Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. Doubles / Dvojice

Results-Vysledky-Doubles

Foto: Ševčík, Hübst - Hindrák, Kala - Štochl, Stanishevskyi

dsc00934.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soutěž dvojic byla, podobně jako v případě jednotlivců, dramatická až do samého závěru. Kvalifikaci vyhrála naše dvojice Jiří Hindrák - Rostislav Kala se společným průměrem 221,4. Druzí skončili Vlastimil Ševčík s Vladimírem Hübstem, jejich průměr byl 200,4. Třetí pozici obsadili maďarští Zoltán Skobrics se Zotlánem Hevelem. Nejlepší slovenskou dvojicí byli František Kuziel a Igor Lendácky. Ti však ke své smůle skončili na 11. místě po kvalifikaci, tedy na prvním nepostupovém místě.

Ve první části finále hrané play off systémem na součet dvou her vypadli 4 poražené týmy, avšak nejlepší poražený postoupil do superfinále také. Ti šťastní byli Standa Nejezchleba s Michalem Poprockým. V superfinále po dramatickém souboji nakonec vyhrávají vítězové kvalifikace, tedy Jiří Hindrák - Rostislav Kala. Druzí končí Vladimir Stanishevskyi - Marcel Štochl a třetí Vladimír Hübst - Vlastimil Ševčík.

Nejvyšší nához dne zahráli Vlastimil Ševčík - 258 a Blanka Hanusíková - 222.

Po slavnostním vyhlášení vítězů se centrum proměnilo na repre sál pro společný gala večer. Ten probíhal ve stylu Limonádový Joe. Většina přítomných se ukázala, že věcí o co jde a přišla správně oblečena... nejlépe to dokumentují fotografie, které budou sem na web vloženy v krétké době.

Večer byl provázen různými akcemi v podání jak našich hráček a hráčů, tak i přizvaných externistů.

Podrobnější komentář připravujeme a dodáme co nejdříve... V každém případě šlo o akci zdařilou. Tradičně byly vylosovány ceny, z nichž tu nejlepší LED TV si odnesl Mirek Oliva. Všichni přítomní si odnesli pravou Kolalokovu limonádu v originálním původním provedení. Večer byl zpříjemněn uměleckou tvorbou - body painting ve stylu bowling - Limonádový Joe. Na ukázku jen jedna fotka, další budou brzy.....

Byl to krásný a dlouhý večer...

dsc01036.jpg