Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.2. Doubles + All Event

V pátek 29.08.2023 se hrály dvojice. Kvalifikaci zahráli nejlépe Jana Lébrová + Ondřej Surán, s mírným odstupem za nimi pak Zdeněk Havlíček + Standa Nejezchleba. I dnes padala pěkná čísla, nejlepší z nich 269 si zahrál Anton Zoričák.

Do Finále šlo 12 dvojic, hrálo se na 2 hry od nuly. Soupeřily 2 maďarské dvojice, 5 slovenských a 5 českých. Vítězství nakonec vybojovala maďarská dvojice Radvánszki Zsolt + Skobcics Zoltán se součtem 818. Druhé místo patří slovenské dvojici Pavol Kečkéš + Viktor Špindor s 805 a bronz patří naší dvojce Zdeněk Havlíček + Standa Nejezchleba s výsledkem 803. Gratulujeme!

-06--doubles--vitezove.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Results, Doubles + All Event (excel)

Večer se konal tradiční společenský večírek s hudbou, mnoha losovanými cenami, večeří a rautem. Letos poprvé jsme byli ve Slovanském domě díky Janě Lébrové, která nás zasponzorovala. Všichni včetně hostů hráčů dostali dobrou večeři, později byl ještě raut včetně sladkých zákusků. Večerem nás provázela hudba Ivana Lanka a speciální host harmonikářka Tereza Kniežová (Škrháková), TADY se můžete podívat na její profil a také na nějaké ty ukázky z její živé produkce. Skvělý zpěv i harmonika, bohužel vzhledem k rozměrům sálu a akustice vše nevyznělo tak, jak mělo.

V průběhu večera se losovalo 15 různých cen počínaje různými užitnými předměty a vybavením, přes výborné sestavy s DAB+, až po velkoplošnou televizi, kterou si odnesl Ondra Šeben. Pár kilo domácích klobás převzal Martin Jozsef (HU) a losovala se i jedna dohazovka Brunswick, tu získal Jarda Butal. Proběhly i drobné soutěže, jejichž vítězové byli ocenění třeba Ballantinkou, značkovými víny, pivem...

Druhý den na nás čekal náročný program v podobě týmů a Masters a tak se hosté postupně rozcházeli do svých hotelů. Tedy většina hostů, Pár jich pokračovalo ve skupinkových oslavách na různých místech Olomouce, ale nakonec to snad nemělo výrazný dopad na sobotní výkony.

V přiložené výsledkové listině najdete jednotlivce, dvojice i All Event. Závěrečná soutěž týmů a Masters na nás čeká v sobotu 30.09.2023.

Photos / Fotogalérie