Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2017 Dublin - ubytování a další aktuální informace

14. 6. 2017

Důležité - čtěte!

Vloženo 17.06.2017: obdrželi jsme informaci od Ryanair ohledně spoluzavazadel do letadla:

Rádi bychom Vám poradili, pokud jde o povolená zavazadla pro let FR7327 s přistáním na letišti Dublin.

MŮŽETE mít u sebe:

·  1 zavazadlo o hmotnosti maximálně 10 kg do přihrádky nad sedadlem (55×40×20 cm).

·  1 menší zavazadlo (např. kabelka, taška na notebook apod.), které uložíte pod sedadlo před sebou.

Upozorňujeme, že do přihrádek nad sedadly se vejde pouze prvních 90 kolečkových kufříků. Pokud chcete zajistit, že vaše zavazadlo bude uloženo v přihrádce nad sedadly, přidejte si k rezervaci Přednostní nástup do letadla.
Pokud pravidla nedodržíte, můžete na letišti platit ař 50 € na zavazadlo a může dojít ke zpoždění letu.

Zveřejňujeme tak, jak jsme to dostali, důležité jsou ty hmotnosti a rozměry. Že bychom způsobili zpoždění letadla není moc pravděpodobné... :-)

*   *   *   *   *

Vloženo 14.06.2017:

DCU zahrnuje docela velké množství různých budov, mj. také 3 ubytovací komplexy. Ten náš, ve kterém je umístěna česká výprava se jmenuje DCU Glasnevin. Je zde recepce.

Tady je proklik na Google mapu: DCU Glasnevin

Ve stejném komplexu se nachází i The Helix, kde se bude konat slavnostní zahájení v sobotu od 19:30 hod. Tam se později koná i Meeting ESBC 2017.

Informace pro ty, kdo přiletí do Dublinu v 17:50 hod: autobus bude čekat na letišti a odveze hráče do DCU (dejmě tomu 20 min odbavení a 15 min cesta autobusem). V DCU Glasnevin budete tedy asi v 18:30 hod. Tady bude čekat zřejmě Anežka, která všem dá instrukce ohledně pokojů, když to bude možné, tak rovnou i klíče/kartu od pokoje a dostanete i info materiály pro hráče. Pokud to nepůjde, je třeba si klíče/kartu vyzvednout v recepci, která tam přímo je. The Helix je od našeho ubytování vzdálen 400 metrů, cca 5 až 10 minut chůze. Zahajovací ceremoniál začíná v 19:30 hod v The Helix. Takže čas na ubytování a odchod do Helixu je cca 45 minut.

Povinná schůzka CZ hráčů je plánována na 22 hod u vchodu do DCU Glasnevin. Tady dostanou všichni instrukce, novinky, případné změny a vyzvednete si své koule, pokud přijely dodávkou.