Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. Gala večer / Friendly evening 11.11.2016

loga-partneru.jpg

Gala večer (11.11.16): hráči, hráčky a jejich hosté se sešli večer, aby se pobavili jak programem, tak i vzájemně. Samozřejmostí byla kompletní večeře, opět vynikající z dílny paní Lindy a bohatý večerní raut s mnoha pochutinami všeho druhu. Večer se nesl ve stylu „Květinové děti“ a nutno říct, že to bylo vidět na první pohled. Všichni dostali speciální „hippie“ dárky, k tanci hrála hudba převážně věci z té doby.

Trocha smůly provázela samotný úvod večera, když se nepodařilo spustit speciálně připravené video, na němž jsme dost dlouho pracovali… V jeho průběhu byl připraven speciální úvodní program. Škoda. Intro video jsme dali tedy alespoň sem na stránky. A zkuste tedy nyní zapojit svoji představivost – první více než dvě minuty je pouze originální zvuk z Woodstocku 1969, kdy diváci zahánějí vydatný déšť, který tenhle vpravdě první „hippie“ festival provázel. Na scénu přicházejí naše „květinové děti“ a produkují kouř. Velmi silný kouř. Do něho se pak spouští video… K hippies neodmyslitelně patří Woodstock 1969, jenž se stal vlastně prvním velkým sjednocujícím prvkem, ale bohužel i válka ve Vietnamu, jež sama o sobě „hipísáky“ spojila a sjednotila… Tady je úvodní video večera:

Úvodní video večera / Introduction of Friday´s evening

Samozřejmou částí večera bylo losování hodnotných cen – televize, notebook, tablet, atd. atd. a letos navíc i jedna specialita: na zakázku namalovaný naivistický obraz (olej na plátně) s bowlingovou tématikou. Ten si odvezl Petr Henzl. Velikostně největší cenu – velkoplošnou LED televizi, si odvezl Walter Enders, když před tím vylosovaný Pavol Kečkéš tuto cenu nepřevzal a solidárně ji přenechal dalšímu, jehož osobně vylosoval a tím byl právě Walter.

K tanci i poslechu hrála muzika převážně z té doby a doprovázela i zábavný bowlingový turnaj pro zájemce, při němž se rovněž zpívalo a tančilo.

V průběhu večera byly předány i speciální VIP trika, kterých bylo vyrobeno jen pár kousků pro významné hosty a šéfy delegací jednotlivých zemí. Protože trika velmi zaujala i jiné seniory, je možné si je doobjednat (emailem na info@seniorbowling.cz).  Gala večer se jako obvykle protáhl do pozdních nočních hodin, nicméně sobotní první runda byla solidárně zahájena až v celkem pozdní hodině... :-)

Přinášíme tedy připomínku v podobě úvodního videa, videa z celého večera a pochopitelně i fotek. Tak si udělejte pohodlí a vše si prohlédněte. Docela to stojí za to.

Milan Soušek, 17.11.2016

Video z gala večera/Video from Friday´s evening

 Fotky / Photos