Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otevřený přípravný turnaj na ME seniorů 2016

8. 3. 2016

13.06.2016: vloženy PROPOZICE turnaje ke stažení. Všichni nakonec odehrají 7 her, z každé věkové skupiny jdou 2 nejlepší dvojice do "Finále"...


Na sobotu 18.06.2016 jsme připravili speciální turnaj, jehož hlavním účelem je zahrát si na stejném mazacím modelu, který bude použit na ME v Kodani. Doporučujeme všem účastníkům ME, ale přijet si zahrát může naprosto kdokoliv bez omezení věku. Míst v obsazovačce je dost...

Mazací model již máme k dispozici, Pardubice na něj jsou již přichystány, mj. jsme mazací model obdrželi přímo od Kegelu v USA od Teda Thompsona, který tento mazací model pro ME 2016 připravil. K dispozici ale je i stejný olej, jenž bude v Dánsku použit.

Turnaj je koncipován jako dvojice, proto doporučujeme hrát v tom složení, jako máte nahlášeno na ME. Nicméně pokud to bude jiné, asi to vadit nebude. Jde o odzkoušení mazání.

Hraje se v Bowlingzone Pardubice. Budeme se snažit, aby na místě byl i Flavio Cibra, aby poradil, pomohl, případně upravil koule.

Systém hry by měl být asi stejný jako na ME seniorů pro dvojice: každá dvojice odehraje 6 her, výsledky dvojice se sčítají. Vyhodnocení pořadí bude ve stejných kategoriích, jako na ME, tj. 50-57 let, 58-64 let a 65+ let, hrát mohou i smíšené dvojice. Dvojice je zařazena do kategorie podle mladšího hráče, tj. budou-li hrát hráči např. ve věku 56 let a 68 let, bude tato dvojice spadat do kategorie 50-57 let. Hráči mladší než 50 let budou mít vlastní kategorii.

Na závěr dne si dvě nejlepší dvojice z každé kategorie zahrají společné "finále" na 1 hru od nuly. To už jen taková nadstavba, která na ME není... Drobné ocenění dostanou 3 nejlepší dvojice po tomto minifinále. Hlavním účelem ale je vyzkoušet si mazací model v praxi.

Komu se koule do Dánska povezou minibusem, zde je již možné koule předat a máte vystaráno. Vyzvedout si je budete moci v Kodani v sobotu 25.06. odpoledne (nebo dle dohody).

Startovné je 400 Kč na hráče, tj. 800 Kč na dvojici.

Konec cca v 16 hod.

Přihlásit se je možné přes OBSAZOVAČKU.

Výsledky zveřejníme rovněž na tomto místě.