Jdi na obsah Jdi na menu
 


BZ Senior Open prosinec 2015 - výsledky

4. 12. 2015

Poslední letošní Senior Open v režii Josefa Bočana a Milan konečně na bedně

Poslední letošní Senior Open byl tentokráte bojem s Mikulášem, nemocemi, extraligou a nově narozenými vnuky, takže účast byla velice sporadická, i když šlo o poslední možné body do celoročního žebříčku a tím i možnost zahrát si finálový turnaj o skvělé bowlingové ceny jako jsou koule, tašky atd. A také to byla poslední možnost získat body do celoročního seniorského žebříčku Senior Masters.

Trochu zavádějící nadpis, protože kvalifikace na 6 her byla jednoznačnou záležitostí Dany Hanušové, která nahrála 1281, druhý byl s odstupem Josef Bešík 1233 a třetí pozdější vítěz, Josef Bočan 1217. Dana také měla nejvyšší nához, který ustanovila hned první hrou na 244. Ten po té ještě vyrovnal Josef Bočan.

Tentokráte byl systém předělán na 6 kvalifikačních her a 3 finálové pro nižší účast.

Po první hře ve finále to vypadalo, že se o první místo budou prát Josef Bočan 208, Dana Hanušová 207 a Josef Bešík 206. Ve druhé hře už bylo celkem jasno, Josef Bočan přidal na 228 a ostatní soupeři již šli jenom níže. Toho využil stabilně a rovnoměrně hrající Milan Soušek a vyšvihl se na skvělé druhé místo a poprvé tak stanul na bedně při Senior Open! Třetí místo, byť o kuželku, ještě uhájil Josef Bešík před Vladimírem Pitašem.

V celkovém pořadí je také jasno, postupuje prvních 36 hráček a hráčů z celoročního pořadí.

Celoroční pořadí vyhrála Dana Hanušová před Josefem Bešíkem a Janou Lébrovou.

Konečný stav Senior Masters najdete na stejnojmenné záložce během pár hodin...

Velké finále Bowlingzone Senior Open se odehraje dne 31.1.2016.

Výsledková listina

Roční žebříček - konečný stav

Na fotografii u stromečku zleva druhý Milan Soušek a vítěz Josef Bočan

img_1108.jpg