Jdi na obsah Jdi na menu
 


Senioři 60+, Blansko - 9. turnaj (Láník 60+)

4. 12. 2019

Zúčastnilo se celkem 15 hráčů. Vyhrál Jaromír Větrovský s průměrem 184 sražených kuželek. Franta Brokeš na druhém místě měl průměr 179  a třetí v absolutním pořadí Anička Brokešová 177.  Ta současně kralovala i ženám. Ale pozor: po lázních odpočatá a natěšená na hraní s průměrem 172 se umístila Alena Pačinková a nebýt jedné nepodařené hry tak kdoví. Padlo i několik dvoustovek z nichž nejhodnotnější výkon bylo 233 J. Větrovský a v ženách Alka Pačinková 212.

Výkon Petra Henzla, který nastoupil 5 dní po operaci hrací ruky a hrál tedy levou, je třeba hodnotit z tohoto zorného úhlu.

V souboji regionů zvítězily Východní Čechy 41 bodů, před Boskovicemi 36,5 a Prahou 35,5 bodu.

Organizační výbor rozhodl, že vzhledem k prosincovému zaneprázdnění části soutěžících bude tento listopadový turnaj posledním v tomto roce a po jeho skončení vyhlásil celoroční výsledky. Z celkového hodnocení byly vyřazeni hráči, kteří neměli větší účast jak 2 turnaje. Současně byli vyřazeni ti, kteří startovali na divokou kartu (nesplňovali věkovou podmínku). Celkem turnaji prošlo  31 hráčů.

Absolutním vítězem se stal František Brokeš, na druhém místě a současně vítězkou kategorie žen se stala Anička Brokešová a o třetí místo se dělí Ladislav Schůt a Igor Láník.

Organizátor děkuje všem zúčastněným a upřímně je zve na 2. ročník, sezona 2020.

PS. Jako náhradu  za neuskutečněný prosincový turnaj pořadatelé vyhlásí předsilvestrovský turnaj 30. 12. 2019 v 10 hod. na herně v Blansku. Hrací model bude odtajněn až těsně před začátkem. Všechny zve za organizátory Igor Láník

Výsledková listina ke stažení                                                Konečné roční pořadí