Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. turnaj BZ Senior Open 2019

24. 4. 2019

Přišel, viděl , zvítězil

Tak by se dalo charakterizovat vítězství Josefa Bešíka ve třetím dílu Bowlingzone Senior Open v Pardubicích. Vyhrál kvalifikaci , kde ještě připojil nejvyšší nához 279 , tam mu ještě sekundoval na druhém místě mladý senior René Bejdl a třetí byl Oldřich Smékal , jediní tito 3 měli průměr přes 200. 

V KO soubojích Josef Bešík v pohodě přešel přes Danuši Krejčovou, ale další hráči se dostávali do tempa a tak jsme byli zvědavi , kdo si nechá nejlepší formu do finále. ( v semifinále hráli skvěle Pavel Skalický 238 a 259, František Brokeš st. 225 a 227 ) Lucky looseři dnes postupovali na vysoké výkony a těmi nejlepšími byli Anna Brokešová a Radek Barkman.

Ve finále ale chytnul Josef Bešík mladistvý dech a už první hrou 259 odskočil dalším soupeřům  a své vítězství si pojistil ve druhé hře výkonem 190. Za ním se na druhé místo vyšplhal Vlado Pitaš s výkony 212 a 183 a na třetí místo Pavel Skalický, který byl nejlepší v semifinále.

Nejlepší ženou turnaje byla Anna Brokešová, která celkově skončila na 4.místě.

V celkovém pořadí série vede vítěz tohoto turnaje Josef Bešík před Danou Hanušovou a René Bejdlem, dále jsou v pořadí dvě ženy, Marie Horáková a Anna Brokešová.

Další turnaj série se díky finálovým mistrovstvím odehraje v neděli 26.5. a přihlásit se můžete ZDE.

Výsledková listina ke stažení                                       Roční žebříček ke stažení

19.4.2019.jpg