Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.4. Masters

Masters je vyvrcholení. Sem, do šestatřicítky nejlepších podle All Event (16 her) postupují jen skuteční Mistři. Celkem jsme se podivili, že se dostavili naprosto všichni, kteří na Masters měli nárok. V první fázi 3 hry, které rozhodly o dvanáctce postupujících do Superfinále (ano, jde skutečně o Superfinále již v této fázi, protože s ohledem na časové možnosti jsme se rozhodli vynechat play-off), což si hráči samotní předem odhlasovali, jinak bychom na místě byli až do cca 22 hod a to s ohledem na dojezdy domů nebylo právě příznivé.

Po základních 3 hrách vykrystalizovala dvanáctka superfinalistů, dvanáctka hrdinů Czech Old School, která se ve 2 posledních hrách utká o posty nejvyšší. Zde bychom již jen těžko hledali papírové favority. kdo je zde, je Mistr. Ale na Mistra Mistrů jsme si museli ještě 2 hry počkat., A tady se děly docela věci... V první hře nasadil slovenský kamarád Anton Zoričák laťku vskutku obrovskou - 266! Lze na to vůbec odpovědět? Ale ano, coby ne, jsou tu přeci skuteční Mistři. Druhé hry ale jen potvrdily, že Anton Zoričák (SK) byl na tak vysokém laufu, že prostě a jednoduše na něj neměl nikdo. Takže právě on se stává Mistrem Mistrů a naprosto po právu si odnáší pocty nejvyšší. Na druhou příčku se rostoucími výkony propracoval Vláďa Pitaš. Jeho hry 203 a 237 spolu s jeho hendykepem ho sem poslaly celkem jednoznačně. Bronz vydoloval Pavol Kečkéš, který se v posledním herním dni skutečně vytáhl. Gratulujeme všem vítězům, boje to byly hezké, dramatické, nesmlouvavé...

Výsledková listina ukazuje nejen Masters a jeho Finále, ale naprosto všechny výsledky ze všech tří dnů, včetně All Event.

Výsledky komplet všechny / Results all games

PHOTOGALLERY

Na fotce vidíte naše absolutní špičky v Masters. Ale nezapomeňte se podívat na zcela všechny fotky z Czech Old School 2019 od prvního hodu ve čtvrtek 17.10.2019, až po zcela závěrečný dohoz v Superfinále Masters.

masters---best-players--1-.jpg