Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.4. Masters + All Event

Do Masters postoupilo 36 nejlepších na základě All Event (singles, doubles, teams). Ve Finále chyběl pouze Pavel Matuška a tak na jeho místo nastoupil původně první nepostupující, kterým byla Jana Lébrová.

Rozhodující zcela poslední 3 hry celého turnaje určují konečné pořadí: 1. místo Jaromír Malec (CZ) se součtem 679. Za ním je druhý Slavomír Pavlikovský (653), třetí místo velice rád bere Zdeněk Havlíček (641).

-13--masters.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Nejvyšší náhozy turnaje zaznamenali Zsolt Radvánszki (HU) a naše  Ivana Fojtíková (CZ). Nejúspěšnější ženou celého turnaje je Ingrid Liebichová se součtem 634 v Masters.

-12--nejlepsi-zena.jpg       -11--nejvyssi-nahozy.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

V přiložené výsledkové listině najdete jednotlivce, dvojice, týmy, Masters i All Event.

Results Masters, All Event (excel)

Photos / Fotogalérie

Letošní Czech Old School navštívilo celkem 101 hráček a hráčů ze 4 zemí (CZ, SK, PL, HU), 25 žen a 76 mužů. Nemýlíme-li se, měla by to být rekordní účast v celé historii všech akcí Old School za celolu dobu trvání ve všech zemích. Hráli jsme na Šantovce v Olomouci, kde se o nás přívětivý personál v čele s Honzou Spáčilem pečlivě staral. Poděkovat závěrem musíme všem hráčkám a hráčům bez rozdílu a také našim sponzorům, bez nichž by celá soutěž byla menší, chudší, kratší... Jsou to: Bowling Kaštanka, Krahulík, Silvernite, Lanik foam ceramics, Anežka Lencová, Jana Lébrová.

Tím byla zakončena série všech 3 Old School turnajů v roce 2023. Příští rok byl již neformálně potvrzen od Zoltána Skobricse (HU) i Pavola Kečkéše (SK). Český je samozřejmost. Jakmile vzniknou a budou potvrzeny termíny, budeme informovat.

Výsledky zašleme rovněž do ČBA ke zveřejnění a zadání výsledků do vizitek hráčů.

Ještě jednou všem díky, přejeme všem pevné zdraví a mnoho bowlingových úspěchů!