Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. Invitation / Pozvánka

Czech Old School 2018 - Invitation/Pozvánka

Terms: from 27.09. to 30.09.2018 (30.09.logo-2018.jpg Masters only)

Thursday/čtvrtek: singles, 6 games, semi-final, final (součástí dnešního dne, ale možná také až pátečního, bude profi "tejpovací studio", konzultace s odborníky, tejpování na místě, vše za velmi příznivé ceny, včetně možnosti nákupu speciálních tejpů s výraznými slevami. Před rokem to bylo v Pardubicích, byl o to velký zájem a proto akci letos zopakujeme)

Friday/pátek (státní svátek): teams, 4 games, semi-final, final. Friday´s Evening/páteční galavečer (v průběhu dne, pokud to dopadne, bude možnost nechat si udělat "henna tetování", které vydrží tak 3 až 4 týdny. Dělat to budou certifikovaní profíci, takže bez obav. Vymyslete si, co a kam si necháte udělat... Na dnešní páteční galavečer se to může dost hodit). 

Saturday/sobota: doubles, 6 games, semi-final, final

Sunday/neděle: masters (40 best players), semi-final, final (end to 1 pm, konec do 13 hod)

Bowling center: Bowling Brno, 20 lanes AMF, webpage: www.bowlingbrno.cz, address: Líšeňská 4515/80, 62800 Brno

Entry fee: 80 EUR players, 0 EUR quests

Friday´s Evening/páteční galavečer: tradiční zábavný galavečer pro hráče a jejich hosty. Letos trochu ve stylu brazilského karnevalu, vhodné oblečení, či doplňky, vítány. Vyzkoušíte si latinsko-americké tance, podíváte se na profi provedení, nejlepší tanečníci budou obdarováni speciálním dárkem. Večeře, raut, živá hudba, tanec, písničky na přání, soutěž o nejlepšího zpěváka, samozřejmě bude i obvyklá videoprojekce. Hlavní ale je naše setkání s přáteli, pobavit se, užít si vybrané kuchyně i baru. A budete-li mít trošinku štěstíčka a los k Vám bude přívětivý, odnesete si domů jednu z mnohých losovaných cen v celkové hodnotě cca 20.000 Kč!