Jdi na obsah Jdi na menu
 


BZ senior Open - květen 2018

15. 5. 2018

V Pardubicích se hrál letos třetí turnaj Bowlingzone Senior Open. Adam Vondráček nám zaslal svůj komentář, výsledky a fotku. Rádi zveřejňujeme...

Třetí pokračování Bowlingzone Senior Open pro Vladimíra Pitaše

I když hrál Vladimír Pitaš velmi dobře celý den, tak ve finále to měl velmi těžké. Vyhrál kvalifikaci před letos dvojnásobnou vítězkou Danou Hanušovou a tito dva měli na zbytek startovního pole náskok zhruba 100 bodů. Třetí v kvalifikaci byl rekonvascelent a nestárnoucí Josef Bešík.

V semifinále Vlado Pitaš o 14 bodů porazil Lenku Germanovou, ale ta nakonec nesmutnila, protože jako nejlepší lucky loser do finále také postoupila. V nejdramatičtějším souboji semifinále porazil František Bora Věru Krejchovou poměrem 319-317 a bylo to drama až do posledního hodu. Za zmínku určitě ještě stojí výkon v semifinále Pavla Skalického, který hodil 227 a 258.

Finále bylo také dramatické až do konce , Vlado Pitaš zvítězil , ale pouze o 1 bod před Františkem Brokešem, který už v posledním zápase v semifinále nabral formu. „Až“ třetí místo vybojovala Dana Hanušová a čtvrté další žena Lenka Germanová. A první oceňovanou pětku uzavřel Josef  Bešík.

Vladimír Pitaš měl také nejvyšší nához turnaje a tak má startovné v dalším turnaji zdarma. Ten bude 3.6. a přihlásit se můžete ZDE.

Výsledková listina ke stažení

img_4636.jpg