Jdi na obsah Jdi na menu
 


BZ Senior Open - aprílový (ale prý to platí...)

2. 4. 2018

Podruhé za sebou zvítězila Dana Hanušová

Dubnový Senior Open byl jeden z nejvyrovnanějších, kromě vítězky. Ta ve finále podruhé za sebou nenechala nikoho na pochybách, kdo vyhraje. Ve finále hodila 248 a 245 a na druhého měla náskok úctyhodných 66 kuželek na dvě hry!

V kvalifikaci byl ale nejlepší Vladimír Pitaš s náhozem 1287, druhá za ním byla Dana Hanušová a třetí František Brokeš těsně následovaný Zdenkem Havlíčkem.

V KO semifinále bylo k vidění spoustu vyrovnaných soubojů a zvratů.

Postupující z posledního místa René Bejdl prohrál s Vladimírem Pitašem jen o 11 kuželek na 381 a ještě měl smůlu, že o 1 kuželku nepostoupil do finále jako šťastný poražený. František Brokeš prohrál o 7 kuželek s Danuší Krejčovou, kdy do posledního hodu nebylo jisté, kdo vyhraje.

Dále i Radek Barkman prohrál jen o 8 kuželek s Františkem Kučírkem a i když Anna Brokešová po první hře jasně vedla o 60 kuželek , tak v druhé hodila 122 a jen tak tak postoupila do finále.

Na postup do finále to byl také velký boj mezi lucky losery a nejlepší byl Radek Štefl s 415 a druhá Blanka Hanusíková s 382.

Ve finále za jasnou vítězkou Danou Hanušovou padala také výborná čísla a ty dvě druhá nejlepší měl Zdenek Havlíček st. a získal druhé místo. O čtyři kuželky zpět na třetím místě byl Ladislav Schůt a o další dvě na čtvrtém místě druhá žena turnaje Lenka Germanová. Tak byl tento turnaj vyrovnaný.

Protože tento turnaj nesplňuje stanovené podmínky (min 30 hráčů), není zařazen do republikového žebříčku Senior Masters 2018 (několik hráčů je ve výsledcích uvedeno dvakrát).

Další turnaj série budeme hrát 6.5. a přihlásit se můžete na http://www.obsazovacky.cz/turnaje/entry.php?lang=cz&id_turnaj=1504 

Výsledková listina ke stažení

Na fotce jsou nejlepší hráči turnaje

vitezove.jpg