Jdi na obsah Jdi na menu
 


Elektronický dotazník a přihláška pro účastníky ME 2017 v Irsku

11. 1. 2017

Prosíme všechny účastníky ME seniorů 2017 v Dublinu o vyplnění elektronického formuláře níže. Po dokončení klikněte na odeslat a tím se k nám údaje dostanou do databáze. Prosím i ty hráčky a hráče, kteří se předběžně nahlásili emailem z důvodu zajištění letenek. Formulář vyplňuje každý hráč samostatně + za svůj případný doprovod. Děkujeme.
 

Údaje o hráči

Příjmení, jméno:

Datum narození:

Přesná adresa bydliště včetně PSČ:

Telefon:

Email:

Číslo registračního průkazu ČBA:

Údaje o doprovodu (Poznámka: vyplňte pouze u oficiálního doprovodu a takového neoficiálního doprovodu, který přes nás potřebuje cokoliv objednat, zajistit, rezervovat, koupit, ap. Pokud neoficiální doprovod jede zcela soukromě a nic od nás nechce, není třeba jej uvádět.)

Příjmení, jméno:

Můj doprovod je oficiální - neoficiální:

Poznámka: neoficiální doprovod nemá právo účasti na zahajovacím a závěrečném ceremoniálu s rautem a zábavou. Cena za oficiální doprovod je 180 EUR/osoba.

Doprava: neřešíme, všichni si letenky zajišťují sami z důvodu nižší ceny, než je cena hromadné letenky. Viz předchozí články v této složce. Individuální cestu autem rovněž není třeba uvádět.

Hromadná doprava koulí mikrobusem:

Ubytování:

Datum příjezdu do oficiálního hotelu:

Datum odjezdu z oficiálního hotelu:

Typ pokoje oficiálního hotelu:

Typ postelí oficiálního hotelu:

Spolubydlící, jméno, příjmení:

Dresy a mikiny: (Dresy jsou povinně jednotné pro všechny hráčky a hráče, dres vzor 2016. Kdo ho nemá z loňska, je nutné si jej objednat. POZOR na velikost: uveďte minimálně o 1, ideálně o 2 čísla větší, než je Vaše obvyklá velikost! Například máte-li velikost XL, objednejte si minimálně 2XL, lépe však 3XL. Dresy z výroby jsou dost těsné. Mikiny: bílé, nepovinné, u těch objednejte Vaši obvyklou velikost.)

Dres, počet kusů, 590 Kč/kus:

Typ:

Velikost:

Mikina, počet kusů, 990 Kč/kus:

Typ:

Velikost:

Odznaky: (na výměnu se svými soupeři na drahách a ceremoniálech, doporučený minimální počet kusů je 10. Typ 1 je oficiální CZ odznak v obdobném provedení jako každý rok, cena 50 Kč/ks. Typ 2 je tzv. neoficiální, zajímavé netradiční provedení, velmi vhodné na výměnu jako další varianta, cena 60 Kč/ks)

Typ 1 - oficiální CZ odznak, počet kusů:

Typ 2 - neoficiální, počet kusů:

Vaše poznámka pro nás:

Prosím zkontrolujte, zda je vše skutečně správně a úplně vyplněno. Pokud ano, děkujeme a pro odeslání klikněte na spodní tlačítko Odeslat. Po odeslání se Vám objeví potvrzující hláška. V případě, že se neobjeví, nastal nějaký problém a formulář nám v tom případě nedorazí.