybraného hotelu): 

V případě dvou a vícelůžkových jména a příjmení spolubydlících: 

Závěrečný rozlučkový raut: požadavky na diety ap., prosím zvolte variantu:

 

Dresy a mikiny: (Dresy jsou povinně jednotné pro všechny hráčky a hráče, dres vzor 2016. Kdo ho nemá, je nutné si jej objednat. POZOR na velikost: uveďte v případě mužů minimálně o 1 číslo větší, než je Vaše běžná velikost, v případě žen o 2 čísla větší. Kdo má rád volné dresy na sobě, doporučujeme ještě o 1 další číslo větší. Obecně jsou velikosti těchto dresů spíše menší, a těsnější, než bývá zvykem. Mikiny: bílé, nejsou povinné, u těch objednejte Vaši obvyklou velikost bez zvětšování, tyto velikosti jsou na rozdíl od dresů reálné.)

Dres, počet kusů, 600 Kč/kus: 

Typ dresu:     Velikost (zapište S,M,L,XL... až 5XL): 

Mikina, počet kusů, 999 Kč/kus: 

Typ mikiny:     Velikost (zapište S,M,L,XL... až 5XL): 

Odznaky: (na výměnu se svými soupeři na drahách a ceremoniálech, doporučený minimální počet kusů je 10. Typ 1 je oficiální CZ odznak v obdobném provedení jako každý rok, cena 50 Kč/ks. Typ 2 je tzv. neoficiální, na výměnu však také velmi vhodný, protože odznaků typu 1 je velké množství a zahraniční hráči mají obvykle zájem i o ty různé národní modifikace, předběžná cena 60 Kč/ks)

Typ 1 - oficiální CZ odznak, (50 Kč/ks) počet kusů: 

Typ 2 - neoficiální CZ odznak, (60 Kč/ks) počet kusů: 

Vaše poznámka pro nás (sem zapište cokoliv se někam nevešlo anebo na to nebyla žádná kolonka, max. 100 znaků): 


A nyní již jen, prosíme, zkontrolujte, zda je vše skutečně správně a úplně vyplněno. Pokud ano, děkujeme a pro odeslání klikněte na spodní tlačítko Odeslat pod tímto textem. Po odeslání se Vám objeví potvrzující hláška. V případě, že se neobjeví, nastal nějaký problém a formulář v tom případě k nám nedorazí...