Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČSP květen 2023 - výsledky

14. 5. 2023

Finále ovládli Vláďa Hrdlička a Jana Marešová


Pátý turnaj Českého Seniorského Poháru je za námi. Máme za sebou přesně polovinu z roční série. Hráli jsme v Brně 13. května 2023 na mazání Helium. To slibovalo slušné hry, ale jak to tak bývá, ne každý se s mazacím modelem dokáže plnohodnotně srovnat. Ve výsledkové listině však můžeme vidět spoustu krásných náhozů.

Na turnaj se dostavilo celkem 68 hráček a hráčů, za což samozřejmě děkujeme. V kvalifikaci na tom byl nejlépe Ondřej Surán se součtem ze 6 her 1376. V dámách byla po kvalifikacích na čele Jana Marešová se součtem 1243. Ondra hned první hrou ustanovil nejvyšší nához turnaje 268. Posledními postupujícími do finále byli shodně se součtem 1087 Ríša Nosek a Petr Henzl. Naopak smůla prvního nepostupujícícho se přilepila na paty Ireny Zelinkové a Petra Leinwebera .

Ve finále jde nahoru Vláďa Hrdlička, Vít Hasník, ale i Zdeněk Havlíček. V dámské části pak zejména Jana Marešová, překvapivě Magda Dvořáková a nepřekvapicě Marie Frýbortová.

Tabulka dnešních vítězů vypadá takto:

  Muži 50-59 Ženy 50-64 Muži 60-69 Ženy 65+ Muži 70+
1. místo Vít Hasník Jana Marešová Vladislav Hrdlička Marie Frýbortová Zdeněk Havlíček
2. místo Rostislav Brzica Magdalena Dvořáková Jiří Hindrák Anna Brokešová Vladimír Pitaš
3. místo Ondrej Surán Jarmila Krejčí Richard Nosek Věra Krejchová Josef Colon

V každé kategorii byly odměněny i nejvyšší náhozy systémem kolik sis naházel, tolik Kč dostaneš.

Zajímavá začíná být i roční tabulka, jelikož máme za sebou 5 turnajů z celkem10, přičemž se do žebříčku započítává 8 nejlepších z nich. V jednotlivých kategoriích začínají být vidět obrysy aspirantů na roční vítěze. Díky dnešku se do čela dostává Ondřej Surán, v ženách je na tom průběžně nejlépe Jana Marešová. Vše je k vidění v přiloženém výsledkovém souboru...

Děkujeme všem, co si přišli zahrát a bojovat o své úspěchy dnes i v celoroku.

Příště hrajeme již 03.06.2023 na pražském Zličíně, včetně páteční předehrávky. Hlásit se je již možné TUDY. V tento den budeme také účastníkům ME seniorů vydávat objednané věci - dresy, odznaky 1 a odznaky 2.

Podívejte se i na fotky nejen z dneška, ale i z posledního turnaje na Zličíně, kde někteří vítězové na fotkách chyběli...

Výsledková listina ke stažení (excel)

 

Náhledy fotografií ze složky 2023-05 Brno