Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.1. Singles

Singles se hrály 28.09.2023 za účastí 101 hráček a hráčů ze 4 zemí. Kvalifikaci vyhrál Standa Nejezchleba, nejlepší ženou byla Mária Tóth (Maďarsko). Nejvyšší nához kvalifikaci zahrál Anton Zoričák - 277. Zdálo se to být nejvyšším výkonem v rámci jednotlivců. Ale nebylo. V rámci semifinále a Finále byly k vidění ještě lepší hry.

Semifinále hráli jen muži, postoupilo jich tam 16. Lepší osmička šla do Finále, které se hrálo souběžně s dámským Finále. To se hrálo zcela poprvé na tomto turnaji, nikde jinde ani dříve to k vidění nebylo (Slovensko, Maďarsko, Česko).

Letos poprvé jsme to zavedli, jelikož ženy si to zaslouží. V dřívějších ročnících ve všech 3 zemích se do Finále jednotlivců ženy dostávaly v celkem malém počtu. Proto jsme se rozhodli to změnit...

Kategorii Single - ženy vyhrála Gabriela Malcová před Ivanou Fojtíkovou a Alenou Sovovou. Všechno CZ hráčky. Gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci.

-02--vitezky-kategorie-zeny---single.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Pánská kategorie šla do Finále přes Semifinále, které ukončilo naděje horších 8 hráčů. Ve Finále exceloval Radvánszki Zsolt, který zazářil téměř třístovkou, nedokončenou v 10. frejmu. 286 je dosavadním nejvyšším náhozem celého klání. Zsoltovi šlapal na paty Ján Debnár, zahrál 279, ale nestačilo to, ve druhé hře už to bylo citelně horší.

Pořadí v kategorii Single - muži: 1. místo Radvánszki Zsolt (HU), 2.místo Ján Debnár (SK) a 3. místo Štefan Trembecký (SK). Naše barvy pohořely, čest ČR ve Finále zachraňoval pouze Fanda Brokeš. Ale byly alespoň vytvořeny základy pro sobotní Masters..

-04--vitezove-kategorie-muzi---single.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Nejlepší na stupních vítězů obdržely speciální poháry, jež se stanou ozdobou pokojů jejich majitelů - viz foto v Galérii.

Results, Singles (excel)

Photos / Fotogalérie