Jdi na obsah Jdi na menu
 


Czech Old School 2014 - Úplně první informace

2. 1. 2015

Plánujeme to už nějakou dobu a konečně to tedy dostává konkrétní obrysy...

Už je to jisté, že obdoba bratislavského již vlastně tradičního turnaje Old School nastartuje i u nás v České Republice. Pracujeme na přípravách už nějakou dobu a v této chvíli (16.04.14) můžeme říci, že Old School 2014 CZ  bude! Termín je předběžně 13. - 15.11.2014, centrum Bowlingzone Pardubice . 

Intenzivně pracujeme na přípravách, nechceme se nechat zahanbit slovenským originálem... :-). Rádi bychom pozvali seniory i z více zemí než jezdí do Bratislavy (CZ, SK, H, PL). Zkusíme něco vyjednat na ME seniorů ve Finsku.

Systém turnaje bude velice podobný tomu bratislavskému, takže rovněž čtvrtek až sobota, 6x jednotlivci, 6x dvojice, 6x trojice, Masters... a samozřejmě i páteční raut se zábavou.

Byli bychom rádi, kdyby nám s tím mohl kdokoliv bude moci a bude ochoten pomoci, ať již finančně, tak i organizačně, materiálově, či jakkoliv jinak.  První ročník bude pro nás hodně náročný, ale jsme optimisté a věříme, že vše dobře dopadne.

Berte to, prosím, jako předběžnou, ale reálnou informaci a budeme rádi, když nás v tom podpoříte. Postupně budeme vkládat informace tak, jak se jednotlivé dílky budou skládat k sobě a věříme, že z toho nakonec vznikne něco tak pěkného, jako v Bratislavě. Tak nám v tom, prosím, držte palce!