Jdi na obsah Jdi na menu
 


BZ senior open - v březnu vítězí Dana Hanušová

10. 3. 2018

One woman show Dany Hanušové 

Je to tak, Dana Hanušová na středním mazání hrála výborně a v celém průběhu turnaje nedala nikomu šanci. Vyhrála kvalifikaci, kde jako jediná měla čistý průměr přes 200, v KO si lehce poradila s Janem Stupkou a ve finále hned první hrou dala 255 (nejvyšší nához turnaje a příště start zdarma)  a tím ostatním dala jasně najevo, kdože dnes vládne. Její celodenní průměr byl 211 .

V kvalifikaci se za Danou seřadil Antonín Osička a Vladimír Pitaš s úplně stejným náhozem, ale Tonda měl vyšší hru, tak byl po kvalifikaci na 2.místě.

V KO soubojích to někdy nebylo vůbec jednoduché, Antonín Osička jen o 6 kuželek vyřadil Danuši Krejčovou , Milan Jindřišek o 11 Věru Krejchovou a Jiří Egert sice přehrál o 43 kuželek Františka Brokeše, ale ten jako nejlepší poražený také do finále postoupil.

Ve finále vládla Dana Hanušová, když ve druhé hře ještě přidala 216. Za ní už to tak jednoznačné nebylo, druhé místo urval stabilně hrající Tomáš Rathouský a třetí o 18 kuželek zpět byla další žena, Blanka Hanusíková.

První letošní turnaj série je za námi a druhý hrajeme 1.4., přihlásit se můžete na  http://www.obsazovacky.cz/turnaje/entry.php?lang=cz&id_turnaj=1482&rand=1836394220

Adam Vondráček

Na fotce jsou ti úspěšní z dneška

img_4508.jpg