Jdi na obsah Jdi na menu
 


Říjnový turnaj vyhrává Danuše Krejčová!

9. 10. 2017

Dvakrát chtěla odjíždět a nakonec vyhrála  

A tak tomu bylo, a tou, která vyhrála je Danuše Krejčová. Z kvalifikace postoupila jako předposlední, v semifinále prohrála s Václavem Bařinou a do finále postoupila jako poslední lucky loser. Ale ve finále předvedla dvě pěkné vyrovnané hry a při zaváhání papírových favoritů o 5 kuželek vyhrála! Z toho je vidět, že se v bowlingu nikdy nemá nic vzdávat. V kvalifikaci vévodili 2 hráči, jako jediní dokázali přehodit hranici 1200 a to byl na prvním místě František Brokeš st. a Václav Bařina. A třetí s odstupem 66 kuželek byl Milan Jindřišek.

V KO semifinále byl nejvyrovnanější souboj Antonína Osičky s Annou Brokešovou, kde byl rozdíl 16 kuželek. Anička nesmutnila, protože do finále také postoupila jako nejlepší šťastný poražený.

Ve finále s poměrem 6:2 vévodili muži, ale nakonec je porazily obě ženy. Za vítěznou Danuší Krejčovou byla druhá Anna Brokešová a nejlepší muž byl třetí Václav Bařina, který byl také autorem nejvyššího náhozu 236, hned z první hry, a má příští start zdarma. Předposlední letošní Senior Open se odehraje 19.11. a ještě 2x je tedy možno získávat body do celoročního pořadí. Celoročnímu pořadí vévodí Dana Hanušová.

Výsledková listina ke stažení

Roční žebříček série

Na další turnaj se můžete přihlásit TADY.

A tady je fotka s dnes nejlepšími...

7.-turnaj.jpg